Publicador de continguts

Grup Social ONCE

Grup Social ONCE

foto_concurso_escolar_grupo_social_once_002.jpg
Sota el lema "El camí que ens fa iguals" aquest programa històric de sensibilització educativa pretén impulsar el treball en els valors d'inclusió i igualtat des de l'etapa educativa, amb una proposta pedagògicament actual i atractiva.
ranking_merco.jpg
De nou, l'esforç continuat de totes i tots els treballadors del Grup Social ONCE aconsegueix que ens reconeguin com un bon lloc per treballar, que atrau talent en totes les seves formes i que ens converteix en una de les empreses i organitzacions amb més força social.
ukrania_corazon.jpg
La invasió d'Ucraïna per part de Rússia ha provocat una crisi humanitària de gran magnitud per a la població civil d'aquest país i una resposta creixent de la societat europea, que està mobilitzant-se per a respondre al repte d'atendre la difícil situació humanitària que s'ha produït i que amenaça amb agreujar-se. Amb l'esperit solidari i de servei demostrat en altres ocasions, el Grup Social ONCE, conjuntament amb les seves treballadores i treballadors, vol aportar la seva capacitat d'ajuda de forma organitzada i coordinada i, per això, ha implementat diferents accions de solidaritat amb el poble ucraïnès en general, i amb les persones cegues i amb baixa visió, així com amb altres discapacitats, en particular.
angel_sanchez_y_mar_espana_002.jpg
El Pacte Digital promou un compromís ferm amb la privadesa en les polítiques de sostenibilitat i els models de negoci de les organitzacions, fent compatible el dret fonamental a la protecció de dades amb la innovació, l'ètica i la competitivitat empresarial.
concurso-once_002.jpg
Sota el lema "El camí que ens fa iguals" es va iniciar el passat 13 de setembre de 2021 la 38 edició de el Concurs Escolar del Grup Social ONCE, un històric programa de sensibilització educativa amb una proposta pedagògicament actual i atractiva per impulsar el treball en els valors d'inclusió i igualtat des de l'etapa educativa.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_internacional_del_voluntariado_002.jpg
L'ONCE va donar a conèixer aquestes dades amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, que es va commemorar diumenge 5 de novembre. Actualment, l'Organització compta amb 2.854 persones voluntàries, que al tancament del novembre havien atès durant aquest any 5.728 persones afiliades a l'ONCE. Això suposa un increment del 9,5% respecte al mateix període de l'any anterior, quan la xifra de persones ateses se situava a les 5.230.
santa_llucia_reus.jpg
L’ONCE va viure dissabte 11 de desembre, amb la màxima seguretat i precaució, la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues. Ho va fer amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya, que van homentajar el seu Venedor de l'Any.
artes_escenicas_jesus_cimarro_angel_sanchez_cayetana_guillen_y_miquel_iceta_b.jpg
Amb aquesta Medalla d'Or, l'Acadèmia ha volgut reconèixer la tasca que, al llarg dels seus 83 anys d'història, desenvolupa l'ONCE en la promoció de la cultura, en general, i més en particular, pel suport i la col·laboració per fomentar i visibilitzar la inclusió de les persones cegues i amb baixa visió a l'àmbit del teatre.
concurso-once.jpg
Sota el lema "El camí que ens fa iguals" s'inicia la 38a edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE, un històric programa de sensibilització educativa amb una proposta pedagògicament actual i atractiva per impulsar el treball en els valors d'inclusió i igualtat des de l'etapa educativa.
material_a_la_palma.jpg
El Grup Social ONCE ha treballat intensament per reunir un total de 11.000 parells d'ulleres especials i 5.000 gorres perquè puguin ser utilitzades com a elements de protecció pels veïns de l'illa de la Palma més afectats per l'erupció del volcà.
— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 21 - 30 de 67 resultats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts