Nou curs de tècnic de qualitat de videojocs

curso-de-tecnico-qa-y-testing.jpg

Fundació ONCE i EVAD, l'Escola Superior de Videojocs i Art Digital, acaben de llançar un nou curs de Tècnic en QA i Testing per a Videojocs. Aquest curs, inèdit al nostre país, està orientat a persones interessades en la indústria dels videojocs que busquin una formació, en excel·lència, en un dels processos més importants del llançament d'un videojoc com és el control de qualitat del producte.
El curs, que començarà el 21 de setembre i finalitzarà el 18 de desembre, serà de 240 hores lectives i 60 hores de treball de l'alumne. Un cop finalitzada la formació, els estudiants comptaran amb 120 hores de pràctiques laborals en una empresa o estudi de videojocs.

Els interessats poden obtenir tota la formació a través del web de EVAD, www.evad.es, i tenen fins al 15 de setembre per enviar les seves dades amb l'objectiu de formalitzar la inscripció.
La formació s'impartirà a La Fàbrica del Videojoc, situada al campus universitari de Teatinos de Màlaga. A més, el curs de Tècnic en QA i Testing per a Videojocs tindrà un format online, amb les mateixes característiques formatives que el presencial.

Per part de Fundació ONCE, a través del programa Por Talento Digital, es becarà a totes les persones amb discapacitat que realitzin la formació. D'aquesta manera, Fundació ONCE comptarà amb la col·laboració d’Inserta Empleo per a la captació de persones amb discapacitat que puguin realitzar-lo.

El Testeig i QA Quality Control (QA o Control de Qualitat) s'ha convertit en una disciplina de la creació de videojocs clau per garantir l'èxit comercial i l'acceptació dels productes pel públic.
El curs de Tècnic en QA i Testing per a Videojocs està concebut sota la metodologia "learning by doing" (aprendre fent), i basat en projectes pràctics en els quals els alumnes aprendran de manera natural, amb el suport i seguiment de treballs per part del professorat, i amb la disponibilitat de realitzar consultes a través de Campus Virtual de EVAD.

A més, en el marc de col·laboració entre les dues entitats els participants comptaran amb un mòdul de formació específic sobre accessibilitat universal i disseny per a tothom, en el qual s'estudiaran els elements d'accessibilitat que haurien d'incloure els videojocs perquè puguin ser utilitzats per totes les persones, independentment de si tenen o no alguna discapacitat.
En el competitiu mercat actual, els videojocs són cada vegada més detallats i complexos, per la qual cosa requereixen un major nivell d'atenció en el control de qualitat i testeig. Aquest detall s'estén a tots els processos creatius i etapes de desenvolupament per garantir que l'usuari final rebi el millor producte possible.

Així, suposa una excel·lent oportunitat entre el jugador i el creador de videojocs en una disciplina en ocasions desconeguda pel públic, però sobretot suposa una oportunitat per entrar en el sector dels videojocs, la major indústria de l'entreteniment que factura 1.479.000 d'euros a Espanya (2019) amb més de 15 milions d'usuaris.

Els interessats poden consultar tota la informació a www.evad.es, trucant al 640 223 434 o al correu electrònic secretaria@evadformacion.com. En el cas de les persones amb discapacitat també està habilitat el correu portalentodigital@fundaciononce.es.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos