Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

concurso_escolar.jpg
L'ONCE i la seva Fundació han posat en marxa l'edició 34 del seu concurs escolar en què conviden els docents i estudiants a treballar i reflexionar sobre com poder fer una escola més oberta, diversa i per a tothom. El concurs escolar de l'ONCE és un programa de sensibilització educativa que pretén treballar a l'aula de manera activa el canvi d'actituds i l'actuació dels alumnes per mantenir una convivència respectuosa. Cada any, més de 2.000 professors i 150.000 alumnes treballen sobre qüestions que tenen a veure amb el seu entorn social més proper.
foto_app.jpg
Gracias a la tecnología utilizada, la aplicación de BBVA muestra al cliente los cajeros más cercanos cuando este inicia la operativa para realizar una disposición de efectivo. Una vez elige el que más le conviene y selecciona el importe a retirar, la aplicación, gracias a un sistema de geolocalización, le enseña la ruta más rápida, tanto a pie como en transporte público, a través de Google Maps. Además, cuando el usuario está cerca del cajero, puede localizarlo gracias a unas señales acústicas que éste emite. Al introducir la tarjeta, el cajero se conecta con el móvil y realiza la operativa que el cliente ha solicitado previamente a través de su teléfono móvil.
ana_pelaez_alberto_duran_neven_mimica_y_patricia_sanz_.jpg
La ONCE ha exigido garantías en Bruselas de que la ayuda dirigida desde la Unión Europea a cooperación al desarrollo tenga en cuenta a las personas con discapacidad de los países a los que se envía y no provoque incluso una mayor distancia de estas personas con la dura realidad a la que se enfrentan cada día.
cupo_25_anys_jocs_olimpics_i_paralimpics_bcn_92.jpg
El 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92 va protagonitzar el cupó de l’ONCE de dimecres 13 de setembre. Cinc milions i mig de cupons van portar aquesta efemèride per tot l’Estat. La imatge del cupó és una clara reivindicació de la germanor entre els Jocs Olímpics i Paralímpics que es va viure a Barcelona. A la part esquerra figura un moment de la cerimònia d’inauguració amb la famosa salutació HOLA! a l’Estadi Olímpic i a la dreta un moment de la desfilada inaugural dels atletes paralímpics. També hi són els logos dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics amb colors vermell, blau i groc i la llegenda: ‘Juegos Olímpicos y Paralímpicos de Barcelona ’92. Amics per sempre/Amigos para siempre.
parlamento_europeo_foto-familia.jpg
Miembros de la Comisión de Empleo del Parlamento Europeo participaron el 21 de septiembre en una jornada en la que pudieron acercarse al modelo sociolaboral de la ONCE, su Fundación e ILUNION, durante una visita a Madrid en la que alabaron esta iniciativa , única en el mundo, y consideraron que puede hacerse extensible al resto de países de la Unión Europea (UE).
recorte_tifloinnova_jul17_ref.jpg
El Centre d’Investigació, Desenvolupament i Aplicació Tiflotècnica (CIDAT) organitza per al cap de setmana del 17 al 19 de novembre, l’Exposició Internacional TifloInnova 2017, en el Complex Esportiu i Cultural de l’ONCE, situat al Passeig de La Habana, número208 (Madrid). L’Exposició Internacional estarà adreçada a tots els afiliats i afiliades de l’ONCE, professionals relacionats amb la discapacitat visual, i al públic en general interessat a visitar-la.
ok_una-alumna-ciega-utilizando-una-tableta-digital-adaptada.jpg
Prop de 1.200 alumnes amb ceguesa o discapacitat visual greu de Catalunya van afrontar el 12 de setembre la tornada a l'activitat escolar i acadèmica com la resta de companys, amb el suport educatiu dels professionals dels equips específics a la ceguesa i la discapacitat visual greu, formats per professionals d'ONCE i del Departament d’Ensenyament. El 99% dels estudiants ho van fer escolaritzats en centres d'ensenyament ordinari, és a dir, seguint el principi de la inclusió educativa.
donacion-fundacion-once-es.jpg
La cadena Specsavers Ópticas y la Fundación ONCE de Atención a Personas con Sordoceguera (FOAPS) iniciaron el 3 de julio una campaña solidaria destinada a mejorar la calidad de vida de estas personas, mediante la atención y el servicio de los mediadores, aquellas personas que les conectan con el mundo, les informan, les acompañan, les enseñan y les motivan. La campaña, que se desarrollará hasta diciembre de este año, consiste en la solicitud, por parte de las ópticas, de un euro solidario a cada uno de los pacientes que se realice un examen visual gratuito en alguno de los ocho centros que la cadena tiene en España. El objetivo final es conseguir recaudar 6.000 euros para sufragar 400 horas de mediación para las personas sordociegas.
Vols saber què fer per mantenir el teu cervell sa? La salut cerebral és clau per gaudir més i millor de la vida. Mantenir sa el nostre cervell és imprescindible per aconseguir una bona qualitat de vida. El Barcelona Brain Health Initiative (BBHI), promogut pel Institut Guttmann amb el suport de l'Obra Social “la Caixa”, és un estudi de recerca que pretén descobrir què podem fer per mantenir sa el cervell al llarg de la nostra vida. Per desenvolupar l'estudi es necessiten voluntaris sans (sense diagnòstic de malaltia neurològica o psiquiàtrica) d'entre 40 i 65 anys. Participa a través del web: www.bbhi.cat
agente_vendedor_once.jpg
A Catalunya, l'increment de vendes va ser de + 1,54% i es van generar 1.179 llocs de treball. Aquestes són algunes de les dades més destacades del recentment aprovat Informe de Valor Compartit 2016. La Fundació ONCE va destinar 74,8 milions a projectes amb la discapacitat com a protagonista i ILUNION tancà el segon exercici amb la seva nova marca, amb rècord de facturació (796.500.000), un 5,7% més.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts