Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

dolors_navilens.jpg
L’acte va incloure una demostració del funcionament de les etiquetes. Hi van assistir també Joan Ramon Riera, regidor i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB i Dolors Luna, cap del departament de Serveis Socials per Persones Afiliades de l'ONCE Catalunya, entre d’altres.
bon_preu_ilu.jpg
La inclusió del braille a les targetes de Bonpreu vol reivindicar la inclusió en tots els àmbits de la vida i la importància de poder accedir a serveis essencials en igualtat de condicions. Afavoreix l'ús a persones cegues o amb discapacitat visual, gairebé 11.000 afiliades a l’ONCE a Catalunya
cupon_l_dia_internacional_de_la_mujer_2021.jpg
L'ONCE dedicà, un any més, el seu cupó del 8 de març a el Dia Internacional de la Dona. Cinc milions i mig de cupons van donar suport a aquesta data per aconseguir una igualtat en la societat i alertar del greu risc de bretxa social, salarial i real que es produeix en el cas de les dones joves i amb discapacitat.
gossos_guia.jpg
La Fundación ONCE del Perro Guía (FOPG), fidel al seu compromís amb el benestar i la cura dels seus gossos, acaba de signar sengles acords per mantenir la millor nutrició i protecció sanitària que permeti el seu ple desenvolupament fins convertir-se en els ulls de les persones cegues.
globo.jpg
En aquest nou globus terraqüi es mostren les rutes d'anada i de tornada que va seguir el navegant portuguès durant l'expedició, que es troben clarament diferenciades, tant de forma visual, com per tacte, ja que estan representades amb línies discontínues, en relleu i de diferents colors que, d'altra banda, són completament diferenciables al tacte. A més, i gràcies a la impressió 3D, al llarg d'aquest recorregut també es poden veure, i tocar, una sèrie de naus en miniatura a semblança de les usades per Magallanes.
ilusonora.jpg
Estem d’enhorabona perquè ens plau anunciar-vos el naixement d’un nou membre de la família. És virtual, arriba amb moltíssima il·lusió i és molt xerraire. Es comunica amb veus, sons i música, exactament 11 minuts i 11 segons, sí, un número simbòlic que estimem de tot cor. És IluSonora, el nou podcast de l’ONCE Catalunya, que ens portarà cada trimestre les notícies més importants del Grup Social ONCE explicades de viva veu. Aquest mes de març, estrenem el número 1. Està ja a Ivoox i molt aviat a les principals plataformes.
tpv_prueba.jpg
Des de mitjans del passat mes de febrer, s'ha implantat la formació de la fase pilot a una cinquantena d’agents venedors i venedores d'ONCE Catalunya del nou TPV, Terminal Punt de Venda, una eina de treball imprescindible.El nou terminal i els seus accessoris han estat dissenyats per garantir que l'equip sigui accessible per a persones amb discapacitat. S'ha reduït la mida i el pes i s'ha incorporat una pantalla més gran i amb més resolució.
la ciutat gironina ja disposa d’un total de 131 passos de vianants que compten amb aquest sistema, per tal de facilitar els desplaçaments i l’autonomia al carrer de les persones cegues o amb discapacitat visual greu. el consistori gironí segueix col·locant paviment podotàctil en parades d'autobús.
lego_escola_vilardell_nen_pp.jpg
L'objectiu és contribuir a l'aprenentatge de sistema braille de forma lúdica i inclusiva, amb una metodologia basada en el joc, la motivació i la igualtat d'oportunitats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts