Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, i Maria Eugenia Gay, tinent d’alcalde de Barcelona, visiten la delegació de l’ONCE a Catalunya

Seccions: Protagonistes
Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va visitar, el passat 15 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya. A la foto, amb el delegat d'ONCE Catalunya, Enric Botí i Eusebio Azorín, director de Relacions Institucionals i de l'àrea sanitària i sociosanitària d'ILUNION.

Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va visitar, el passat 15 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya, per tal de conèixer, de primera mà, els serveis que ofereix el Grup Social ONCE i estrènyer la col·laboració per millorar l’atenció sanitària de les persones amb discapacitat.

Durant la visita, Balcells va poder conèixer el ‘pis de vida diària’. Anaïs Garcia,  cap de la unitat d’autonomia personal, tecnologia i accessibilitat de l’ONCE a Catalunya, li va mostrar aquest espai que serveix per ensenyar als afiliats i afiliades a fer les seves tasques diàries amb una major autonomia: cuinar, parar taula, rentar els plats, etc. 

El conseller també va visitar la impremta del SBO (Servei Bibliogràfic ONCE), de la mà del seu director tècnic a Barcelona Claudio Muñoz. Allà va poder descobrir com es fa la transcripció de llibres d’estudi i novel·les en braille, què és la maquinària d’impressió i d’enquadernació i com es du a terme l’elaboració de contes infantils multiformes de manera artesanal.

Finalment, Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona, li va mostrar l’aula d’educació infantil i les aules d’Atenció Precoç.

Durant la visita, el conseller va estar acompanyat d’Enric Boti, delegat de l’ONCE a Catalunya, i d’Eusebio Azorín, director de Relacions Institucionals i de l'àrea sanitària i sociosanitària d'ILUNION, amb qui va mantenir una reunió al despatx del delegat. 

Maria Eugenia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i de Marta Villanueva, regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat del districte de Sant Andreu. A la foto, a l'imprenta.Visita de Maria Eugenia Gay, tinenta d’alcalde

El 18 de setembre, la delegació de l’ONCE a Catalunya va rebre la visita de Maria Eugenia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i de Marta Villanueva, regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat del districte de Sant Andreu, per tal d'enfortir la col·laboració en matèria d'accessibilitat i vida autònoma de les persones amb discapacitat visual a la ciutat de Barcelona.

Gay i Villanueva van realitzar el mateix recorregut que el conseller de Salut per les instal·lacions de l’ONCE a Catalunya, i van mantenir una reunió amb Enric Botí, David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, i Jordi Tudela, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD)

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts