Publicador de continguts

Grup Social ONCE

Grup Social ONCE

Cartell d'ONCITY, el videojoc que ens fa iguals.

ONCITY convida a posar-se en la pell de les persones amb diferents discapacitats i aconseguir, al costat dels personatges de les seves zones i davant determinades circumstàncies, ciutats i entorns plenament inclusius. Està format per 12 minijocs, més de 30 preguntes quiz i contingut sorpresa com ara recomanacions de pel·lícules, sèries o plans en família.

generica_comensals_amb_presentador.jpg
L’ONCE Catalunya va viure dissabte 17 de desembre la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, i el 84 aniversari de l’Organització. Ho va fer amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya. Badalona, Figueres (Blanes i Girona), Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Tarragona (Reus), Terrassa, Vic i Vilanova. Van participar, en total, més de 3.500 persones als 18 centres de l’ONCE a tot Catalunya.
violencia_contra_la_mujer_ceros.jpg
El Grup Social ONCE defensa “que ajudar a una víctima de violència de gènere no és una opció, és el seu dret i la nostra obligació. No volem mirar a un altre costat ni pensar que és un tema privat; és una violació de drets humans davant la qual desitgem actuar perquè la dona afectada tingui una segona oportunitat basada, entre altres coses, en la independència econòmica que li proporciona tenir ocupació”.
oncity_parque.jpg
Format per 12 minijocs, exploració i preguntes quiz que conviden a posar-se en la pell d'una persona amb discapacitat i aconseguir ciutats o entorns sense barreres. Es tracta del principal material de suport didàctic per a tots els grups inscrits al 39è Concurs Escolar del Grup Social ONCE, que en aquesta edició convida a estudiants i docents de tots els centres educatius a empatitzar, reflexionar i treballar per aconseguir ciutats i municipis sense barreres, impulsant la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones.
helena_dalli_y_miguel_carballeda.jpg
La delegació del Grup Social ONCE, encapçalada pel seu president, Miguel Carballeda, va comprometre l'esforç de l'Organització espanyola “per crear una Europa més social per a les persones amb discapacitat, que generi oportunitats iguals” i va demanar a la Comissària que des de les institucions europees es treballi amb aquest objectiu.
cartel_concurso_escolar.jpg
Arrenca el 39è Concurs Escolar que proposa dissenyar una lona en cada aula amb missatges que inspirin la importància d'aconseguir ciutats i entorns accessibles El Grup Social ONCE convida a estudiants i docents de tots els centres educatius a reflexionar i treballar per a aconseguir ciutats i municipis sense barreres, impulsant la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones.Arrenca així la 39a edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.
una_tecnicoo_de_rehabilitacion_de_la_once_explica_la_distorsion_de_la_vision_con_uns_gafas.jpg
Per a persones que, sense complir els requisits d'afiliació a l'Organització, tenen problemes molt greus de visió. L'ONCE tractarà d'estendre els coneixements que té d'aquesta realitat de les persones cegues, des del suport psicosocial fins a la tècniques i tàctiques per a aprofitar la resta visual, amb la nova fundació.
elecciones_en_la_once_en_2018.jpg
70.471 persones afiliades a l'Organització decidiran el seu futur
diada_rebuena.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, i Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, en representació de la nostra institució, van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.
imma_buldu_con_boti_once_cataluna_en_bruselas.jpg
La presidenta del Parlament Europeu, Roberta Metsola, va renovar el passat 7 de setembre a Brussel·les un acord de col·laboració amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, amb el propòsit d'estrènyer llaços i institucionalitzar la tasca que des de fa anys desenvolupa l'entitat espanyola en l’àmbit polític de les institucions europees amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels 80 milions de ciutadans europeus amb alguna discapacitat.
— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 21 - 30 de 82 resultats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts