Publicador de continguts

Fundación ONCE

Fundación ONCE

foto_mesa_inaugural_estudio_empleo.jpg
Segons aquest informe, desenvolupat per Fundació ONCE i elaborat per PwC, les administracions públiques tenen un estalvi de 13.237 euros per cada persona amb discapacitat emprada en una empresa ordinària. Reducció de l'exclusió social de les persones amb discapacitat, millora en la gestió de les persones de les empreses i disminució de la despesa de les administracions públiques són algunes de les conseqüències de les polítiques d'integració laboral que duen a terme les empreses.
cadira_de_rodes_a_fundacio_cruyff_1.jpg
Des de Fundación ONCE s’impulsa el foment de l'activitat esportiva entre la població jove amb discapacitat i es dóna visibilitat a la pràctica esportiva del bàsquet en cadira de rodes com una de les principals eines per aconseguir la plena inclusió de les persones amb discapacitat.
por_talento_foto_familia_2018.jpg
Fundació ONCE manté oberta la sisena edició del programa de beques 'Oportunitat al Talent' fins al 30 de setembre. Està dirigit a universitaris amb discapacitat i compta amb la col·laboració del Fons Social Europeu. El seu objectiu és donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en ocupacions tècnics i altament qualificats.
guias.jpg
El document general explica les obligacions del treballador, els seus drets, les mesures de protecció que ha d'adoptar durant la seva jornada laboral, els riscos que existeixen, com prevenir-los i com actuar, per exemple.
emprenyoutuber.jpg
Fundació ONCE ha posat en marxa una nova campanya per animar les persones amb discapacitat a desenvolupar el seu propi projecte de negoci. Es tracta de la cadena 'EmprenYOUtuber', una eina de comunicació dirigida a emprenedors amb discapacitat dins el projecte 'Per Talent Emprèn'.
app_medicamento.jpg
És una aplicació gratuïta i accessible per a tothom, especialment pensada per a gent gran i persones amb discapacitat. Ha estat desenvolupada pel Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, Fundació ONCE i Fundació Vodafone. Ofereix informació de més de 20.000 medicaments comercialitzats a Espanya. En l'actualitat acumula prop de 30.000 descàrregues en dispositius mòbils, disponible per a Android i iOS.
estudio_estudiantes_foto_familia.jpg
L'acte va comptar amb el testimoni d'una estudiant amb discapacitat visual, Valentina García, que va relatar que va patir assetjament escolar durant molts anys "per simplement no veure bé". A més, va dir que l'assetjament "no et fa més fort", va assegurar que "hagués agraït més ajuda d'altres companys del col·legi" per no sentir-se "tan sola" i va reclamar "més educació des del respecte i la tolerància”.
Dotada amb 1.350.000 euros, aquesta tercera convocatòria pretén promoure i desenvolupar, en el curs acadèmic 2019-20, programes formatius per a l'ocupació i la inclusió universitària de joves amb discapacitat intel·lectual, un grup amb especials dificultats d'inserció laboral.
fundacion_once.jpg
El objetivo de la convocatoria, que cuenta con un presupuesto de 1,6 millones de euros, es la mejora directa de la empleabilidad de las personas con discapacidad, mediante la adquisición de las aptitudes y competencias necesarias, afrontando la inadecuación de las capacidades existentes al mercado laboral, de manera que sea posible su incorporación de forma estable y duradera en el tiempo. Uno de los proyectos será en Catalunya y beneficiará a 10 trabajadores con discapacidad.
parlamento_europeo_foto_mesa.jpg
La sede del Parlamento Europeo en Bruselas sirvió de marco para la presentación de la red ‘Disability Hub Europe’ (DHub) con la que Fundación ONCE quiere impulsar el binomio discapacidad y sostenibilidad como motor para la inclusión social y laboral de las personas con discapacidad y la creación de una economía más sostenible e inclusiva.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts