L’ONCE Catalunya celebra Santa Llúcia

generica_comensals_amb_presentador.jpg

L’ONCE Catalunya va viure  dissabte 17 de desembre la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, i el 84 aniversari de l’Organització. Ho va fer amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya. Badalona, Figueres (Blanes i Girona), Granollers,  Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Tarragona (Reus), Terrassa, Vic i Vilanova.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra dels productes de joc de l’Organització, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il·lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

A la Delegació Territorial, va ser a l'Hotel Hyatt Regency Tower de L'Hospitalet de Llobregat, amb un dinar de germanor amb venedors, afiliats, treballadors del Grup Social ONCE de Barcelona, de L’Hospitalet i d'El Prat de Llobregat; del Centre de Recursos Educatius (CRE), del Servei Bibliogràfic de l’ONCE (SBO), pensionistes, amics i persones vinculades a l’Organització.  Van participar un miler de persones i, en total, més de 3.500 als 18 centres de l’ONCE a tot Catalunya.

Enric Botí, d'ONCE Catalunya, Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, destigen 'Bon Profit' als comensals. A la dreta, intèrpret de signes.

El dinar va estar presidit per José Luis Pinto, vicepresident de l’ONCE i comptà amb la participació de Carles Campuzano, conseller de Drets Socials del Govern de la Generalitat de Catalunya; Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya i Enric Botí, d’ONCE Catalunya.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials del Govern de la Generalitat de Catalunya, en un moment de la seva intervenció. A la dreta, l'intèrpret de signes.

Els millors venedors i venedores del 2022, reconeguts pels seus mèrits professionals, la seva motivació i la seva dedicació diària, també van assistir al dinar: Victoriana Revilla, de la Delegació Territorial de Catalunya; Carmelo Pacheco, de l’agència de L’Hospitalet de Llobregat i Ana Mena, de l’agència d'El Prat de Llobregat.

El dinar va estar presidit per José Luis Pinto, vicepresident de l’ONCE. Aquí, durant el seu parlament.A la dreta, l'intèrpret de signes.

El cupó de Santa Llúcia

L’ONCE dedicà el seu cupó de dimarts 13 de desembre a la festivitat de la seva patrona, Santa Llúcia. Cinc milions de cupons van difondre que el sentiment de ser capaços, d'assolir allò que es proposen, és el motor de la seva realitat quotidiana. El Grup Social ONCE suma i acompanya en aquest camí.

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts