Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

Foto de família dels participants a la presentació i representants de les quatre entitats fundadores.

IGUALIS és una organització independent que pretén coordinar totes les entitats que treballen per les persones amb discapacitat des d’un enfocament d’iniciativa social.

La comissària europea d'Igualtat, Helena Dalli; el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda; Jesús Hernández, director d'Accessibilitat i Innovació de la Fundació ONCE; Immaculada Placencia, experta sènior en Discapacitat i Inclusió de la Direcció General d'Ocupació de la Comissió Europea, i Sachin Dev Pavithran, director executiu Access Board.

L'acte, celebrat el passat 4 de juliol, va estar presidit per la comissària europea d'Igualtat, Helena Dalli, i el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, que van destacar la rellevància de la creació d''AccessibleEU' com a palanca per a la millora de la qualitat de vida dels més de 80 milions de ciutadans europeus amb discapacitat. 

Entrada de l'Agència de l'ONCE a L'Hospitalet de Llobregat. Apareix Hèctor Grao, director de l'Agencia de L'Hospitalet, caminant amb un bastó blanc

Amb la voluntat decidida de garantir els serveis personalitzats i de millorar, encara més, l’atenció que l’ONCE Catalunya presta a cadascú dels seus afiliats/afiliades i agents venedors/venedores de tots els seus centres, la institució fa un nou disseny de la seva estructura. L’ajust entra en vigor des d’aquest ú de juliol i té com a protagonista la gran àrea metropolitana de Barcelona.

Foto de família, amb el vicepresident de l'ONCE, Alberto Durán, acompanyat de Nora Bednarski, del gabinet de la comissària d'Igualtat; Aurelio Fernández, de la Representació Permanent d'Espanya davant de la Unió Europea; i Catherine Naughton, directora de l'European Disability Forum.


El Grup Social ONCE va presentar el passat 6 de juny, a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les, el full de ruta de la discapacitat perquè la propera Presidència espanyola de la UE tingui un marcat caràcter social.

Pacient atès al servei d'oftalmologia de l'Hospital Clínic. Foto @franciscoavia

L'ONCE i l'Hospital Clínic de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per a la sensibilització, informació i derivació de pacients de l'Institut d'Oftalmologia Hospital Clínic de Barcelona a l'ONCE.

la Sala de Conferències de l’ONCE a Catalunya acollint la jornada d’Eurocities ‘Una ciutat per tothom lliure de barreres’

Divendres 24 de març vam acollir a la Sala de Conferències de l’ONCE a Catalunya, la jornada d’Eurocities ‘Una ciutat per tothom lliure de barreres’, organitzada per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona. 

Imatge dels assistents a la presentació dels 62 semàfors creuant per un pas de zebre on s'ha instal·lat un d'aquests dispositius sonors

Pere Granados, alcalde de Salou;  Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, i Fran Sánchez, director de l’ONCE a Reus van participar dimecres 1 de març, amb un grup de persones afiliades a l'ONCE, en la presentació dels nous semàfors adaptats per a persones cegues o amb discapacitat visual greu als carrers de Salou. 

Núria Marín, Alcaldessa de L'H parlant durant la presentació de la nova agència de l'ONCE

Dimarts 14 de març, es va inaugurar la nova agència de L’ONCE a L’Hospitalet de Llobregat, situada a l’Avinguda del Carrilet, núm. 303-305 (cantonada amb el carrer Ángeles Santos, que és l’entrada). La nova agència és un exemple d’accessibilitat universal i la primera de tot l’Estat que incorpora globalment la nova imatge d’identitat corporativa del Grup Social ONCE.

Imatge amb el rànking de valoracions de Merco

El Grup Social ONCE se situa líder al capítol Social i Governança per davant de Mercadona i Inditex, que completen el podi en els dos mesuradors. Pel que fa al rànquing general d'empreses responsables, de nou Grup Social ONCE s'alça amb el número u, amb 10.000 punts, que manté respecte de l'any anterior, seguida fins al número 10 per Mercadona (8.684), Inditex (8.381), Ikea, Mapfre, Mahou San Miguel, Mútua Madrileña, Caixabank, Pascual i Telefònica, en aquest ordre.

L'afiliat Jordi Salido amb el seu gos pigall i l'educadora del Mercat, Alba Daros, compren en una parada.

Fran Rodríguez, director de l'ONCE a Girona, assegurà que "un món inclusiu i accessible per a tots i totes comença amb les qüestions més quotidianes i una acció tan bàsica com poder fer la compra de forma fàcil i segura és essencial per a totes les persones cegues i amb discapacitat visual”.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts