Maria del Pilar Rosales, de Tarragona, millor venedora de l’ONCE a Catalunya del 2019

Seccions: Protagonistes
vendedora_ano_mesa.jpg

Pilar Rosales Lasheras, coneguda pels seus veïns com la Pili, ha estat seleccionada com la millor venedora de l'ONCE de l'any 2019 en l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l'Organització reconeix anualment l'esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc. Pilar és mereixedora d’aquesta distinció perquè representa l’evolució comercial de la nostra institució i l’adaptació al mercat, el bon servei al client i l’atenció al públic. També destaquem la seva implicació en la vida institucional de l’ONCE i el suport que dona a la resta de companys.

Dimarts 18 de febrer va estar rebuda a la Delegació territorial de l’ONCE a Catalunya per l’Enric Botí, delegat territorial; Àngel Ávila, sotsdelegat territorial; José Juan Rodríguez Abril, cap de Joc d’ONCE Catalunya i Sergi Quintana, gerent de la zona comercial nord-est, per celebrar amb ella el guardó en el transcurs d'un dinar homenatge. A Catalunya, l'ONCE compta en l'actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors, tots ells persones amb discapacitat.

Pilar Rosales, venedora de l'any, dimarts 18 de febrer va estar rebuda a la Delegació territorial de l’ONCE a Catalunya per l’Enric Botí, delegat territorial; Àngel Ávila, sotsdelegat territorial; José Juan Rodríguez Abril, Cap de Joc d’ONCE Catalunya i Sergi Quintana, gerent de la zona comercial nord-est, per celebrar amb ella el guardó en el transcurs d'un dinar homenatge.

Pilar, venedora amb discapacitat visual, adscrita a la Direcció de l'ONCE a Tarragona, es dedica a aquesta tasca des del 30 de setembre de 2003, i ja va ser reconeguda amb aquest mateix guardó en l'any 2008. “Són els dos meus grans premis, com dos Oscar de Hollywood per una gran actriu”, apunta amb un somriure.

Sempre ha venut a Tarragona i actualment, des de fa 8 anys, al quiosc ubicat a la Plaça Corsini, cantonada carrer de Canyelles. “Per a mi, el quiosc és com un dúplex. I ara, amb el nou model, ja passa a ser un xalet. La piscina, el mar Mediterrani, que tinc a prop. I la terrassa és la ciutat de Tarragona”.

Ha repartit grans premis en dues ocasions. “A una clienta de tota la vida li vaig donar 35.000 euros el dia del seu aniversari. I jo, emocionada, plorava més que ella mateixa. I és que els clients són més que clients per a mi. Sé els noms de tots i cadascun d’ells. I moltes coses de la seva vida. Si el marit ha anat al metge o els fills han aprovat un examen a l’institut. M’expliquen coses que ni a casa! Molts em venen a veure cada dia 10 minutets perquè sóc molt positiva”.

Reconeixement institucional a la "Bona gent ONCE"
Als 66 anys, Pili no pensa en deixar el seu quiosc. “Jo no penso jubilar-me mai. Sempre seré una activista social de la gran tasca que fa l’ONCE”, afirma.  Les seves aficions són el cinema, la lectura i viatjar. El seu últim viatge ha estat al Canadà, destí amb el que somniava des de ben petita.

 

Pilar, al costat dels altres vint-i-un venedors seleccionats de tot l’Estat van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d’una gala celebrada a l'Hotel ILUNION Pío XII de Madrid, en què van estar acompanyats pels màxims responsables de l'Organització. “Va ser una celebració molt maca, molt emotiva i molt propera”, diu.

Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l'ONCE de l'any 2019, en la seva XIII edició, va ser el de "Bona gent ONCE", com ja es va fer en anys anteriors, i va transcórrer sota els valors del Talent, Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Respecte, Iguals i Proximitat.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts