Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

El jurat ha destacat diferents aspectes inclosos en Pla Local d'Atenció a les Capacitats Diverses i Accessibilitat 2016-2020. Des de l’ONCE, felicitem l’Ajuntament per aquest guardó i l'encoratgem a seguir treballant plegats per fer una ciutat més inclusiva i millor per a tothom. Des de l’Oficina Tècnica per a la Promoció de l’Accessibilitat també han felicitat a l’ONCE per la part que ens toca “que és molta”. “Sense vosaltres seria molt més difícil”, ens diuen.
premio_television_tv3.jpg
Otros trabajos de Radio 5 de RNE, www.elespanol.com y ‘Hoy Diario de Extremadura’ también galardonados. Los Premios Tiflos destacan aquellos trabajos que valoran el enfoque de periodismo social sobre la actualidad y que, publicados durante el año 2016, han sido capaces de reflejar los valores relacionados con la integración y normalización de las personas con discapacidad o en riesgo de exclusión, así como la supresión de las barreras físicas y mentales que, en ocasiones, afectan a quienes no están en situación de valerse en igualdad de condiciones.
voluntario_acompana_persona_ciega_visita_museo.jpg
L'Organització proposa diversos programes de voluntariat a través dels quals es podrà donar suport a les persones afiliades a l'Organització, per a la realització de determinades tasques que, pel fet de tenir una discapacitat visual greu, són de més difícil execució, i ajudar-les a realitzar determinades activitats de la vida diària i no compten amb un suport proper suficient. Inclou programes d'acompanyament, accés a la informació i suport esportiu, cultural o recreatiu.Un total de 2.181 voluntaris dediquen la seva atenció, de forma totalment altruista, a beneficiar i millorar la qualitat de vida de persones cegues i amb discapacitat visual greu de tot l’Estat, a través de les iniciatives i programes de Voluntariat ONCE.
foto_regueros_facana_principal_retallada.jpg
La seu de l’Organització al carrer Sepúlveda millora l’accessibilitat gràcies a la tecnologia beepcon, una sèrie de dispositius que permeten orientar les persones cegues amb el mòbil. L’eina de darrera generació funciona amb bluetooth mitjançant una app disponible per a IOS i Android, dóna informació sobre un determinat espai i es pot connectar a Internet per ampliar informació. Facilita la localització i informació addicional. Aquesta eina d'última generació és un instrument clarament integrador per a tothom. A les persones cegues els serveix com a indicadors espacials i els dona ubicació i referència. I a les persones que veuen els facilita informació d’utilitat.
Li han concedit el guardó per treballar durant 25 anys en la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, per promoure que la discapacitat es visualitzi amb normalitat des d'una perspectiva humana, social i ciutadana, i per potenciar el respecte als valors relacionats amb la discapacitat entre els tarragonins. Un grup d’una dotzena d’afiliats de l’ONCE a Tarragona, amb la seva directora, Sara Gimeno, al capdvant, van assistir a la cerimònia d’entrega. I es van felicitar pel premi i per acostar l’Organització a la societat amb l’objectiu de normalitzar la vida de les persones amb discapacitat.
premios_discapnet.png
Es tracta d'una aplicació que suposa un sistema de transport assistit per a persones amb discapacitat, majors, menors i altres col•lectius. Mass Factory és una empresa tecnològica catalana, 'spin-off' de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), constituïda amb l'objectiu de crear productes innovadors que aportin valor a la societat.
logotip_paralimpic_grau_boti_eiximeno_sagarra.jpg
El delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Xavier Grau, el president del Consell, Enric Botí; el president de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), Manel Eiximeno i el secretari general del Comitè Paralímpic Español, Miguel Sagarra, van participar a la presentació del logotip commemoratiu del 25 aniversari dels Jocs Paralímpics de 1992. Va ser divendres 19 de maig a l'Ajuntament de Barcelona, en un acte que s'emmarcà dins de les celebracions programades al llarg de l'any per recordar la gran cita olímpica i paralímpica que va transformar la ciutat. L’ONCE dedicarà un cupó commemoratiu de l’aniversari el pròxim 13 de setembre.
grupo-de-mayores-en-una-visita-durante-las-vacaciones-sociales.jpg
Cerca de 2.000 mayores y pensionistas de la ONCE podrán disfrutar de los turnos de vacaciones sociales organizados para este año 2017 por la entidad, en colaboración con la Agencia “Viajes 2000" (BCD Travel Turismo Accesible S.A.), especialista en la oferta turística para personas con discapacidad. Los turnos se vienen desarrollando desde el pasado mes de abril y se extienden hasta el mes de diciembre con el programa especial “Navidad en Familia”, dirigido a personas afiliadas a la ONCE que se encuentren solas. Este año el programa incluye seis destinos diferentes de once días de duración cada uno de ellos, a los que se suma la oferta de otras 2.000 plazas a través del IMSERSO.
catedral_tarragona.jpg
La Catedral de Tarragona estrena aquest any una nova senyalització, amb informació per a persones cegues perquè puguin conèixer els secrets que amaga aquest espai. El projecte s'ha llançat en col•laboració amb l'ONCE de Tarragona, que s'ha encarregat d'ajudar a l'empresa que gestiona aquest monument per adaptar els continguts al sistema Braille.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts