El cupó sintonitza el Dia Mundial de la Ràdio
L’ONCE va dedicar, el passat dilluns, 13 de febrer, cinc milions de cupons al Dia Mundial de la Ràdio, mitjà de comunicació que fomenta la inclusió.
El cupó incloïa el lema ‘En la ràdio entrem tot@s. Generació inclusió’ i lluïa un dibuix amb una locutora i un locutor cec, asseguts davant una taula amb un mapamundi.
La ràdio ha estat i és una porta oberta al món per a les persones cegues o amb altres discapacitats, gràcies a la qual han pogut relacionar-se amb els altres i accedir a la informació, la formació o l'oci en igualtat de condicions.
Molts venedors i venedores de l'ONCE tenen la ràdio com el seu fidel acompanyant durant la seva jornada laboral, en el seu quiosc o punt de venda, una eina que els permet viatjar per tot el món sense moure's de casa.
A més, la ràdio s'està adaptant a les noves tecnologies i als gustos de les audiències, a través dels podcasts que permeten als oients escoltar els programes quan i on millor els hi vagi.
Dia Mundial de la Ràdio
El 3 de novembre de 2011, la 36 Conferència General de la UNESCO va aprovar la instauració del Dia Mundial de la Ràdio. La idea inicial va partir de l'Acadèmia Espanyola de la Ràdio, sent la Delegació Permanent de l’Estat a la UNESCO la que va presentar formalment la proposta.
El tema de la 12 edició del Dia Mundial de la Ràdio és ‘Ràdio i Pau’. La ràdio professional modera els conflictes i/o les tensions, impedint la seva escalada o propiciant converses de reconciliació i reconstrucció. En el Dia Mundial de la Ràdio 2023, la UNESCO destaca la ràdio independent com un pilar per a la prevenció de conflictes i la consolidació de la pau.
- dl
- dt
- dc
- dj
- dv
- ds
- dg
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31