L’alcalde de Barcelona visita l’Hotel ILUNION Barcelona, Centre Especial d’Ocupació del Grup Social ONCE, model de turisme accessible

Seccions: Protagonistes
D'esquerra a dreta: Sònia Bondia, directora de l’hotel; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya ; Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials.

Dimecres 29 de novembre, Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament i Sonia Fuertes, Comissionada de Drets Socials, acompanyats per Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van fer una visita a l’Hotel ILUNION Barcelona, del Grup Social ONCE. Set de cada 10 dels seus empleats són persones amb discapacitat i és un exemple de turisme accessible amb tots inclosos.

“És un model pioner i referent en accessibilitat universal, diversitat i inclusió social i laboral de persones amb discapacitat dins el sector turístic. Neix de la creença ferma en la igualtat real d'oportunitats. Tot amb el segell del millor servei”, destacà Enric Botí. 

Van estar rebuts per Sònia Bondia, directora de l’hotel, qui els va explicar el funcionament com a Centre Especial d’Ocupació. Durant la visita van poder intercanviar impressions amb els diferents treballadors i treballadores (recepcionistes, cambrers de planta, personal de neteja...), com l’Òscar, que va respondre les preguntes que li van fer. I la Claudine, persona sorda, amb la qual es van comunicar mitjançant una intèrpret de llenguatge de signes. 

L'alcalde de Varcelona, Jaume Collboni, parla amb els recepcionistes de l'Hotel ILUNION Barcelona.
ILUNION Hotels
 

És la cadena hotelera d’ILUNION, la marca de les empreses del Grup Social ONCE, una companyia única al món que aposta per la integració laboral de persones amb discapacitat i el turisme accessible. 

Compta actualment amb 30 hotels repartits pels principals destins urbans i de vacances, sis dels quals estan a Catalunya, cinc d’ells a Barcelona.

ILUNION Hotels ofereix als seus clients experiències diferenciadores amb el valor afegit de tenir un equip humà únic format per professionals dels quals un 76% tenen algun tipus de discapacitat o pertanyen a col·lectius de difícil inclusió laboral, en el cas dels nostres 14 centres especials de treball, com l'Hotel Ilunion Barcelona.


Certificat Global en Accessibilitat Universal


És la primera companyia hotelera amb un Certificat Global en Accessibilitat Universal (UNE-170001-2) a tots els seus establiments i el Segell EFQM 600+ que atorga el Club d'Excel·lència en Gestió i reconeix el seu model i gestió empresarial. Així com la primera companyia espanyola que ha rebut el Premi de l'Ètica de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) per la seva feina a l'àrea de turisme accessible.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts