Multitudinària celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, a ONCE Catalunya

Seccions: T'interessa
santa_llucia_ok.jpg

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre milers de persones cegues van celebrar Santa Llúcia amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya, com ara Tarragona, Girona, Lleida, Badalona, Granollers o L’Hospitalet. A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col•lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

A Barcelona, l’ONCE va viure una multitudinària celebració per commemorar Santa Llúcia, la patrona de les persones cegues, i el 79è aniversari de l’ONCE. Va estar amb un dinar de germanor amb venedors; afiliats; treballadors de l’ONCE i la seva Fundació, del Centre de Recursos Educatius (CRE) i del SBO; pensionistes;  amics i persones vinculades a l’Organització.  

El dinar a Barcelona va estar presidit per Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Laia Ortiz, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i diputats del Congreso de los Diputados, a més a més dels membres de la direcció de l’Organització, el seu equip de representació i de les empreses d’ILUNION i representants del món associatiu.

A la resta de centres que l’ONCE té a Catalunya: Badalona, Blanes, El Prat de Llobregat, Figueres, Girona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Tarragona,  Terrassa, Vic i Vilanova, també es va celebrar aquest tradicional dinar de germanor i es va retre homenatge al venedor de l’any de cada àmbit.

El dinar a Barcelona va estar presidit per Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Laia Ortiz, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Miguel Carballeda, president de l'ONCE i la seva Fundació, en un moment del seu parlament.El dinar a Barcelona va estar presidit per Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i  Laia Ortiz, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i diputats del Congreso de los Diputados, a més a més dels membres de la direcció de l’Organització, el seu equip de representació i de les empreses d’ILUNION i representants del món associatiu.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il•lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

 

Enric Botí i Xavier Grau entreguen diploma i obsequi a Raül Argimbau.

Durant l’acte es va retre homenatge a Raúl Arguimbau, com a millor venedor de l’any 2017 a Barcelona. Raúl, company venedor amb discapacitat física, va començar a vendre els productes de joc responsable de l’Organització el 2003 i té el seu punt de venda al carrer Mallorca, 570. El seu és també el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE, quasi 3.000 venedors i venedores, que són el pilar fonamental d’una institució que ja ha arribat als 79 anys de vida. 

 

Imatge general del Poliesportiu de la DT amb el Dinar de Santa Llúcia del 2017.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts