El nou Terminal Punt de Venda, en fase de proves

Seccions: T'interessa
tpv_prueba.jpg

Des de mitjans del passat mes de febrer, s'ha implantat la formació de la fase pilot a una cinquantena d’agents venedors i venedores d'ONCE Catalunya del nou TPV, Terminal Punt de Venda, una eina de treball imprescindible.

El projecte de renovació del TPV té tres objectius:

• Renovar la tecnologia de TPV per oferir major funcionalitat, complementant l'aplicació de joc amb altres que aportin valor al venedor.

• Mantenir els estrictes nivells de seguretat que s'utilitzen en la comercialització de productes de loteria.

• Assegurar que els nous TPV s'adapten a les necessitats de tot el col·lectiu de venedors.

El nou terminal i els seus accessoris han estat dissenyats per garantir que l'equip sigui accessible per a persones amb discapacitat. S'han fet adaptacions a la carcassa i en el protector de la  pantalla que puguin servir de guia per a clients amb discapacitat visual.

Es manté el disseny integrat i compacte. A més, igual que en l’actual equip, s'ha buscat un compromís entre funcionalitat i autonomia operativa. S'ha reduït la mida i el pes i s'ha incorporat una pantalla més gran i amb més resolució.

També té una bateria de major capacitat i una tecla específica per a l'encesa i apagada del terminal. Incorpora com a millora un connector estàndard USB.

Les diferències principals davant de l'equip actual són les següents:

• Disposa d'un teclat extraïble, que permet intercanviar un teclat ampliat.

• La introducció del PIN per a les operacions de pagament amb targeta es realitzarà a través d'un teclat en pantalla, en lloc del teclat físic.

• El lector de codis de barres s'ha actualitzat.

• El Sistema Operatiu és Android, la qual cosa permet una millor integració de funcions, així com la disponibilitat de diverses fonts de text per a la impressora o la pantalla, el que augmenta les possibilitats de configuració del dispositiu.

El nou terminal manté els estrictes controls de seguretat, imprescindible per a realitzar operacions financeres a través del terminal. Canvia el pagament amb targeta, operativa com es realitzava anteriorment, però a l'hora d'introduir el pin de la targeta, el client teclejarà el mateix a la pantalla tàctil.

L'equip està especialment dissenyat per a suportar les condicions d'operació en exterior i en diferents circumstàncies mediambientals. I per suportar cops accidentals contra altres objectes durant el desplaçament i l'operació per part dels venedors.

Durant les sessions de prova els venedors s'han mostrat  molt interessats i expectants pel nou TPV, i sobre tot, per les millores i prestacions.

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Desembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts