El 50 aniversari de la Llotja de Reus, al cupó

Seccions: Joc
Fran Sánchez, director de l'ONCE a Reus; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE, van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó.

La Cambra de Comerç de Reus va acollir  l’acte de presentació del cupó que l’ONCE dedicà dimarts 25 d’abril al 50 aniversari de la Llotja de Reus. Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE i Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó. També va participar Fran Sánchez, director de l’ONCE a Reus.

La Llotja de Reus, que gestiona la Cambra de Comerç de Reus, és la institució més antiga de Reus, ja que el seu origen es remunta al 1309 quan el rei Jaume II ‘El Just’ va concedir a la ciutat el privilegi de fer el Mercat dels Dilluns.

“És una satisfacció que La Llotja sigui protagonista del nostre cupó. Estem al costat del teixit productiu i de les persones de casa nostra i volem contribuir a fer una societat més pròspera, justa i inclusiva”, va manifestar Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.


L'any passat la Llotja es va convertir en la primera de Catalunya i la quarta de l'Estat en merèixer el reconeixement com a Llotja de referència per la cotització específica de quatre productes, l'avellana, l'ametlla, la garrofa i els ous, que il·lustren una part del cupó.

Un fet que, en paraules del President de la Llotja, Jordi Just, constitueix “una demostració de la vigència de la institució més antiga de la ciutat, amb un ampli impacte sobre el seu territori d’influència. Per això és tan important que l’ONCE hagi tingut l’atenció de dedicar un cupó a la Llotja, perquè corrobora la importància de la institució i la seva trajectòria”. 


‘El Grup Social ONCE, un model únic al món’

Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de l’ONCE; va explicar “El model únic al món del Grup Social ONCE” en una conferència al Vermut Cambra, que es va fer tot just després de la presentació del cupó.  “Un model que suma serveis personalitzats  i especialitzats en tots els àmbits que pot necessitar una persona cega o amb discapacitat visual greu: educació, ocupació, rehabilitació, ajudes tècniques, comunicació i accés a la informació, cultura, esport i oci”, va detallar Cárceles.

I va afegir: “L’ONCE dona tots aquests serveis a més de 72.000 persones afiliades gràcies a la solidaritat que milers de ciutadans fan cada dia amb la compra  de la loteria responsable, social i segura de l’Organització”.

A més a més, ”prestem ajudes al col·lectiu de persones amb discapacitat, mitjançant la Fundación ONCE i creem llocs de treball amb les empreses d’economia social d’ILUNION. No n’hi ha cap altra entitat que ho faci així en tot el món”, va concloure. 
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts