Núm. 81 NOVEMBRE 2023

Foto de família dels guanyadors i guanyadores dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2023.

L’acte va estar presidit per Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya en un Auditori de l'ONCE Catalunya ple de gom a gom.

D'esquerra a dreta: Sònia Bondia, directora de l’hotel; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya ; Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials.

Dimecres 29 de novembre, Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials, acompanyats per Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van fer una visita a l’Hotel ILUNION Barcelona, del Grup Social ONCE. Set de cada 10 dels seus empleats són persones amb discapacitat i és un exemple de turisme accessible amb tots inclosos.

Elizabeth García, tècnica Compass d’Inserta Fundació ONCE. ‘Mujeres en Modo ON-VG’;  Pamela Palenciano, actriu, autora, comunicadora i activista feminista (via zoom); i Cèlia Bertomeu, caporal de la Policia Local de La Garriga. Amb María de la Sierra López, vicepresidenta 2a del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya i M. Dolors Guiu, agent d’Igualtat de l’ONCE a Catalunya, en una sala plena de gom a gom.

El cupó de dissabte 25 de novembre cridà a cada racó lemes com
“Ens volem vives”, “Ni una menys” o “Contra les violències masclistes”.

Celebració del Dia de la Il·lusió, a Barcelona.

Una jornada de germanor on la gran gent de casa nostra es va poder reunir per compartir caliu i bons moments. 

Foto de familia amb el Cupó del Dia del Mediterrani amb Patricia Sanz, vicepresidenta tercera del Consell General de l’ONCE;  David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat de l’ONCE a Catalunya; Javier Güemes director de la Direcció de Relacions Internacionals del Grup Social ONCE i Natalia Guala, directora tècnica de l’àrea internacional. Per part de la UpM la delegació va estar encapçalada per Nasser Kamel, Secretari general; John Paul Grech, Secretari general adjunt; Anna Dorangricchia, Directora de Programes de la Divisió d’Assumptes Socials, i Giulia Maria Ferraresi, Tècnic de Projectes de la Divisió d’Assumptes Socials.

El Dia del Mediterrani  ofereix una oportunitat anual per promoure els intercanvis interculturals, celebrar la cooperació, abraçar la diversitat i reforçar els llaços entre les dues ribes. Patricia Sanz, vicepresidenta tercera del Consell General de l’ONCE, va donar un cupó emmarcat a Nasser Kamel, Secretari general de la UpM.

Isabel Díaz és qui va portar la sort a des del quiosc de l’ONCE ubicat a l’Avinguda Primer de Maig s/n, a Badalona.

I l’ONCE va repartir  també 2.000 euros al mes durant 10 anys a Viladecans, en el sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana del dissabte 11 de novembre. I 815.000 euros a Reus amb el 'Cupó Diari' el 21 del mateix mes.

Foto de família de la gent ONCE de Vic amb l'alcalde de Vic, Albert Castells i Bet Piella, regidora de Fires i Mercats i Xavier Omella, director de l'Agència de l'ONCE a Vic, al centre.

Xavier Omella, director de l’ONCE a Vic, va lliurar a Albert Castells, 
alcalde de Vic, una imatge emmarcada d’aquest cupó.

Imatge de la campanya dels Encaminadors a Terrassa.

Té com a objectiu principal donar a conèixer a la població el funcionament i les característiques d’aquests paviments específics per a persones cegues o amb discapacitat visual greu.
 

Pantalla del videojoc Oncity II

Convida a posar-se en la pell de les persones amb discapacitat i viatjar en el temps, al costat dels personatges del videojoc, per a conèixer com ha evolucionat la inclusió al nostre país en els últims 40 anys.

Imatge on es veuen als responsables assistents tallant una cinta blava i groga per representar la inauguració del centre

ILUNION ha inaugurat la seva nova seu de Contact Center BPO a Barcelona, concretament al Carrer Gran Via de les Corts Catalanes, una ubicació cèntrica i amb excel·lents comunicacions.

Amanida Teatre representa l’obra teatral 'La Espera'. Aquí els veiem en una escena de l'obra.

Aquesta representació, organitzada conjuntament  per l’ ONCE i l’Ajuntament de Reus, forma part d’una sèrie d’activitats que han estat programades per commemorar el Dia mundial de la discapacitat.

Imatge del cupó de dilluns 13 de novembre, dedicat a l’avinguda S’Agaró de Platja d’Aro.

El cupó homenatja als ciutadans, als quals donem les gràcies per la seva generositat i l'afecte que rebem diàriament i per la seva confiança en els nostres productes de loteria responsable, social i segura”, va destacar Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya. 

Foto de família amb els guardonats als Premis Oriana 2023.

La categoria de Curts Més que Capacitats, oberta a treballs realitzats per persones amb discapacitat visual greu, va batre rècord de participació amb 46 peces inscrites des d'Espanya, Corea del Sud, Itàlia, Anglaterra, França i Llatinoamèrica.

Dues nenes amb gorra i samarreta amb el logo del Grup Social ONCE

L’ONCE, en el seu afany per contribuir a l'estímul dels estudiants afiliats i com a reconeixement al seu esforç, convoca anualment les ajudes pel Reconeixement de resultats de final d’etapa educativa, destinades als afiliats a l’Organització que hagin conclòs estudis corresponents a Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, cicles formatius de grau o estudis d'educació universitària, en centres de titularitat pública o privada, inclosos el centre escolar de l’ONCE i l’Escola Universitària de Fisioteràpia de l’ONCE.

Tres integrants de l'equip de Catalunya.

Per equips, Catalunya es feia amb el primer lloc a la classificació per punts amb 342 punts, quedant en segon lloc l'equip de Madrid amb 277 i, en tercer lloc, Andalusia amb 226 punts. Amb relació al rànquing per medalles, Catalunya també es va col·locar en primera posició amb 10 medalles

El nedado Àlex Villarejo durant la Gala de la FEDC fent el parlament

El passat dimarts, 14 de novembre, la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC) va celebrar la seva gala anual en la qual va reconèixer la labor d'esportistes, tècnics, entitats i periodistes que han treballat per avançar en la inclusió de diferents disciplines esportives i fomentar l'esport entre els més joves com a via d'integració social.

El guardó, concedit per CIH a la categoria de 'Projecte Innovador', l'ha recollit José Antonio Gutiérrez, tècnic de Fundació ONCE, en el transcurs d'un sopar de gala organitzat per CIH per reconèixer el treball de professionals i institucions del món sanitari, que és l'objectiu mateix de la creació d'aquests premis.

Facilita el desplaçament de persones amb discapacitat en àrees com estacions de tren, aeroports, hospitals, centres comercials o grans superfícies. 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts