Nº 73 MARZO 2023

L'equip de direcció i representació de l'ONCE Catalunya, amb el director general de l'ONCE, Àngel Sánchez.

Dimecres 15 de febrer l’Auditori ONCE Barcelona, ple de gom a gom, va acollir la presentació del nou equip que estarà al capdavant de l'ONCE a Catalunya per als quatre propers anys (2023-2027), format per nou dones i vuit homes. Han renovat Enric Botí, com a delegat de l’ONCE a Catalunya;  Ángel Ávila, com a sotsdelegat i  Manel Eiximeno, com a director del CRE de l’ONCE a Barcelona. I continua David Bernardo, com a president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya.

L'afiliat Jordi Salido amb el seu gos pigall i l'educadora del Mercat, Alba Daros, compren en una parada.

Fran Rodríguez, director de l'ONCE a Girona, assegurà que "un món inclusiu i accessible per a tots i totes comença amb les qüestions més quotidianes i una acció tan bàsica com poder fer la compra de forma fàcil i segura és essencial per a totes les persones cegues i amb discapacitat visual”.

10 milions de cupons commemoraran el Dia de la Igualtat Salarial i el Dia Internacional de la Dona.

La plantilla femenina del Grup Social ONCE creix dos punts en l’últim any, fins el 44% del total, unes 32.000 dones. 10 milions de cupons commemoraran el Dia de la Igualtat Salarial i el Dia Internacional de la Dona.

 en l’activitat també hi van assistir Marcelino Cid, director de l’ONCE a Lleida i Afra Pascual Almenara, professora associada al Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la Universitat de Lleida., a la foto, amb dos alumnes amb antifaç.per fer un esmorzar a cegues.

En l’activitat ‘Tecnologia a Cegues’, una iniciativa impulsada per la Universitat en col·laboració amb l’ONCE Catalunya, on els alumen van poder experimentar, en primera persona, les dificultats que tenen les persones amb discapacitat visual en el seu dia a dia i, concretament, a l’hora d’utilitzar la tecnologia.

Ignasi Terraza, esquerra, i Pepa Niebla.

“És un gran honor que l’Ignasi Terraza presenti el seu disc a casa seva, l’ONCE, què és la casa de la il·lusió i de la cultura inclusiva, igual per a tothom.  Són tecles i sons en blanc i negre, que ens donen llum i omplen de colors el gran viatge de la música”, va dir Enric Botí, delegat d’ONCE a Catalunya”.

David Panadès, a la dreta, amb el Regidor de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada, Pere Camps, a la presentació del podcast.

“He voltat i he anat a un munt de llocs de la ciutat, però mai ningú s’ha aturat a descriure’m aquests espais. He anat moltes vegades al Teatre Municipal, a la Plaça de l’Ajuntament, però, en realitat, no sé com són”. D’aquí va nèixer el podcast  Com ho veus? en què 10 voluntaris li van mostrar un espai diferent de la ciutat, in situ, al David Panadés, i ho van fer amb un alt nivell descriptiu.

Equip de Tarragona d'escacs, que guanya el Campionat d'Espanya una altra vegada.

L’equip de Tarragona, format per Manuel Palacios, Gavril Draghici, Albert Olivera, Joan Fuster i Pere Navarro com a jugadors, i Marc Juan com a tècnic, s’ha proclamat campió de la competició. És l'onzena vegada que ho fai repeteix el triomf aconseguit per darrera vegada a Cambrils el 2017.

Arantxa Vallespi, directora de l’ONCE a Reus, i Natan Tarragó, artista i afiliat a l'ONCE,al costat de les seves obres.

Natan Tarragó va presentar quatre de les seves obres artístiques i va explicar la seva experiència com artista amb discapacitat. 

Cupó dedicat al Dia Mundial de la Ràdio, 13 de febrer.

El cupó incloïa el lema ‘En la ràdio entrem tot@s’. Generació inclusió’, i lluïa un dibuix amb una locutora i un locutor cec, asseguts davant una taula sobre la qual està plasmat un mapamundi.

Denominat ‘AccessibleEU’, promourà la implementació de les polítiques sobre accessibilitat en els estats membres de la Unió Europea

Cartell d'ONCITY, el videojoc que ens fa iguals.

ONCITY convida a posar-se en la pell de les persones amb diferents discapacitats i aconseguir, al costat dels personatges de les seves zones i davant determinades circumstàncies, ciutats i entorns plenament inclusius. Està format per 12 minijocs, més de 30 preguntes quiz i contingut sorpresa com ara recomanacions de pel·lícules, sèries o plans en família.

Venedora de la loteria social, segura i responsable de l'ONCE.

L'ONCE, com a institució de caràcter social que obté la majoria dels seus recursos mitjançant la comercialització de diferents productes de loteria social, segura i responsable, se sotmet des de fa temps a aquests processos d'avaluació per garantir que la seva activitat comercial es regeixi pels principis i les millors pràctiques del joc responsable.

Imatge amb el rànking de valoracions de Merco

El Grup Social ONCE se situa líder al capítol Social i Governança per davant de Mercadona i Inditex, que completen el podi en els dos mesuradors. Pel que fa al rànquing general d'empreses responsables, de nou Grup Social ONCE s'alça amb el número u, amb 10.000 punts, que manté respecte de l'any anterior, seguida fins al número 10 per Mercadona (8.684), Inditex (8.381), Ikea, Mapfre, Mahou San Miguel, Mútua Madrileña, Caixabank, Pascual i Telefònica, en aquest ordre.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts