Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

7_fiesta_voluntariado_2022.jpg
Divendres 16 de desembre es va retre homenatge als voluntaris i voluntàries d'ONCE Catalunya. Un reconeixement a la seva dedicació, treball, esforç, afecte, i, sobretot, per ajudar a fer que les persones cegues i amb discapacitat visual, els nostres afiliats i afiliades, siguin cada dia una mica més autònoms.
millor_venedora_once_catalunya_portada_ma._teresa_roig_navarra.jpg
Els millors venedors i venedores de l’any 2022 de cadascun dels centres de l’ONCE a Catalunya van rebre un homenatge i un diploma per haver estat reconegut/da venedor/a pels seus mèrits professionals, la seva motivació i la seva dedicació diària, de mans dels seus respectius directors de centre.
doc_reus_ok.jpg
El passat 29 de novembre, el Centre Cívic del Carme de Reus va projectar l'obra 'Sense llum, tres punts en l'espai', un curt dirigit per Carles Cubos i protagonitzat per Meritxell Agustench, afiliada a l’ONCE, que narra la història de com una persona fa front a la pèrdua de la visió. Va estar acompanyada per l'Arantxa Vallespi, directora de l'agència de l'ONCE a Reus i per un grup d'afiliats i afiliades de la localitat.
solidaris_2022_con_autoridades.jpg
Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 són: Amics de la Gent Gran, Glòria Canals, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el Diari de la DisCapacitat i Bonpreu Esclat. L’acte Va estar presidit per Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i José Luís Pinto, vicepresident de l’ONCE.
taller_sordceguesa_voluntaris_foto_familia.jpg
Si t’agrada ajudar als altres, només necessitem que vulguis i puguis dedicar part del teu temps sent voluntari d'ONCE, et necessitem! Si tens dubtes, vols més informació, o ja tens clar que desitges formar part de la nostra gran família de voluntaris pots escriure al correu voluntariadocatalunya@once.es o trucar al telèfon 93 238.10.24.
vuelta_al_cole_3_002.jpg
La totalitat de l'alumnat s'incorporà a les aules en centres ordinaris, seguint el currículum oficial, en un model d'educació inclusiva amb suport dels equips d'atenció del Servei Educatiu compartit Departament d’Educació#8211ONCE, sota el marc del conveni de col·laboració signat entre ambdues institucions.
gossos_once_aquapark.jpg
La jornada va estar organitzada per l’ONCE a Catalunya, en col·laboració amb l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de Catalunya, que enguany celebra el seu 40 Aniversari. L’objectiu va ser, com sempre en aquesta diada, tenir un punt de trobada que va permetre als afiliats usuaris de gossos pigall estar més a prop, conèixer-se millor i visibilitzar la gran tasca que duen a terme els gossos pigall.
puericultura.jpg
Han estat vuit sessions carregades d'emocions i aprenentatges, en les quals els i les participants, tres mares i dos pares afiliats a l’ONCE, han conegut de primera mà estratègies per a tenir cura del nadó: el bany, l’alimentació, el canvi de bolquers, el passeig, la medicació, el joc...
jubilats_panoramica_sala.jpg
David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, va obrir l'acte donant la benvinguda als assistents. I a continuació, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va adreçar unes paraules als homenatjats. Van reivindicar la paraula 'Gràcies' que va presidir l'acte. Van fer un lloc de paraules amb les lletres que formen aquest mot: G, de gratitud als treballadors per la seva entrega durant la vida laboral a la Institució; R, de reconeixement; A, d'amistat; C, de compromís; I, d'Il·lusió; E, d'esperança i S, de solidaritat.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts