Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, juntament amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, fan oficial l’acord impulsat,
que uneix les dues entitats en els quatre anys vinents. El 30 de novembre d'aquest any, el sorteig de l'ONCE anirà dedicat al 125è aniversari del FC Barcelona.

Ignasi Terraza, amb el seu birret, al discurs d'investidura.

La Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) ha investit  doctor 'honoris causa' a l’Auditori ONCE Catalunya a la primera persona cega a llicenciar-se en Informàtica a l’Estat espanyol.

Fotografia d'Ignasi Terraza, al piano

El Consell de Direcció i la Comissió Permanent de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), han decidit nomenar doctor honoris causa al pianista i enginyer informàtic Ignasi Terraza, per reconèixer la seva tasca com a referent per a les persones cegues o amb discapacitat visual que fan estudis d'enginyeria, ja que Terraza va ser la primera persona cega a llicenciar-se en Informàtica a l'Estat.

Fotos de medallistes de la Delegació Territorial: grup de venedors, treballadors de la DT, SBO, CRE. I de les agències de Lleida i Molins de Rei.

A totes les agències, vam celebrar l’acte de lliurament de diplomes i medalles d’argent i d’or que l’ONCE Catalunya concedeix als treballadors que amb la seva dedicació i treball quotidià han arribat als 25 i 35 anys de feina en la nostra institució.

Foto de Família de la festa homenatge als Voluntaris ONCE Catalunya a l'escenaari de l'ONCE Catalunya.

Es van reunir voluntaris i voluntàries de tot Catalunya així com els col·laboradors de voluntariat i la coordinadora, un cos de servei excepcional per als nostres afiliats i afiliades.

D'esquerra a dreta: Sònia Bondia, directora de l’hotel; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya ; Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials.

Dimecres 29 de novembre, Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials, acompanyats per Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van fer una visita a l’Hotel ILUNION Barcelona, del Grup Social ONCE. Set de cada 10 dels seus empleats són persones amb discapacitat i és un exemple de turisme accessible amb tots inclosos.

Elizabeth García, tècnica Compass d’Inserta Fundació ONCE. ‘Mujeres en Modo ON-VG’;  Pamela Palenciano, actriu, autora, comunicadora i activista feminista (via zoom); i Cèlia Bertomeu, caporal de la Policia Local de La Garriga. Amb María de la Sierra López, vicepresidenta 2a del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya i M. Dolors Guiu, agent d’Igualtat de l’ONCE a Catalunya, en una sala plena de gom a gom.

El cupó de dissabte 25 de novembre cridà a cada racó lemes com
“Ens volem vives”, “Ni una menys” o “Contra les violències masclistes”.

Dues nenes amb gorra i samarreta amb el logo del Grup Social ONCE

L’ONCE, en el seu afany per contribuir a l'estímul dels estudiants afiliats i com a reconeixement al seu esforç, convoca anualment les ajudes pel Reconeixement de resultats de final d’etapa educativa, destinades als afiliats a l’Organització que hagin conclòs estudis corresponents a Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, cicles formatius de grau o estudis d'educació universitària, en centres de titularitat pública o privada, inclosos el centre escolar de l’ONCE i l’Escola Universitària de Fisioteràpia de l’ONCE.

Foto de família dels guanyadors i guanyadores dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2023.

L’acte va estar presidit per Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya en un Auditori de l'ONCE Catalunya ple de gom a gom.

L'afiliada a l'ONCE, Pepi Carreta, usuària de gos pigall, en un moment de la seva desfilada.

Montse Benítez i Pepi Carreta, afiliades a l’ONCE i usuàries de bastó blanc i gos guia, respectivament, que van demostrar que la moda i la passarel·la també poden ser espais accessibles i inclusius per a tots i totes. 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)