Publicador de continguts

Fundación ONCE

Fundación ONCE

emprenyoutuber.jpg
Fundació ONCE ha posat en marxa una nova campanya per animar les persones amb discapacitat a desenvolupar el seu propi projecte de negoci. Es tracta de la cadena 'EmprenYOUtuber', una eina de comunicació dirigida a emprenedors amb discapacitat dins el projecte 'Per Talent Emprèn'.
app_medicamento.jpg
És una aplicació gratuïta i accessible per a tothom, especialment pensada per a gent gran i persones amb discapacitat. Ha estat desenvolupada pel Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, Fundació ONCE i Fundació Vodafone. Ofereix informació de més de 20.000 medicaments comercialitzats a Espanya. En l'actualitat acumula prop de 30.000 descàrregues en dispositius mòbils, disponible per a Android i iOS.
estudio_estudiantes_foto_familia.jpg
L'acte va comptar amb el testimoni d'una estudiant amb discapacitat visual, Valentina García, que va relatar que va patir assetjament escolar durant molts anys "per simplement no veure bé". A més, va dir que l'assetjament "no et fa més fort", va assegurar que "hagués agraït més ajuda d'altres companys del col·legi" per no sentir-se "tan sola" i va reclamar "més educació des del respecte i la tolerància”.
Dotada amb 1.350.000 euros, aquesta tercera convocatòria pretén promoure i desenvolupar, en el curs acadèmic 2019-20, programes formatius per a l'ocupació i la inclusió universitària de joves amb discapacitat intel·lectual, un grup amb especials dificultats d'inserció laboral.
fundacion_once.jpg
El objetivo de la convocatoria, que cuenta con un presupuesto de 1,6 millones de euros, es la mejora directa de la empleabilidad de las personas con discapacidad, mediante la adquisición de las aptitudes y competencias necesarias, afrontando la inadecuación de las capacidades existentes al mercado laboral, de manera que sea posible su incorporación de forma estable y duradera en el tiempo. Uno de los proyectos será en Catalunya y beneficiará a 10 trabajadores con discapacidad.
parlamento_europeo_foto_mesa.jpg
La sede del Parlamento Europeo en Bruselas sirvió de marco para la presentación de la red ‘Disability Hub Europe’ (DHub) con la que Fundación ONCE quiere impulsar el binomio discapacidad y sostenibilidad como motor para la inclusión social y laboral de las personas con discapacidad y la creación de una economía más sostenible e inclusiva.
oit_foto_de_saludo.jpg
Fundación ONCE y la Organización Internacional del Trabajo (OIT) sellaron el martes 5 de marzo su alianza con el objetivo de promover el trabajo decente entre los jóvenes con discapacidad. La colaboración entre ambas entidades se formalizará próximamente con la adhesión de Fundación ONCE a la Iniciativa Global sobre Empleo Decente para los Jóvenes.
viviendas_presentacion_guia.jpg
Fundación ONCE y Fundación Mutua de Propietarios presentan una guía para ayudar a las comunidades de vecinos a mejorar su accesibilidad. Recuerdan que solo el 0,6% de los edificios de viviendas que hay en España cumplen con la normativa en esta materia.
Un total de 68 emprenedors amb discapacitat han pogut posar en marxa les seves iniciatives durant 2018 gràcies al suport de Fundació ONCE a projectes d'emprenedoria o creació d'empreses de l'economia social per part de persones amb discapacitat. D'ells un total d’11 són de Catalunya, entre els quals figuren una acadèmia de formació en llengua de signes o un projecte de venda 'on line' de còmics descatalogats.
alstom_foto_familia.jpg
Se comprometen a promover la accesibilidad y concebir soluciones “que mejoren la usabilidad y comodidad de personas con discapacidad y adultos de avanzada edad en el transporte”

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts