Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

persona_ciega_con_perro_guia_en_supermercado.jpg
“Les persones cegues agraeixen als seus gossos poder continuar sent independents per a afrontar i superar aquesta situació. Des d'ONCE continuarem fent possible una parella de treball i de vida sense igual. Companyia i ajuda, avui i sempre”, subratlla el delegat territorial d'ONCE Catalunya, Enric Botí. En el Dia Internacional del Gos Pigall (29 d'abril), la Fundació ONCE del Perro Guía demana a la societat que ajudi a les personas cegues i els seus gossos a mantenir la distància de seguretat.
concurso_escolar_once_bandera.jpg
Més de 12.000 estudiants i 183 mestres de Catalunya han dissenyat banderes i himnes per la inclusió de la discapacitat.
directora_vic_copn_boti_bernardo_y_alcaldesa_de_vic.jpg
L’acte va comptar també amb la presència d’Anna Erra, alcaldessa de Vic; d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i altres representants de l’Organització, amb la companyia d’afiliats i venedors vinculats a l’agència. Elisabeth Marín, té 31 anys i és afiliada a l’ONCE. És Grau en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Grau Superior en Administració i Finances. Fins ara ha estat sotsdirectora a l’agència de l’ONCE a Granollers
vendedora_ano_mesa.jpg
Mª Pilar, venedora amb discapacitat visual, es dedica a la venda de productes de joc de l'ONCE des de fa més de 16 anys. El 2019 repeteix el guardó que ja va aconseguir el 2008. Sempre ha venut a Tarragona ciutat i actualment, des de fa 8 anys, al quiosc ubicat a la Plaça Corsini, cantonada carrer de Canyelles. Als 66 anys, Pili no pensa en deixar el seu quiosc. “Jo no penso jubilar-me mai. Sempre seré una activista social de la gran tasca que fa l’ONCE”, afirma. Les seves aficions són el cinema, la lectura i viatjar. El seu últim viatge ha estat al Canadà, destí amb el que somniava des de ben petita.
wbs.jpg
Sota 'La Mirada de Tots i Totes', entre el 19 i el 24 de juny, MADRID es convertirà en la CAPITAL MUNDIAL DE LA CEGUESA, amb l’acolliment de l’assemblea general de la Unió Mundial de Cecs (UCM), la convenció ICEVI i la fira TifloInnova, en un esdeveniment únic: la WORLD BLINDNESS SUMMIT!
sem_anais_cometa_david_dins_ambu.jpg
La col·laboració de l’ONCE Catalunya ha estat clau en la creació del protocol d’actuació, gràcies al treball de camp amb gossos guia dins l’ambulància. El gos d’assistència acompanyarà en tot moment al pacient a l’interior de la cabina assistencial de l’ambulància, garantint-ne la seva seguretat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) és pioner en la integració d’un sistema de retenció per a gossos d’assistència, que vol oferir un tractament integral als pacients que tenenalguna discapacitat en tot el sistema de transport sanitari de Catalunya, tant l’urgent com el no urgent.
john_hoffman.jpg
John Hoffman, conseller delegat de GSMA, organitzadora del Mobile World Congress i Therese Jamaa, general manager del MWC, van visitar el dijous 23 de gener la seu de l’ONCE a Catalunya. En aquesta trobada amb el delegat territorial, Enric Botí i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius- CRE ONCE Barcelona, van tenir l’oportunitat de conèixer cóm les tecnologies accessibles fan més fàcil la vida de les persones cegues. I ho van fer de la mà d'en Pol Montserrat i l'Arense Rodríguez, dos alumnes cecs amb els què van interactuar amb el seu Instagram i el seu WhatsApp mitjançant la síntesis de veu i una línia Braille.
L’Alfonso Borrás Brell, ha rebut el primer premi de la diplomatura universitària o títol de grau, dotat amb 750 euros i la Gemma Pleixats Mateu, ha rebut el segon premi, dotat amb 625 euros. I Joan Josep Bestard Bou, ha rebut el premi de Doctorat, dotat amb 800 euros.
curso_foto_familia.jpg
La formació, cofinançada pel Fons Social Europeu, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Vull Treball i ha conclòs aquest divendres amb un acte celebrat en Barcelona.
Divendres, 13 de desembre es va fer la fer la festa del voluntariat a la Delegació Territorial de l’ONCE a Barcelona. Es va fer la presentació oficial de la nova coordinadora, l’Ana Zanfaño.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)