Publicador de continguts

Joc

Joc

gava_nou_quiosc.jpg
En concret, s’hi han substituït 4 dels 10 quioscs que hi ha a la ciutat. A banda del de la Rambla, també hi ha de nous a l’avinguda Joan XXIII, n. 10; al carrer de Santa Teresa, 1; al carrer del Centre, 66, i al carrer de Sant Pere, núm. 30.
mega_millonario_de_la_once_002.png
El Rasca 'Mega Millonario' és el joc amb què, per 10 euros, es pot guanyar fins a 1.000.000 d'euros i altres categories de premis.
tmbp.jpg
Dimecres 1 de juny, a l’espai d’exposicions Mercè Sala (vestíbul de connexió de les línies L3 i L5 de l’estació de metro Diagonal), Enric Botí, delegat territorial de l’ ONCE a Catalunya, va lliurar a Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà, el passat 7 de juny, al centenari de la Xarxa de Bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El director del Servei Bibliogràfic de l’ONCE (SBO) a Barcelona, Claudio Muñoz, li va entregar una reproducció del pòster del Centenari del Bus accessible, en braille i en relleu.
sueldazo_12_de_juny.jpg
Héctor García, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Roses des del punt de venda ubicat al carrer de Marià Benlliure, núm. 35. I a L’Hospitalet, Jorge Mata, també venedor de l’ONCE, va repartir fortuna des del quiosc de l’ONCE de l’avinguda Masnou, núm. 51 al barri de La Florida.
philea_foto_de_familia.jpg
David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya i Ángel Ávila, subdelegat territorial de l'ONCE a Catalunya, van lliurar al president de Philea, Ángel Font, i el seu director general Delphine Moralis, una imatge emmarcada del cupó.
kiosco_1.000_pg.jpg
El passat 21 d’abril es va instal·lar a Barcelona el número 1.000 dels nous quioscos de l’ONCE, els Zedis. Va ser al carrer Vilà i Vilà, núm. 99 de Barcelona.
presentacio_nou_cupo_diari_barcelona.jpg
Amb l'innovador concepte de 'Pels dos costats pots ser guanyador', l 'ONCE llança una renovació del seu ‘Cupó Diari’, el producte de més tradició de les seves loteries responsables, segures i socials. Aquest llançament coincideix amb la posada en marxa per part de l'Organització d'una campanya informativa sota el lema ‘Si tens baixa visió, vine a l'ONCE’, per conscienciar la ciutadania de la seva acció al costat de persones cegues, però també dels qui mantenen alguna resta visual i encara no coneixen els beneficis d'afiliar-s'hi.
salouu_cupo_lliurament.jpg
El passat 26 d’abril, al Centre de Convencions de Port Aventura, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Alberto Durán, vicepresident del Consejo General de l’ONCE, van lliurar a Pere Granados, alcalde de Salou, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà a Salou aquell dia. 5,5 milions de cupons van difondre la imatge d’aquesta població tarragonina amb encant mediterrani per tot el territori.
cupo_mercat_tarragona.jpg
Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar a Dídac Nadal, conseller de Comerç i president de l’empresa de Mercats de Tarragona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà al Mercat Central de Tarragona dimarts 15 de març. A l’acte també va assistir Mònica Garcia, directora del Mercat Central i Francisca Valverde, venedora de l’ONCE.
reus.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus van lliurar a Carles Pellicer, alcalde de Reus, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà diumenge 6 de març, a Reus, il·lustrats amb una fotografia de La Plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts