L'ONCE suma 22 milions de cupons a la campanya Seguretat Viària 'Responsabilitat de tots’

Secciones: Joc
pere_navarro_miguel_carballeda_fernando_grande-marlaska_y_jose_luis_pinto.jpg

‘Responsabilitat de tots' és la campanya de seguretat viària de la Direcció General de Trànsit (DGT) que va protagonitzar 22 milions de cupons de l'ONCE (cinc milions i mig cada dia), corresponents als dies, 20, 21, 22 i 23 de juliol, i que es van sumar a aquesta petició per la seguretat a les carreteres.

La iniciativa es va presentar, el passat 15 de juliol, a Madrid pel ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, el president de l'ONCE, Miguel Carballeda, i el director general de Trànsit, Pere Navarro, en una trobada en què han valorat la col·laboració conjunta per a donar més divulgació a aquest tipus de campanyes, molt positives per a tota la ciutadania; i en el qual han estat acompanyats per José Luis Pinto, vicepresident d'Estratègia Econòmica, Joc i Desenvolupament Empresarial de l'ONCE.

Grande-Marlaska va destacar que "s'ha de continuar extremant les precaucions al volant. Ens està costant molt superar la pandèmia, no ho espatllem a la carretera". També va agrair a l'ONCE la seva sensibilitat i va insistir que la seguretat viària és una responsabilitat compartida.

Carballeda va subratllar l'impacte "molt positiu" a la ciutadania d'aquest tipus de campanyes, a les quals se suma l'ONCE "amb el nostre millor paper, el cupó", com ha fet en diverses ocasions. I va assenyalar que, sens dubte, "les converses al voltant del cupó, els venedors i els clients els faran compartir una estona i poder parlar d'aquests temes serà bo per a tothom".

Des de la Direcció General de Trànsit van valorar l'oportunitat d'aquesta campanya de l'ONCE, atès que se suma a tota la seva acció amb motiu del període estival, de gran mobilitat a les carreteres. Els mesos de juliol i agost de l'any passat es van cobrar 215 vides i aquest estiu és especial a causa de les circumstàncies viscudes com a conseqüència de la pandèmia, de manera que han fet una crida a l'esforç i la responsabilitat de tots i totes.

‘Responsabilitat de tots' és la campanya de seguretat viària de la Direcció General de Trànsit (DGT) que va protagonitzar 22 milions de cupons de l'ONCE (cinc milions i mig cada dia), corresponents als dies, 20, 21, 22 i 23 de juliol, i que es van sumar a aquesta petició per la seguretat a les carreteres.

El cupó de dilluns, 20 de juliol, va portar com a lema 'Les voreres són per als vianants'. En aquest cupó, il·lustrat amb una persona gran acompanyada d'una altra més jove, es va voler conscienciar sobre el respecte que els conductors deuen tenir els que caminen per les voreres. A més de conscienciar els usuaris de nous i antics sistemes de transport, com els patinets elèctrics o les bicicletes, que les voreres són per als vianants.

'Carrers pacificades' va estar la frase del cupó de dimarts, 21 de juliol, en el qual es va poder veure com bicicletes, motos i cotxes comparteixen la calçada en harmonia i a velocitats adequades, respectant els uns als altres amb el tràfic a 30 km/h.

Dimecres, 22 de juliol, el cupó va incloure l'eslògan 'Utilitza el transport públic'. Estava il·lustrat amb un dibuix en el qual una dona cega i el seu gos guia es dirigeixen a la porta d'entrada d'un autobús urbà. Una forma d'evitar embussos a les grans ciutats i de fomentar l'accessibilitat.

Finalment el dijous, 23 de juliol el cupó  incloïa la frase 'La Guàrdia Civil de Trànsit t'ajuda', amb la imatge d'una agent dirigint la circulació en una carretera. Amb aquest cupó es va retre homenatge a l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, que vetlla per la seguretat de tots al llarg de l'any.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)