Nº 51 MARÇ 2021

fundacion_musicoterapia.jpg
L'objectiu del taller és estimular la creativitat i el creixement personal, tant individual com grupal, així com oferir oportunitats per a l'aprenentatge musical a les persones amb autisme, als que “comportarà beneficis molt significatius, tant quantitativa com qualitativament”.
lego_escola_vilardell_nen_pp.jpg
L'objectiu és contribuir a l'aprenentatge de sistema braille de forma lúdica i inclusiva, amb una metodologia basada en el joc, la motivació i la igualtat d'oportunitats.
fundacion_once_1.jpg
Entre els projectes aprovats figuren la creació d'una marca de roba, un emprenedor que dissenya dispositius per passar d'una cadira de rodes manual a elèctrica, Serveis de copywriter especialitzat en turisme rural i sostenible i un servei de formació i acompanyament en llengua de signes, especialitzada en català, entre d'altres.
ods.jpg
Malgrat això la majoria de les capitals de l’Estat han oblidat la perspectiva de discapacitat i es detecta una important mancança en la quantitat i qualitat de les dades respecte a qüestions relacionades amb discapacitat i accessibilitat universal.
la ciutat gironina ja disposa d’un total de 131 passos de vianants que compten amb aquest sistema, per tal de facilitar els desplaçaments i l’autonomia al carrer de les persones cegues o amb discapacitat visual greu. el consistori gironí segueix col·locant paviment podotàctil en parades d'autobús.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_de_la_igualdad_salarial.jpg
"Des de l’ONCE lluitem per acabar amb la bretxa salarial per gènere i desterrar una discriminació que castiga doblement a les dones amb discapacitat, per ser dona i per ser una persona amb discapacitat”, afirma Maria Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.
campeonas.jpg
Amb ‘Campeonas’, l'ONCE fa un pas més en la reafirmació de la seva identitat, dels nostres ‘iguals’, ara de la mà de nous personatges i de la gran Anna, una venedora de l'ONCE que, a l’acabar la jornada laboral en el seu quiosc, va al poliesportiu on habitualment juga a futbol amb les seves companyes i companys d'equip.
cupon_dedicado_al_dia_internacional_del_juego_responsable.jpg
L'ONCE realitza un important esforç i compromís que, no només garanteix que els qui adquireixin els seus productes estiguin protegits com a consumidors, sinó també que els ingressos que es generen es dediquin íntegrament a complir amb la missió de l'Organització en favor de la inclusió social de totes les persones amb discapacitat.
lliurament_banc_aliments_barcelona.jpg
La família del Grup Social ONCE ha aconseguit donar un total de 279.049 quilos d'aliments a les persones que, en aquests moments tan durs, depenen dels Bancs d'Aliments de tot l’Estat. La campanya "Tones de Compromís" ha aconseguit duplicar el seu objectiu solidari. A Catalunya, el passat 17 de febrer, els dirigents de l’ONCE van fer el lliurament als Bancs dels Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Reus.
tpv_prueba.jpg
Des de mitjans del passat mes de febrer, s'ha implantat la formació de la fase pilot a una cinquantena d’agents venedors i venedores d'ONCE Catalunya del nou TPV, Terminal Punt de Venda, una eina de treball imprescindible.El nou terminal i els seus accessoris han estat dissenyats per garantir que l'equip sigui accessible per a persones amb discapacitat. S'ha reduït la mida i el pes i s'ha incorporat una pantalla més gran i amb més resolució.
joan_ramon_riera_guai.jpg
Entrevista a Joan Ramon Riera, regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).
cupon_25_f.jpg
Miguel Ángel Bachot, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Montcada i Reixac des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Bateria, núm. 50. “Estic contentíssim. Mai havia donat un premi tan gran en els 37 anys que treballo a l’ONCE. Ni més ni menys que 40 cupons premiats! I molt repartits per tot el poble. Això em fa doblement feliç”, assegurà Miguel Ángel.
tiflos_jurado.jpg
El jurat dels Premis Tiflos de Literatura va premiar per unanimitat l'autora Elena Peralta amb el guardó de novel·la per a escriptors amb discapacitat visual pel seu treball titulat Siempre lloré dormida. Elena, afiliada a l’ONCE, madrilenya, que viu fa anys a Barcelona, confessà que es va quedar d’una peça quan va escoltar el seu nom i els seus cognoms quan seguia el veredicte.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)