Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

montserrat_aerea.jpg
Diumenge 2 de juny, l’ONCE a Catalunya va celebrar la tradicional trobada al Santuari de Montserrat per commemorar la Diada de la Gran Família de l’ONCE Catalunya, que enguany arribà a la 25 ena edició i que va aplegar unes 1.200 persones entre afiliats, pensionistes, treballadors, familiars i amics de la nostra Institució. El Dia de la Gran Família de l’ONCE Catalunya és la romeria més gran del món que peregrina al Santuari de Montserrat. Ho vam celebrar de manera molt dolça, amb una gran taula de 25 metres amb la tradicional ‘Montserratina’, batejada per a l’ocasió com ‘la Coca de la Solidaritat’.
L'ONCE ha col·laborat sempre per posar en funcionament un procediment del vot accessible a totes les eleccions que garanteixin un sufragi autònom i secret de les persones amb ceguesa i discapacitat visual greu, com un dret fonamental de totes les persones, recollit a la Constitució i també en la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat. "Des de l'ONCE es valora que les persones cegues que coneixen el sistema Braille puguin votar de manera autònoma en totes les eleccions polítiques però està clar que no devem quedar-nos aquí, sinó que cal demanar-li a l'Administració que puguem avançar en el vot electrònic completament inclusiu i universal per a totes les persones amb discapacitat visual. Per descomptat que sense renunciar a l'avanç que suposa l'ús dels Kit Braille", comenta el delegat territorial d'ONCE Catalunya, Enric Botí.
x_solidaria.jpg
La casella d'Activitats d'Interès Social de la Declaració de la Renda, més coneguda com la ‘X Solidària’, protagonitza els cupons de l'ONCE del 23 d'abril i l'11 de juny. Onze milions de cupons animen a marcar aquesta casella que millora la qualitat de vida de molts milions de persones, quan se celebren els 30 anys de la posada en marxa d'aquesta casella.
ilunion_caleta_park_1.jpg
Entre les novetats d'aquesta temporada, després del tancament temporal durant els mesos d'hivern, destaca la renovació de totes les seves habitacions Vista Mar i Vista Muntanya, que han guanyat en lluminositat i espai després d'un treball de reforma i interiorisme que ha durat dos anys.
tercer_sector_boti2.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va moderar la taula rodona 'Licitant la inclusió digital: Com garantim que els processos de compra pública innovadora promoguin l’accessibilitat universal en l’àmbit digital?'. Les clàusules d’accessibilitat permeten que els processos de contractació pública incloguin criteris d’accessibilitat universal i disseny per a tothom. L’objectiu és garantir el dret de totes les persones a accedir i utilitzar aquell servei, be o producte de l’Administració Pública en igualtat de condicions i amb independència de la seva condició física, sensorial o intel·lectual.
samt_jordi_h_gente_espalda.jpg
A l’actualitat, l’ONCE posa a disposició dels més de 72.000 afiliats, mitjançat la seva Biblioteca Digital, 62.152 obres en braille o àudio. A més, disposa de 33 Tifloteques més que sumen 48.000 obres per poder prestar, de las que més de 5.000 són en català.
img-20190326-wa0077.jpg
El Centre de Recursos Educatius (CRE) de l’ONCE a Barcelona va acollir el I Campus de Tecnologia per a estudiants cecs o amb greu discapacitat visual, convocat per l’ONCE. Va ser del dilluns 25 al dimecres 27 de març i van participar 20 alumnes afiliats atesos des del Servei d’Atenció Educativa de l’ONCE, de tot l’Estat.
cooperacion_y_discapacidad_en_argentina.jpg
Con el objetivo de señalar los grandes retos de la cooperación en el marco Iberoamericano, pero sobre todo entre Europa y América Latina, en el ámbito de los derechos de las personas con discapacidad, el Grupo Social ONCE organizó la mesa redonda sobre ‘Cooperación y Discapacidad’, evento paralelo a la II Conferencia de Alto Nivel de Naciones Unidas sobre Cooperación Sur- Sur: PABA +40, en la capital argentina el miércoles 21 de marzo.
En MERCO 2018, el GSO está muy por delante de Mercadona e Inditex. Se analiza el comportamiento ético, la transparencia o el compromiso con los empleados, entre otras variables

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts