Presentat a Reus i Cambrils el nou model de quiosc d'ONCE, més accessible i ecològic

Seccions: T'interessa
reus_nuevo_quiosco.jpg

L'ONCE va presentar dijous 19 de setembre a l’avinguda Prat de la Riba, 28, de Reus, el seu model de quiosc. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. Ja n’hi ha a Tarragona, a Lleida i a algunes ciutats de la província de Barcelona. La idea és que es vagin implantant progressivament. L’acte va comptar amb la participació de Carles Pellicer, alcalde de Reus; Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social;  Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus i la venedora dels productes de joc responsable de l’Organització, Maria Dolors Miró.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Marta Borras, regidora de Turisme; Hélène Arcelin, regidora de Benestar, Drets Socials i Salut; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus i el venedor dels productes de joc responsable de l’Organització, Josep Rovira., amb el nou quiosc a Cambrils

I divendres, 27 de setembre, es va presentar també a Cambrils. En aquest cas ho van fer Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Marta Borras, regidora de Turisme; Hélène Arcelin, regidora de Benestar, Drets Socials i Salut; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus i el venedor dels productes de joc responsable de l’Organització, Josep Rovira.

Carles Pellicer, alcalde de Reus, compra a la venedora , Maria Dolors Miró.

L’ONCE vol destacar la col·laboració i el treball dels ajuntaments per fer possible la integració i posada en marxa d’aquest nou model de quiosc.  Amb el nous quioscs, una de les icones dels carrers i places de Catalunya, l'ONCE canvia la imatge d'aquesta porta d'accés a un món d'inclusió social, que millora les condicions laborals dels agents venedors de l’ONCE i que també renova la imatge de les ciutats.

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre, és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.

L’agència de l’ONCE a Reus presta serveis personalitzats a 443 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 78 agents venedors dels productes de joc de l’Organització, tots persones amb discapacitat.

 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Desembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts