Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

gabriela_michetti_junto_a_alberto_duran.jpg
La vicepresidenta de Argentina, Gabriela Michetti, mantuvo uun encuentro con responsables del Grupo Social ONCE para conocer su modelo socio-económico y seguir así estrechando los lazos de colaboración que ambos países mantienen desde hace años.
dona.jpg
Dijous 7 de març, l'ONCE a Catalunya va organitzar una jornada amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Donar, un espai per interactuar, debatre, participar i reflexionar, incidint en la necessitat de garantir els drets humans de les dones, aconseguint la igualtat de gènere.Hi van participar 85 dones.
el_prat_canvi_de_director.jpg
Raquel Saavedra Salvador, nascuda al 1981, és afiliada a l’ONCE des del 1983. És llicenciada en Dret i col·legiada com advocada. La direcció de l’ONCE a Tarragona dona serveis a 810 afiliats i té 176 venedors. Jordi Costa Biel, nascut al 1968, és afiliat a l’ONCE des del 2016. És llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona i té estudis en Economia Social a l’ Escuela de Organización Industrial (EOI) i a l’Institut d’Innovació Social (ESADE).
vendedor_mejor_cataluna-primer_plano.jpg
José Márquez Rodríguez ha estat seleccionat com el millor venedor de l'ONCE de l'any 2018 en l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l'Organització tracta de reconèixer anualment l'esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.Josep, venedor amb discapacitat, es dedica a la venda de productes de joc de l'ONCE des de fa 5 anys. A l'actualitat ho fa a la localitat de Palafolls.
cupon_dia_mujer_soledad_murillo_y_patricia_sanz_con_una_copia_enmarcada_de_los_cupones_dedicados_al_dia_internacional_de_la_mujer_y_la_igualdad_salarial.jpg
El Grupo Social ONCE, que suma ONCE, Fundación ONCE e Ilunion, da empleo directo a más de 31.000 mujeres, la mayoría con discapacidad. El recién nombrado Consejo General de la ONCE cuenta con paridad de consejeras y, además, dos vicepresidencias ocupadas por mujeres.
Amb l'objectiu de poder oferir informació, participació, debat, un espai on poder interactuar i reflexionar, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, que es celebra el proper 8 de març, l'ONCE a Catalunya durà a terme, dijous 7 de març a les 17.00 h. a la sala de conferències de la 6ena planta, una jornada amb taula de debat amb la intervenció de diversos ponents i participació de les persones assistents, amb el propòsit de posar de manifest la importància de la sensibilització, reflexió i conscienciació en la ciutadania, incidint en la necessitat de garantir els drets humans de les dones, aconseguint la igualtat de gènere.
grau_sindicats_de_cecs.jpg
“Xavier Grau ha fet una tasca exemplar com a delegat territorial de l’ONCE a Catalunya”. Són paraules de Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, del passat 7 de febrer durant l’acte de presentació de la nova direcció a terres catalanes, que va ser també el comiat oficial del seu càrrec. Entrevista al delegat territorial d'ONCE Catalunya del 2011 al 2018.
la_ministra_maria_luisa_carcedo_tras_la_reunion_constitutiva_del_nuevo_consejo_general_de_la_once.jpg
L'ONCE va constituir el passat 17 de gener el seu nou Consell General, sorgit de les XI eleccions democràtiques de l'Organització, celebrades el passat 4 de desembre. Miguel Carballeda Piñeiro ha estat reelegit president de l'ONCE.
foto_nova_direccio_once_catalunya_ok.jpg
En l'acte de presentació, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, va mostrar la seva satisfacció pel treball realitzat per l'Organització durant els últims quatre anys i va assegurar que aborden el nou mandat sorgit de les urnes amb la il·lusió de complir els compromisos que conté el programa de govern aprovat pel nou Consell General de l’ONCE. La nova direcció está formada per: Enric Botí, nou delegat territorial; Àngel Ávila, nou sotsdelegat territorial; Manel Eiximeno, ratificat com a director del Centre de Recursos Educatius (CRE); David Bernardo, nou president del Consell Territorial; Rafaela Pérez, vicepresidenta 1ª del Consell Territorial i María de la Sierra López, vicepresidenta 2ª del Consell Territorial.
charla_a_escola_de_el_prat.jpg
Durant dos mesos els alumnes havien treballat la diversitat en els idiomes i quatre alumnes van fer un treball de recerca sobre el sistema de lectoescriptura Braille, que van exposar davant de tothom.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts