Nous directors de les agències de Tarragona, Terrassa, Reus, L’Hospitalet i Badalona

Secciones: Protagonistes
Imatge de la Sala d¡acte de la direcció de l'ONCE a Tarragona, en el moment de la presentació de la nova direcció.

 

 

Durant el mes de març s’han presentant els nous directors de les agències de Reus, Fran Sánchez;  Terrassa,  José Juan Rodríguez; L’Hospitalet de Llobregat, Héctor Grao i Badalona, Eduardo González. A Tarragona també es va presentar el relleu a la direcció: Josep Vilaseca, com a nou director i Arantxa Vallespi, com a sotsdirectora 

Tots ells i totes elles van manifestar que “és un gran repte que emprenen amb molta il·lusió”. Van agrair l’oportunitat de treballar a cadascuna de les localitats  i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens “faran millorar el nostre dia a dia”. 

Tarragona

Dimarts 24 de març, Josep Vilaseca es va presentar com a nou director de l’ONCE a Tarragona i Arantxa Vallespi, com a sotsdirectora en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat, que va comptar amb la participació de Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya. 

Josep Vilaseca té 55 anys. És Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. Va treballar al Gabinet PLANA, d’assessoria fiscal. A la seva trajectòria a l’ONCE, ha estat director a Sabadell i a la seu de l’ONCE Catalunya, responsable d’Acció Social al departament de Serveis Socials per Persones Afiliades; de la Unitat de RRHH i Sanitaris;  de la Unitat de Prestacions i Beques,  i Cap del Departament de Serveis Socials. Des del 2015 fins al 2022 ha estat Delegat de l’ONCE a les Illes Balears. 

Arantxa Vallespi va néixer a Tarragona el  1990 i es va afiliar a l’ONCE al 2003 amb 13 anys. Va estudiar biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. El  2014 va iniciar la seva activitat laboral com a venedora de l’ONCE a Tarragona. Al desembre de 2016 va anar a Granollers com a col·laboradora del director i al març de 2017 va assumir el càrrec de directora de la ONCE a Reus. 

Tarragona compta amb 783 afiliats i afiliades i 175 agents venedors. Dona servei a 90 poblacions de les comarques tarragonines.

Josep Vilaseca, nou director de l'ONCE a Tarragona, i Arantxa Vallespi, nova sotsdirectora.

 


Terrassa

José Juan Rodríguez es va presentar, el passat 13 de març, com a nou director de l’ONCE a Terrassa en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat. Va estra acompanyada per Mónica Polo, regidora de Salut i Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

José Juan Rodríguez té 45 anys i és afiliat a l’ONCE. Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va iniciar la seva trajectòria laboral a l’ONCE en 2002 com a agent venedor. El 2015 va substituir de forma interina al director de l’agència de Terrassa. El 2016 va ser director de l’agència de Molins de Rei durant set mesos. Des de novembre de 2016 fins ara ha estat Cap del departament de Joc de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya.

Terrassa  té 520 afiliats i afiliades i compta amb 125 agents venedors. Les poblacions que depenen de l’agència són Terrassa, Rubí, Sant Cugat i Olesa de Montserrat.

José Juan Rodríguez, nou director de l'agència de l'ONCE a Terrassa, amb el seu gos pigall, Elker..

 


Reus

Fran Sánchez es va presentar, el passat 7 de març, com a nou director de l’ONCE a Reus en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat, que va comptar amb la participació de Carles Pellicer, alcalde de Reus; Mariluz Caballero Gabás, regidora d’Hisenda; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya. És la tercera vegada que és director de l’ONCE a Reus, curiosament. 

Fran Sánchez té 49 anys i és afiliat a l’ONCE. És graduat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. Del  2007 al 2009, va estar director de l’ONCE a Valls; del 2009 al 2013 director de l’ONCE a Reus. Del 2013 al 2015 va treballar com a agent venedor a Barcelona (Mercat de Sant Antoni i a El Corte Inglés de Plaça Catalunya) i va ser director de l’ONCE a Terrassa i a Reus, en ambdós casos cobrint les baixes dels directors titulars. Des del 2015 fins ara, durant vuit anys, ha estat sotsdirector de l’ONCE a Tarragona. 

Reus té 453 afiliats i afiliades i compta amb 82 agents venedors. Les poblacions que depenen de l’agència són Reus, Cambrils, Falset, Salou i Vilaseca.

Fran Sánchez Galera, nou director de l'agència de l'ONCE a Reus.

 

L’Hospitalet de Llobregat 

Héctor Grao es va presentar, el passat 14 de març, com a nou director de l’ONCE a L’Hospitalet. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín i va comptar amb la presència de  representants dels grups polítics al consistori. Per part de l’ONCE van participar Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial.

Héctor Grao té 52 anys i és afiliat a l’ONCE, llicenciat en Ciències de la Informació. Des d’agost de 2009 fins a febrer de 2016 va estar venedor de l’ONCE. De març de 2016 fins a setembre de 2017, va formar-se com a director d’agència a la de Vilanova i La Geltrú. Des del maig de 2019 i fins ara ha estat responsable de l’Oficina d’Atenció al Venedor de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya. En el món de la comunicació, ha estat productor dels serveis informatius de Canal 25 TV, responsable productora audiovisual DR Audiovisual Productions i al Gabinet de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va col·laborar a  Ona de Sants i a Ràdio-
4.

L’H té 370 afiliats i afiliades i compta amb 95 agents venedors.

Héctor Grao, nou director de l'agència de l'ONCE a L'Hospitalet de Llobregat.


Badalona

Eduardo González es va presentar com a nou director de l’ONCE a Badalona, el passat 22 de març,  en un acte, a la seu de l’ONCE a la ciutat, que va presidir Rubén Guijarro, alcalde de Badalona; Teresa González i  David Torrents, regidors de Badalona; Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; i David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya.

Eduardo González té 54 anys. Va néixer amb glaucoma congènit. El 2011 es va afiliar a l’ONCE. Va iniciar els estudis universitaris de Relacions Laborals. Del 2019 fins al 2021 va ser cap de Departament de Joc d’Aragó, La Rioja i Navarra. I, del 2021 fins al febrer de 2023, Gerent de la Zona Comercial Est, que comprèn la gestió comercial d’Alacant, Castelló, València i Balears.

Badalona té 352 afiliats i afiliades i compta amb 98 agents venedors. Les poblacions que depenen de l’agència són Badalona, Tiana i Montgat.

Eduardo González, nou director de l'agència de l'ONCE a Badalona.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Diciembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos