Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

Categoria Literària. Primer premi, 'Bajo la lluvia', de Martina Millat (Premià de Mar, Barcelona). Categoria Musical. Primer premi, Arnau Font. Categoria Audiovisual. Segon premi 'Probando lo imposible' de Ignacio Solé

Vicente Martínez a un glacial a Lapònia

Volar li ha donat ales. Vicente Martínez té 21 anys, és afiliat a l'ONCE i estudia periodisme en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Descobrir i recórrer el món és, des de 2021, la seva major passió, un hobby que realitza en solitari i que l'ajuda a evadir-se i conèixer-se a si mateix d'una forma més ‘intensa’.

D'esquerra a dreta, Laia Asso directora general d’Educació Inclusiva i Llengües; Irene Ginebra, directora pedagògica del CRE; Manel Eiximeno, director del CRE; Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d'Educació i Àngel Ávila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya.a

El conseller va fer una visita institucional a les instal·lacions de la seu del Servei Educatiu compartit departament d’Educació – ONCE,   CREDV / CRE ONCE Barcelona, pioner en la integració dels nens cecs a les escoles ordinàries. Va visitar la sala d’audiovisuals,amb una mostra de material educatiu adaptat per a estudiants cecs. I també l’aula de música, tecnologia i anglès, totes tres amb activitats en les quals va participar amb una vintena d’estudiants cecs de primer a quart d’ESO. 

Un gos pigall en primer termé, amb el seu arnès, al carrer.

 ‘'Ara no. Estic guiant’, lema de la reivindicació que es podrà veure a cinc milions de cupons de l'ONCE

Gemma Badia, nova directora de l'ONCE a Molins de Rei

Gemma Badia es va presentar com a nova directora de l’ONCE a Molins de Rei, el passat 5 d’abril. Va ser  en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat, que va comptar amb la participació Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei; Ainoa Garcia, regidora de (dis)CAPACITAT de l’Ajuntament de Molins de Rei; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial. L’agència de l'ONCE a Molins de Rei presta serveis a 394 afiliats i afiliades i compta amb 94 agents venedors

Imatge de la Sala d¡acte de la direcció de l'ONCE a Tarragona, en el moment de la presentació de la nova direcció.

Durant el mes de març s’han presentant els nous directors de les agències de Reus, Fran Sánchez;  Terrassa,  José Juan Rodríguez; L’Hospitalet de Llobregat, Héctor Grao i Badalona, Eduardo González. A Tarragona també es va presentar el relleu a la direcció: Josep Vilaseca, com a nou director i Arantxa Vallespi, com a sotsdirectora 

Tots ells i totes elles van manifestar que “és un gran repte que emprenen amb molta il·lusió”. Van agrair l’oportunitat de treballar a cadascuna de les localitats  i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens “faran millorar el nostre dia a dia”. 
 

Usuari de l'ONCE utilitzant el Comunicador Tàcti ONCE al MWC BBarcelona 2023

Durant la darrera jornada del Mobile World Congress Barcelona 2023, el 2 de març, l’ONCE Catalunya  i el Centre de Tiflotecnologia i Innovació (CTI) de la pròpia Organització, van mostrar l’aplicació ‘Comunicador Tàctil ONCE’, una aplicació que permet a les persones amb sordceguesa comunicar-se de manera còmoda i senzilla amb altres persones que no coneixen els sistemes alternatius de comunicació que usa aquest col·lectiu.

David Panadès, a la dreta, amb el Regidor de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada, Pere Camps, a la presentació del podcast.

“He voltat i he anat a un munt de llocs de la ciutat, però mai ningú s’ha aturat a descriure’m aquests espais. He anat moltes vegades al Teatre Municipal, a la Plaça de l’Ajuntament, però, en realitat, no sé com són”. D’aquí va nèixer el podcast  Com ho veus? en què 10 voluntaris li van mostrar un espai diferent de la ciutat, in situ, al David Panadés, i ho van fer amb un alt nivell descriptiu.

ilu equip direccio once catalunya

L'ONCE va constituir, el 18 de gener, el nou Consell General sorgit de les XII eleccions democràtiques de l'Organització, celebrades l’1 de desembre passat. Miguel Carballeda ha estat reelegit president de l'ONCE i del Grup Social ONCE. A Catalunya, van votar un total de 5.150 persones cegues afiliades a l'ONCE.

L'equip de direcció i representació de l'ONCE Catalunya, amb el director general de l'ONCE, Àngel Sánchez.

Dimecres 15 de febrer l’Auditori ONCE Barcelona, ple de gom a gom, va acollir la presentació del nou equip que estarà al capdavant de l'ONCE a Catalunya per als quatre propers anys (2023-2027), format per nou dones i vuit homes. Han renovat Enric Botí, com a delegat de l’ONCE a Catalunya;  Ángel Ávila, com a sotsdelegat i  Manel Eiximeno, com a director del CRE de l’ONCE a Barcelona. I continua David Bernardo, com a president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts