El FC Barcelona i el Grup Social ONCE signen un conveni per promoure l’accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Seccions: Protagonistes
Laporta i Carballeda amb samarreta del FC Barcelona amb el nom 'ONCE'.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va signar amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, un conveni que uneix les dues entitats en els quatre anys vinents. Aquest conveni també comptà amb la signatura de la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort. 

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va signar amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, un conveni que uneix les dues entitats en els quatre anys vinents.La finalitat del conveni és treballar conjuntament amb l'objectiu de definir un marc general i estable de col·laboració, per tal de desenvolupar elements comunicatius, físics i tecnològics que facin del nou Estadi un espai referent en matèria d'accessibilitat i igualtat per a totes les persones.

L'acte, que va tenir lloc dijous 23 de maig, també va comptar amb la presència de Joan Sentelles, director d'operacions de l'Espai Barça, i Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, per part del FC Barcelona. I amb Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; Àngel Àvila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya, i Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya.

En el marc d'aquest acord, ambdues parts buscaran sempre les millors vies de col·laboració per tal de poder desenvolupar aquells projectes que permetin una aliança estratègica entre les dues, sempre amb l'acord previ corresponent, que podrà donar-se en qualsevol forma que les parts puguin estimar oportuna.

Auditoria d'accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Com a part de l'aliança entre les dues entitats, es durà a terme una auditoria d'accessibilitat al nou Estadi, que concretament es basarà en l'assistència tècnica en accessibilitat sobre el projecte d'execució del futur Spotify Camp Nou i els seus accessos.

L'acte, que va tenir lloc dijous 23 de maig, va comptar del president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb la presència de Joan Sentelles, director d'operacions de l'Espai Barça, i Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió. I amb Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE; Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; Àngel Àvila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya, i Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya. Posen davant de la maqueta del futur nou Estadi.30 de novembre, cupó commemoratiu del 125è aniversari

El 30 de novembre d'aquest any, el sorteig de l'ONCE anirà dedicat al 125è aniversari del FC Barcelona, en forma de cupó commemoratiu, que es distribuirà mitjançant els més de 20.000 agents venedors de l'Organització. 

Aquest homenatge, amb 5,5 milions de cupons, representa la voluntat d’aquest acord en matèria d’accessibilitat, que fusiona la missió de l’ONCE de fer realitat els somnis de milers de persones amb discapacitat, amb la generació de llocs de treball, educació i multitud de serveis que faciliten el seu dia a dia; i la missió del FC Barcelona de fer del Club una organització cada cop més inclusiva i diversa i contribuir a la construcció d’una societat més justa i equitativa per a totes les persones.

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts