Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

cupon_santa_llucia_ceros.jpg
TRIBUNA D’OPINIÓ Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya David Bernardo, president del Consell territorial ONCE Catalunya
puericultura_foto_familia.jpg
El 1994, l’ONCE Catalunya va ser pionera en posar en pràctica el Curs de Puericultura per a futurs pares i mares cecs o amb discapacitat visual greu. Aquest any, arribem als primers 25 anys. Entrevistem MariaJosé Seseña, la primera tècnica que va iniciar el taller i es manté fins a dia d’avui. I a la Mar Sardón, que enguany s’ha estrenat.
medallistes_25_grup.jpg
El passat 19 de desembre, va tenir lloc a l’Auditori ONCE Catalunya el lliurament de medalles i diplomes 25 i 35 anys de feina a la nostra institució. Enguany, un total de 49 companys i companyes adscrits a la Delegació Territorial, van rebre el seu diploma i la medalla dels seus anys de servei a l'Organització. Els treballadors i les treballadores adscrits a les Agències van ser homenatjats a l’acte de celebració de Santa Llúcia.
foto_navidad_familia.jpg
Un equip de l'ONCE format per nou monitors i un coordinador, van ser els responsables d'ocupar el seu temps lliure amb un programa d'activitats que inclouen des d'actuacions de teatre i música, festes de disfresses, “Betlem vivent”, dinàmiques de grup, mindfulness..., fins a excursions als punts d'interès turístic, com Vila Joiosa o la capital d'Alacant. Es van fer activitats com pilates, ioga, classes de ball, jocs de taula o bingo.
ramon_lamiel.jpg
Entrevistem Ramon Lamiel, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), que acaba de celebrar el seu 40 aniversari.
francesc_roig_caritas.jpg
ENTREVISTA A FRANCESC ROIG, PRESIDENT DE CÀRITAS CATALUNYA: "Si parlem des d’una visió història, evolutiva, podríem dir que som menys pobres, que ha minvat el número de persones que passen gana o que moren per determinades malalties, que la democràcia està ara més implementada en l’àmbit mundial que no pas fa quaranta anys; però també podem dir que cada cop augmenta més la desigualtat i que aquest sistema econòmic de capitalisme desenfrenat cada cop condemna més milions de persones a l’exclusió social".
Un total de 30 joves amb discapacitat intel·lectual es formaran en les Universitats de Barcelona i de Girona, 15 alumnes en cadascuna d'elles, durant el curs acadèmic 2019-2020, en el marc de la tercera edició del programa Unidiversidad, impulsat per Fundació ONCE amb el suport de Fons Social Europeu.
marcos_bajo_y_minerva.jpg
L'atleta amb discapacitat visual Marcos Bajo i la seva parella, Minerva González, persona cega i practicant de curses de muntanya, amb altres components de l'Associació "Mou-te pels que no poden", van finalitzar diumenge 10 de novembre a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona la seva III Volta Solidària a Espanya amb l'objectiu de donar visibilitat i recaptar fons per les Malalties Rares.
isaac_pedros_camiseta_once_guai.jpg
Per primera vegada, una persona cega i amb discapacitat física motriu, Isaac Padrós, completà la volta en caiac individual a l'illa de Menorca. Acompanyat del caiaquista professional Rai Puig, Padrós va finalitzar el dia 4 d'octubre el recorregut d'uns 160 quilòmetres realitzat en 9 etapes, des del 22 de setembre.
conseller_cocina_piso_vida_.jpg
El passat 6 de setembre Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, va visitar les instal·lacions d’ONCE Catalunya, per tal de conèixer de primera mà els serveis socials personalitzats que reben les persones cegues a Catalunya. Al Llibre d'honor ens va escriure: "L'ONCE és un exemple amb arrels profundes i històriques amb un present en a totes les viles, pobles i ciutats del país, on formeu part de la realitat dels veïns i veïnes. I el més important: un futur de treball per la millora dels drets de les persones amb discapacitat. Continuarem treballant per aquest objectiu conjuntament".

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)