L’Hospitalet de Llobregat estrena agència amb nova imatge corporativa de l'ONCE, un exemple d’accessibilitat universal

Seccions: T'interessa
Núria Marín, Alcaldessa de L'H parlant durant la presentació de la nova agència de l'ONCE

Dimarts 14 de març, es va inaugurar la nova agència de L’ONCE a L’Hospitalet de Llobregat, situada a l’Avinguda del Carrilet, núm. 303-305 (cantonada amb el carrer Ángeles Santos, que és l’entrada). La nova agència és un exemple d’accessibilitat universal i la primera de tot l’Estat que incorpora globalment la nova imatge d’identitat corporativa del Grup Social ONCE.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín i va comptar amb la presència de representants dels grups polítics al consistori. Per part de l’ONCE van participar Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial i Héctor Grao, nou director de l’ONCE a L’Hospitalet.

“El Grup Social ONCE reforça la seva voluntat de ser-hi a L’Hospitalet de Llobregat i ser part de tothom. Es tracta de la casa de la solidaritat i de la il·lusió. Un pas més en el camí de ser i d'estar arrelat al territori. Per això, les portes de la seva nova agència sempre estaran obertes a tota la ciutadania per treballar plegats per la igualtat d'oportunitats, la inclusió, la diversitat, i el respecte a la dignitat humana. Ens trobareu per anar de la mà i fer ciutats més accessibles i humanes”, destacà Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.

L’objectiu és que totes les persones, especialment les cegues o amb discapacitat visual, es puguin sentir com ‘a casa’. Serà el nou espai de trobada i convivència pels 370 afiliats i afiliades de l'agència i els 95 venedors i venedores de la loteria social, responsable i segura de l'Organització.

Nou disseny, exemple d’accessibilitat universal

La de L'Hospitalet de Llobregat és la primera agència que s'ha rehabilitat en aplicació d'un pla estratègic per homogeneïtzar totes les instal·lacions i serveis.  I és la primera agència que mostra totalment la nova imatge d’identitat corporativa del Grup Social ONCE, el nou logo i la retolació. Com el nou ‘Oncelio’, ara en colors: verd, groc, vermell, blau i el bastó blanc.

A l'agència s'hi inclouen totes les mesures d'accessibilitat universal més enllà de les que són necessàries per compliment normatiu. Per exemple compta amb un taulell accessible, bucle d'inducció magnètic tant al taulell com al saló d'actes, contrast entre parets i paviments. I també nou mobiliari, destacant les tonalitats blanques i negres. A més, els banys, accessibles, tenen avisador de trucada d'emergència per a persones amb mobilitat reduïda. Tota la senyalètica i els espais estan adaptats a persones usuàries de cadires de rodes.

La nova agència, de 340 m2, té totes les instal·lacions en una única planta, la qual cosa afavoreix la mobilitat dels seus usuaris. La seva situació, prop de transports públics i en un dels carrers més concorreguts i amb vida comercial de la ciutat, facilitarà l’accés dels venedors i afiliats als serveis que presta la Institució.

La nova agència reemplaça la seu de l’ONCE a Enric Prat de la Riba, núm. 207 (amb carrer Migdia i carrer Castillejos), les obres de la qual daten del 5 d’agost de 1987. Anteriorment l’ONCE a L’H va estar al carrer Martí Codolar, 35.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts