Publicador de continguts

Serveis i activitats

Serveis i activitats

semafors_sonors_a_espluges.jpg
El sistema, que va començar a aplicar-se al municipi fa 25 anys, s'ha estès en l'actualitat a les principals vies (avinguda Cornellà, carrer Laureà Miró, Molí...), així com a l'entorn de centres educatius i parcs
tarragona_unifoto_grupo.jpg
Una desena d'alumnes amb discapacitat intel·lectual es va graduar el passat dimecres 30 de juny a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i altre grup ho va fer el passat 8 de juliol a la Universitat de Barcelona. Va ser en dos cursos de formació per a l'ocupació i la vida autònoma posat en marxa gràcies a un programa finançat per Fundació ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) per millorar la inserció laboral dels joves amb aquest tipus de discapacitat.
serveis_socials_boti.jpg
Enric Botí, Delegat Territorial de l’ONCE a Catalunya va inaugurar, dijous 27 de maig, la Jornada de Serveis Social ONCE Catalunya “Els indicadors de qualitat i quantitat: Les claus per estar més a prop de les persones”. La jornada de treballa, que es va celebrar a la Sala de Conferències de la sisena planta de la D.T. ONCE Catalunya, va tenir un caliu molt especial, ja que era la primera vegada, des de febrer de 2020, que es reunia l’equip directiu de l’ONCE a Catalunya.
uoc1.jpg
Inserta va oferir informació sobre l'activitat que desenvolupa aquesta entitat de Fundació ONCE a favor de l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat.
manos_de_una_nina_utilizando_la_linea_braille.jpg
Els professionals de l'Equip multiprofessional d'Atenció Educativa del Servei Educatiu Específic compartit entre l’ONCE i el Departament d’Educació intensifiquin iniciatives per a reforçar la imaginació i creativitat dels alumnes cecs i amb discapacitat visual greu de tot Catalunya i contribuir així a ajudar-los amb els continguts de classe i portar millor els dies de confinament a casa.
gsma_4.jpg
Adreçat al personal de GSMA, hi van participar unes 20 persones, rebudes per l’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya. A la seu de la institució a Barcelona van conèixer l'atenció integral i multidisciplinària a més de 3.000 afiliats i afiliades de la ciutat i a més de 10.000 de la seva àrea d’influència. Tanmateix el grup del GSMA va experimentar els tipus de visió que afecten majoritàriament a les persones amb discapacitat visual amb unes ulleres especials que simulen diferents patologies. Al carrer, van posar en pràctica la teoria rebuda sobre la tècnica guia. Ho van fer per parelles. Una persona va caminar amb els ulls tapats i el seu acompanyant la va guiar. Després van canviar els papers.
Van participar a l’activitat ‘Textura, volum…. Toca i coneix les obres!”, organitzada per el patronat de Turisme Costa Brava. Van poder conèixer i tocar les peces, intercanviar opinions, dialogar, preguntar… i compartir i ampliar coneixements.
museu_ferrocarril_h_chula.jpg
Cam gaudir d'una gran celebració amb visites culturals i dinars de germanor a Barcelona, Girona, Tarragona i a Lleida.
paintball_2.jpg
Un grup de joves afiliats a l'ONCE va gaudir dissabte 30 de de novembre d'una jornada lúdica tot practicant paintball inclusiu a la Masia Can Julian de Castellar del Vallès.
reuscaminata.jpg
El Programa “Pas a Pas” dels quatre Equips d’Atenció Primària de Reus de l’Institut Català de la Salut (ICS) Camp de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i l’ONCE, van programar pel passat 16 d’octubre, una caminada solidària i saludable. La caminada es va realitzar fent parelles de caminadors, formades per integrants del “Pas a Pas” i persones afiliades a l’ONCE de Reus i Tarragona, amb els seus gossos pigall o bastons.
— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 11 - 20 de 47 resultats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts