Nº 44 AGOST 2020

cupon_bar_1.jpg
El sector de l'hostaleria, un dels més afectats per l'aturada econòmica provocada pel coronavirus, protagonitzà el cupó de l'ONCE de dissabte, 11 de juliol. Cinc milions i mig de cupons van difondre la important tasca d'aquest sector.
alumnos_con_discapacidad_visual_durante_selectivitat.jpg
Per a la seva preparació, els estudiants han comptat amb el suport dels mestres i les mestres integrants de l’Equip Específic d’Atenció Educativa del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona.
roc_tots.jpg
El guanyador a la categoria de prosa per persones cegues o amb discapacitat visual greu és l’afiliat a l’ONCE Santi Moese, de Barcelona.
cupon_sant_cugat_ceros.jpg
L’acte va comptar amb la participació de Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Francisco Aguilar, director de l’agència de l’ONCE a Terrassa.
ilunion_caleta_park_0.jpg
L'hotel ILUNION Caleta Park va reobrir divendres 3 de juliol les seves portes després de la pandèmia de la Covid-19, que va obligar a mantenir tancats tots els establiments de la companyia des del passat mes de març.
uno_braille.png
UNO i l'ONCE s'uneixen per llançar la versió en braille del seu popular joc de cartes UNO. Aquesta edició permet a les persones cegues o amb discapacitat visual greu divertir-se jugant i fent que UNO sigui un joc accessible per a tothom.
curso-de-tecnico-qa-y-testing.jpg
Aquest curs, inèdit al nostre país, està orientat a persones interessades en la indústria dels videojocs que busquin una formació, en excel·lència, en un dels processos més importants del llançament d'un videojoc com és el control de qualitat del producte. El curs, que començarà el 21 de setembre i finalitzarà el 18 de desembre, serà de 240 hores lectives i 60 hores de treball de l'alumne. Un cop finalitzada la formació, els estudiants comptaran amb 120 hores de pràctiques laborals en una empresa o estudi de videojocs.
extra_de_verano_2020_ceros_rgb.jpg
El Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, que se celebra el 15 d'agost, és enguany molt repartit: posa en joc 20 premis d'un milió d'euros cadascun i un premi de tres milions. Ja estan a la venda, a preu de cinc euros.
cupo_hostaleria.jpg
L’ONCE va repartir 240.000 euros a Santa Coloma de Gramenet al sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana, de dissabte 11 de juliol. Ara us expliquem el petit miracle que hi ha darrera aquest premi.
jurado_tiflos.jpg
'La visión de un niño ciego', un ampli reportatge que recorre les aventures del menor Arense Jurado, de Martorell (Barcelona) realitzat per la periodista Margarita Esparza a Ràdio 5. El treball barreja la força del jove, a l'explicar la seva realitat, amb impressions dels que l'envolten, més la passió per la música del petit amb una rica aportació musical i de muntatge.
pere_navarro_miguel_carballeda_fernando_grande-marlaska_y_jose_luis_pinto.jpg
‘Responsabilitat de tots' és la campanya de seguretat viària de la Direcció General de Trànsit (DGT) que va protagonitzar 22 milions de cupons de l'ONCE (cinc milions i mig cada dia), corresponents als dies, 20, 21, 22 i 23 de juliol, i que es van sumar a aquesta petició per la seguretat a les carreteres.
cupon_abuelos.jpg
El 'Dia dels Avis' va protagonitzar el cupó de l'ONCE de diumenge, 26 de juliol, coincidint amb la celebració d'aquesta data. Cinc milions i mig de cupons van difondre l'important paper que juguen aquests éssers tan entranyables de les nostres famílies.
cupon_coronamakers.jpg
El Moviment Coronavirus Makers protagonitzarà el cupó de l’ONCE del dissabte, 8 d’agost. Cinc milions i mig de cupons difondran la tasca desenvolupada pels seus membres en la lluita contra la Covid-19.
memoria_iguales_.jpg
El Grup Social ONCE garanteix la inversió social i l’ocupació a Catalunya gràcies a un 2019 positiu, que permet ara afrontar els efectes de la pandèmia. La venda de loteries va créixer un 4,4% el 2019 i la facturació d’Ilunion va millorar un 5,8% a tot l’Estat. Aquesta és la principal conclusió de l'Informe de Valor Compartit del Grup Social ONCE 2019 (ONCE + Fundació ONCE + Ilunion), que acabem de presentar el 30 de juliol.
trata_patricia_sanz_entrega_a_victoria_rosell_una_lamina_enmarcada_de_este_cupon.jpg
El Dia Internacional contra la ‘Trata’ protagonitzà el cupó de l'ONCE del dijous, 30 de juliol. Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta data.
twitter_pantallazo_ok.jpg
Estarem encantats de què ens pugueu seguir i fer junts un camí d’il·lusió i de solidaritat.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos