Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va visitar, el passat 15 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya. A la foto, amb el delegat d'ONCE Catalunya, Enric Botí i Eusebio Azorín, director de Relacions Institucionals i de l'àrea sanitària i sociosanitària d'ILUNION.

Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va visitar, el passat 15 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya, per tal de conèixer, de primera mà, els serveis que ofereix el Grup Social ONCE i estrènyer la col·laboració per millorar l’atenció sanitària de les persones amb discapacitat. Tres dies després, el 18 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya va rebre la visita de Maria Eugenia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

Un grup de 60 afiliats i afiliades a l’ONCE amb sordceguesa,  juntament amb els seus guies i intèrprets d’ASOCIDE, van realitzar una visita guiada a La Basílica de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí. 

Per tal de donar visibilitat a la sordceguesa i amb l’objectiu d’oferir una experiència sensorial única al col·lectiu, l’ONCE Catalunya va celebrar dimarts 27 de juny el Dia Internacional de les Persones Sordcegues. Un grup de 60 afiliats i afiliades a l’ONCE amb sordceguesa,  juntament amb els seus guies i intèrprets d’ASOCIDE, i dividits en dos grups, van realitzar una visita guiada a La Basílica de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí. 

Acompanyament a una persona gran per part d'una voluntària de l'ONCE.

A Catalunya hi ha un total de 408 persones voluntàries que, 
gràcies a la seva participació, milloren la qualitat de vida 
de les persones amb discapacitat visual. Programa de voluntariat.

Yassine Ouhdadi, nou rècord mundial

L'atleta de la FCECS, Yassine Ouhdadi,  va aconseguir, el passat 14 de juny, un nou rècord mundial en els 1.500 metres T13 (discapacitat visual), durant la celebració del Gran Premi Diputació de Castelló.

Imatge de la sala on es va dur a terme el dinar, amb totes les taules plenes.

Dijous 15 de juny ONCE Catalunya es va celebrar, a l’Hotel Ilunion Barcelona, l’acte d’homenatge als nous jubilats. El saló presentava un aspecte impecable, amb 12 taules, plenes que feien molt de goig. Es van nomenar als companys i companyes que van assistir a l’acte per centre d’adscripció. Els seus noms van anar seguit de clams i aplaudiments.

Maria Teresa Roig, millor venedora de l’ONCE a Catalunya 2022, durant la gala de celebració a Madrid.

Maria Teresa es dedica a la venda de productes de loteria responsable de l’ONCE des de 1998. Actualment, ven a La Bisbal d’Empordà (Girona).

Jugadors d'hoquei del Reus Deportiu van canviar l'estic pel bastó per un dia per posar-se a la pell d'una persona cega.

La Setmana del Grup Social ONCE a Catalunya, sota el lema ‘Amb tu transformem vides’, va tenir lloc del 29 de maig al 3 de juny i es van realitzar activitats als 18 centres i agències que l'ONCE té a Catalunya, culminant amb la celebració del Dia de la Gran Família de l’ONCE a Port Aventura.

Categoria Literària. Primer premi, 'Bajo la lluvia', de Martina Millat (Premià de Mar, Barcelona). Categoria Musical. Primer premi, Arnau Font. Categoria Audiovisual. Segon premi 'Probando lo imposible' de Ignacio Solé

Vicente Martínez a un glacial a Lapònia

Volar li ha donat ales. Vicente Martínez té 21 anys, és afiliat a l'ONCE i estudia periodisme en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Descobrir i recórrer el món és, des de 2021, la seva major passió, un hobby que realitza en solitari i que l'ajuda a evadir-se i conèixer-se a si mateix d'una forma més ‘intensa’.

D'esquerra a dreta, Laia Asso directora general d’Educació Inclusiva i Llengües; Irene Ginebra, directora pedagògica del CRE; Manel Eiximeno, director del CRE; Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d'Educació i Àngel Ávila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya.a

El conseller va fer una visita institucional a les instal·lacions de la seu del Servei Educatiu compartit departament d’Educació – ONCE,   CREDV / CRE ONCE Barcelona, pioner en la integració dels nens cecs a les escoles ordinàries. Va visitar la sala d’audiovisuals,amb una mostra de material educatiu adaptat per a estudiants cecs. I també l’aula de música, tecnologia i anglès, totes tres amb activitats en les quals va participar amb una vintena d’estudiants cecs de primer a quart d’ESO. 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts