Nº75 MAIG 2023

Imatge d'un dels quioscos de l'ONCE decorat amb una gran rosa de Sant Jordi

50 quioscos de les principals ciutats catalanes es van decorar amb una gran rosa, un símbol que ens agermana solidàriament. A més, des del dijous 13 d’abril i fins al sorteig del dia 23, que commemorà el Dia del Llibre, l’Organització va obsequiar tots els seus clients amb més de 100.000 punts de llibre amb una rosa encunyada en colors i en paper.

David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, dona la benvinguda als estudiants gianyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya; Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona i Lidia Ramos, cap d’Organització, Talent i Innovació de l’ONCE a Catalunya i presidenta del jurat del concurs, van lliurar, el passat 18 d’abril, els premis autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE, juntament amb Dolors Blasco, cap del Servei d'Equips d'Assessorament Psicopedagògic i Serveis Educatius Específics de la Generalitat de Catalunya.

Gemma Badia, nova directora de l'ONCE a Molins de Rei

Gemma Badia es va presentar com a nova directora de l’ONCE a Molins de Rei, el passat 5 d’abril. Va ser  en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat, que va comptar amb la participació Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei; Ainoa Garcia, regidora de (dis)CAPACITAT de l’Ajuntament de Molins de Rei; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial. L’agència de l'ONCE a Molins de Rei presta serveis a 394 afiliats i afiliades i compta amb 94 agents venedors

D'esquerra a dreta, Laia Asso directora general d’Educació Inclusiva i Llengües; Irene Ginebra, directora pedagògica del CRE; Manel Eiximeno, director del CRE; Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d'Educació i Àngel Ávila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya.a

El conseller va fer una visita institucional a les instal·lacions de la seu del Servei Educatiu compartit departament d’Educació – ONCE,   CREDV / CRE ONCE Barcelona, pioner en la integració dels nens cecs a les escoles ordinàries. Va visitar la sala d’audiovisuals,amb una mostra de material educatiu adaptat per a estudiants cecs. I també l’aula de música, tecnologia i anglès, totes tres amb activitats en les quals va participar amb una vintena d’estudiants cecs de primer a quart d’ESO. 

Un gos pigall en primer termé, amb el seu arnès, al carrer.

 ‘'Ara no. Estic guiant’, lema de la reivindicació que es podrà veure a cinc milions de cupons de l'ONCE

Tres integrants d'Amanida Teatre en una escena de 'Severa Vigilància'

El passat 28 d’abril, el grup Amanida Teatre de Tarragona participà en la 18 Biennal de Teatre ONCE, un esdeveniment que ha recorregut els escenaris de 13 ciutats i localitats de la Comunitat Valenciana, amb un programa de 15 representacions a càrrec de 10 companyies formades, en la seva majoria, per actors i actrius cecs o amb discapacitat.
Amanida Teatre va portar el seu muntatge 'Severa vigilància' al Teatre Serrano de Gandia (València). 

Foto de família, d'afilaits i afiliades i el delegat d'ONCE Catalunya, amb Ferran Mascarell, al monument a 'La Cololometa' mostrant el cupó dedicat a Mercè Rodoreda.

Els assistents van poder tocar el monument de ‘La Colometa’. Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, va lliurar una imatge emmarcada del cupó  a Ferran Mascarell, regidor president del Consell Municipal del districte de Gràcia.

Fran Sánchez, director de l'ONCE a Reus; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE, van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó.

Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE i Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó. També va participar Fran Sánchez, director de l’ONCE a Reus. Patricio Cárceles va explicar “El model únic al món del Grup Social ONCE” en una conferència al Vermut Cambra, que es va fer tot just després de la presentació del cupó.

Un des assistents a la visita guiada pel Museu Episcopal tocant una maqueta en 3D

Un grup de persones cegues i amb discapacitat visual greu de Vic van gaudir, el passat 12 d’abril, d’una visita guiada pel Museu Episcopal d’aquesta ciutat.

Natan Tarragó, artista i afiliat a l'ONCE, davant de la seva obra amb el premi a la mà

Natan Tarragó, artista i afiliat a l'ONCE, ha estat guardonat com a 'Millor artista amb discapacitat' per la seva obra 'RTP: XLIX’ (model pintat semidespullada, a 1,75 cm), en el Certamen 'Mirades' de la Fundació Alió.

Imatge del cartell dels campaments d'estiu

Barcelona, Màlaga i Madrid acolliran aquest estiu els campaments de videojocs inclusius de Fundación ONCE

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos