Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

Un total de 15 empreses líders del sector tecnològic col·laboren en la segona convocatòria del Programa RADIA, edició Indra 21/22, impulsat per Fundació ONCE, Fundació CEOE i la Conferència de Consells Socials de les universitats, acollint les quaranta-quatre dones amb discapacitat que participen des de l'octubre passat.
soledad.jpg
El president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, i el Defensor del Poble, Ángel Gabilondo, van inaugurar la trobada 'Solitud, un repte que ens uneix', organitzada pel Grup Social ONCE per abordar un dels greus problemes socials del nostre temps: la solitud no desitjada.
cocarmi_ok.jpg
Ara, i pensant en els propers anys, des del sector associatiu català de la discapacitat, demanen als poders públics valentia per dissenyar, de la mà de les entitats, un nou model d'inclusió laboral d’acord amb els canvis sociolaborals del segle XXI, amb tendència a la globalització i la digitalització.
espacio_fun_con_videojuegos_accesibles_para_personas_ciegas_002.jpg
Es van veure innovacions com a impressores capaces de posar relleu a qualsevol iniciativa; reconeixement de veu que permet ordenar gairebé tots els electrodomèstics d’una casa; continguts formatius; ulleres que permeten llegir; sistemes de navegació per ciutats, àrees comercials o de transport; i tots els ajuts a la mobilitat o l'accés a la informació més capdavanters. Altres zones d'èxit en edicions anteriors, com l'App Space o els estands centrals del Grup Social ONCE, també es van poder visitar i tastar, amb nous dissenys i productes.
manel_eiximeno.jpg
Fa 10 anys va néixer el projecte “Implica’t+ amb La Carta de la Terra i els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Es tracta d’un equip format per persones generoses, solidàries, vinculades al món de l’educació i que comparteixen una visió del món on la conscienciació d’una ètica planetària, compromesa amb nosaltres mateixos i respectuosa amb la natura, esdevingui l’eix de les nostres accions.
rtve_portada_jose_manuel_perez_tornero_y_miguel_carballeda_en_el_momento_de_la_firma_delacuerdo.jpg
Ambdues entitats fomentaran la inclusió social i la promoció dels drets de persones amb discapacitat mitjançant el desenvolupament d’activitats conjuntes de difusió, sensibilització, orientació, cultura i lleure. A més, prestaran el suport necessari per a la identificació de treballadors amb discapacitat amb l'objectiu de garantir els seus drets, i es posaran en marxa activitats de formació per al coneixement correcte de la discapacitat.
tmb_senalitzacio_braille_002.jpg
Al metro s’han col·locat 30 adhesius amb rètols direccionals en braille i alt relleu. A les parades d’autobús, la senyalització en braille inclou el codi i nom de la parada, les línies que hi paren i la destinació
reus_grup_002.jpg
Va ser una activitat cultural proposada des de l’Ajuntament de Reus ja que ara la ruta és accessible per a tothom.
mediterraneo_vista_general.jpg
La conferència, realitzada a Barcelona els passats 26 i 27 de gener es va centar en l'anàlisi i el debat sobre tres temes clau: ocupació; la perspectiva de gènere i el turisme accessible.
manel_quijote_braille.jpg
‘Des de l’ONCE Catalunya volem conscienciar sobre la importància del braille com a sistema de lecto escriptura per a la plena realització dels drets humans per a les persones cegues i amb deficiència visual’, apunta Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE Catalunya.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts