Maria Teresa Roig, millor venedora de l’ONCE a Catalunya 2022

Seccions: Protagonistes
Maria Teresa Roig, millor venedora de l’ONCE a Catalunya 2022, durant la gala de celebració a Madrid.

Maria Teresa Roig Navarra ha estat seleccionada com la millor venedora de l'ONCE de l'any 2022 en l'àmbit de la Delegació de Catalunya. Un guardó amb el qual l'Organització reconeix, anualment, l'esforç dels treballadors i treballadores dedicats a la venda dels seus diferents productes de loteria responsable, així com l'actitud en el seu lloc de treball, la implicació amb els clients o el compromís amb la labor social de l'ONCE.

Maria Teresa, de 53 anys i amb discapacitat visual, al costat dels altres 21 venedors i venedores seleccionats de tots els punts de l’Estat, va rebre el seu guardó en el transcurs d'un sopar de gala celebrat el cap de setmana a l'Hotel ILUNION Pío XII de Madrid, on tots van estar acompanyats pels màxims responsables de l'Organització.

Maria Teresa és admiradora de les cançons de Juan Pardo i la seva principal afició són les manualitats i els seus dos gats. Ha repartit diferents premis, com un premi de cinc xifres del 'Cuponazo', a més d'altres cupons del ‘Sorteo Diario’.

Quan va començar la venda utilitzava com a amulet una postal de Santa Teresa i una altra de San Pancracio. Ara, el seu amulet consisteix en un collaret de nus de bruixa.

Reconeixement institucional a la ‘Bona gent ONCE’

Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l'ONCE de l'any 2022 va ser el de ‘Bona Gent ONCE’, i va transcórrer sota els valors del Talent, Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Respecte, Igualtat, Unió, Proximitat, Simpatia, Enginy i Compromís.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l'ONCE té en compte a l'hora de seleccionar a aquells venedors i venedores que han destacat al llarg de l'any, a més del propi treball, per la seva actitud en el punt de venda, el seu grau d'implicació en la vida institucional de l'Organització i el seu compromís amb la labor social.

Una gala que va fer un homenatge al carrer i a l'obra social

Amb aquestes premisses, la gran gala de reconeixement de premiats va voler fer un homenatge al lloc en el qual cada dia, faci fred o calor, amb sol o amb pluja, els venedors de l'ONCE reparteixen il·lusió a canvi de la solidaritat de la ciutadania, als carrers de pobles i ciutats de tota la geografia. Per això, l'escenografia i estructura de l'acte van ser dissenyades simulant un entorn exterior de carrer, en aquest cas una plaça. Amb la particularitat, a més, de ser una plaça en obres, simbolitzant el propòsit que està en l'origen i en tota la labor del

Grup Social ONCE: la seva obra social

El director general de l'ONCE, Ángel Sánchez, es va dirigir a tots els venedors i venedores de l'Organització, representats en els 22 premiats, per a donar-los les gràcies per “la dedicació i per representar els millors valors que guien la labor de l'ONCE des de fa gairebé 85 anys”. L'esdeveniment, amb moments molt emotius, va ser conduït per l'actor i presentador Luis Larrodera i va comptar amb les actuacions d'actors de la companyia Yllana.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència i germanor, on va haver-hi temps per a la visita guiada per la ciutat de Madrid ‘De l'Avantguardisme Arquitectònic del Segle XXI al Centre Històric de la Ciutat’; assistència a un espectacle cultural; esmorzars i sopars de convivència i temps lliure per al seu propi gaudi.
Reconeixement especial
Amb aquesta cerimònia anual, l'ONCE fa un reconeixement especial a aquests 22 treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l'any i, per extensió, als més de 19.000 venedors de l'Organització, 2.400 d’ells a Catalunya,  que conformen el principal canal de vendes dels seus productes.

L'esperit d'aquest reconeixement al seu treball el va resumir Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, en una sola frase en finalitzar la gala: “Continueu sent bona gent ONCE, gent bona, perquè l'ONCE us necessita”.
 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts