Nº 63 ABRIL 2022

volvo.jpg
Els tallers s'impartiran a centres escolars de l'Àrea Metropolitana de Barcelona mitjançant robots inspirats en el vehicle Volvo XC60 i en la metodologia LEGO Education
navilens_pantalla.jpg
El taller ‘Em moc amb NaviLens i TMB’ té l’objectiu que les persones cegues coneguin l'aplicació NaviLens, es familiaritzin amb ella i puguin utilitzar-la quan es moguin amb transport públic, en metro i autobús, dins de la ciutat de Barcelona i a deu municipis de l’àrea metropolitana.
reus.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus van lliurar a Carles Pellicer, alcalde de Reus, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà diumenge 6 de març, a Reus, il·lustrats amb una fotografia de La Plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas.
familia.jpg
Fundació ONCE i la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) han signat un conveni de col·laboració per millorar la formació i l'accés a l'ocupació de les persones amb discapacitat i, amb això, la seva inclusió social. L'acord també recull mesures relacionades amb l'accessibilitat universal a productes i serveis
rtve_portada_jose_manuel_perez_tornero_y_miguel_carballeda_en_el_momento_de_la_firma_delacuerdo.jpg
Ambdues entitats fomentaran la inclusió social i la promoció dels drets de persones amb discapacitat mitjançant el desenvolupament d’activitats conjuntes de difusió, sensibilització, orientació, cultura i lleure. A més, prestaran el suport necessari per a la identificació de treballadors amb discapacitat amb l'objectiu de garantir els seus drets, i es posaran en marxa activitats de formació per al coneixement correcte de la discapacitat.
Té com a objectiu generar contextos d’interacció, sensibilització, integració i debat fent ús de metodologies de disseny per a l’empoderament comunitari.
ranking_merco.jpg
De nou, l'esforç continuat de totes i tots els treballadors del Grup Social ONCE aconsegueix que ens reconeguin com un bon lloc per treballar, que atrau talent en totes les seves formes i que ens converteix en una de les empreses i organitzacions amb més força social.
foto_concurso_escolar_grupo_social_once_002.jpg
Sota el lema "El camí que ens fa iguals" aquest programa històric de sensibilització educativa pretén impulsar el treball en els valors d'inclusió i igualtat des de l'etapa educativa, amb una proposta pedagògicament actual i atractiva.
dunes.jpg
Els Espais Naturals del Delta del Llobregat resulten sorprenents per la diversitat biològica que acullen, en especials per les aus. Estan situats al costat de camps de conreu, d’infraestructures importants i molt a prop de les principals ciutats metropolitanes.
terrassa_grup.jpg
Gemma Badia té 27 anys, natural de Vallfogona de Balaguer a la comarca de La Noguera, afiliada a l’ONCE des del 6 anys. És Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Lleida i va iniciar la seva activitat laboral a l’ONCE el 25 de juliol de 2018 com a agent venedora a la zona de l’Hospital Clínic i al barri de Gràcia
cupo_mercat_tarragona.jpg
Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar a Dídac Nadal, conseller de Comerç i president de l’empresa de Mercats de Tarragona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà al Mercat Central de Tarragona dimarts 15 de març. A l’acte també va assistir Mònica Garcia, directora del Mercat Central i Francisca Valverde, venedora de l’ONCE.
ignasi_terraza_0.jpg
Amb ocasió de la entrega del premi, Terraza va oferir un concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa, en el qual va reunir a l’escenari a distintes figures amb las que ha vingut colaborant en anys anteriors. “La seva incessant imaginacio?, un swing inigualable i un extraordinari domini del piano el fan mereixedor del Premi Jazzterrasman 2022”.
tarragona_poesia.jpg
Un acte, en coordinació amb la Biblioteca de Tarragona i Els Serveis Territorials de Política Lingüística, presentat per Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona, en el qual van participar, entre d’altres, Dídac Nadal, conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona i els regidors Berni Álvarez i Mario Soler.
atletisme-lloret_002.jpg
Per part dels esportistes de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, cal destacar els ors de Paula Heras en pes i en disc, la primera posició per a Pere Pané i Sidney Fokou en llargada, Yassine Ouhdadi va guanyar els 5.000 m, i Vicente Martínez ho va fer als 1.500 m.
natacio_adaptada_1_002.jpg
Destacar els grans resultats de Catalunya en les proves per relleus mixtes, amb victòries als 4x50 i 100m estils i els 4x100m lliures, a més de nombroses victòries individuals, tant en categoria masculina com femenina destacant el nou rècord d’Espanya de Dani Ferrer als 50m lliures categoria S3. Destaquem els pódiums d’Emma Feliu, or en el 400 lliure, plata en el 200 estils, i 100 esquena i 100 lliure i de Marian Polo, bronce en el 50 i 100 lliure.
logo_eurojackpot_002.png
L'Eurojackpot de l'ONCE ja té un segon sorteig, cada dimarts, a part del de divendres, i eleva el seu pot fins als 120 milions d'euros, amb un mínim garantit de 10.000.000 d'euros. Aquestes novetats, que s'apliquen des del passat 29 de març, coincideixen amb el desè aniversari d'aquest joc que l'ONCE comercialitza amb 17 països més de l'espai econòmic europeu. Es manté el preu de dos euros per aposta.
espana_2_002.jpg
Dissabte 26 de març uns 40 voluntaris de la Fundació ONCE van participar en el partit que la Selecció espanyola de futbol va disputar a Cornellà-El Prat per tal de ajudar en diverses tasques d'organització de màxima visibilitat, a més d'assistir persones amb mobilitat reduïda que van anar al camp.
roc_boronat_familia.jpg
La cerimònia d’entrega del premis Roc Boronat es va celebrar el passat 24 de març a l’Auditori ONCE Catalunya en un acte presidit per Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que va obrir amb unes paraules de salutació Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE Catalunya. A la categoria exclusiva per a escriptors cecs o amb discapacitat visual greu, Sara Molina va guanyar en l’apartat de prosa amb l’obra El dia que les paraules van perdre els seus filtres. El premi està dotat amb 900 €. David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, li va lliurar el guardó.
manel_eiximeno.jpg
Fa 10 anys va néixer el projecte “Implica’t+ amb La Carta de la Terra i els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Es tracta d’un equip format per persones generoses, solidàries, vinculades al món de l’educació i que comparteixen una visió del món on la conscienciació d’una ètica planetària, compromesa amb nosaltres mateixos i respectuosa amb la natura, esdevingui l’eix de les nostres accions.
pulse_mobil.jpg
D'aquesta manera, es normalitza l'ús del que avui dia és el mitjà de transport més utilitzat del planeta i que alhora, i paradoxalment, ha suposat una barrera per a una part de la població.
roc_boronat_rafel_nadal.jpg
Text íntegre de la intervenció del periodista i escriptor Rafel Nadal, homenatjat per l'ONCE Catalunya al lliurament dels premis Roc Boronat, el passat 24 de març de 2022.
cupon_dia_internacional_mujer_002.jpg
El Grup Social ONCE va donar suport al Dia Internacional de la Dona, dedicant-li el cupó del 8 de març i el cupó del 22 de febrer al Dia de la Igualtat Salarial. Reivindica així, i amb un munt d’actes a tot el territori, la igualtat de la dona en l'àmbit laboral, salarial i tots els altres, i la necessitat d'eliminar definitivament les bretxes de gènere.
ukrania_corazon.jpg
La invasió d'Ucraïna per part de Rússia ha provocat una crisi humanitària de gran magnitud per a la població civil d'aquest país i una resposta creixent de la societat europea, que està mobilitzant-se per a respondre al repte d'atendre la difícil situació humanitària que s'ha produït i que amenaça amb agreujar-se. Amb l'esperit solidari i de servei demostrat en altres ocasions, el Grup Social ONCE, conjuntament amb les seves treballadores i treballadors, vol aportar la seva capacitat d'ajuda de forma organitzada i coordinada i, per això, ha implementat diferents accions de solidaritat amb el poble ucraïnès en general, i amb les persones cegues i amb baixa visió, així com amb altres discapacitats, en particular.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts