Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

veronica_casamian_guerrero_agencia_lleida.jpeg
Des del dia 25 de maig ha estaven disponible els “Super Once” i “Triplex”, que es podien adquirir en la web i establiments autoritzats
enric_y_david_2.jpg
Carta de Enric Botí Castro de la Peña, Delegat Territorial ONCE Catalunya i David Bernardo Cabaco, President Consell Territorial ONCE Catalunya.
personas_afiliadas_trabajando_con_el_ordenador.jpg
Les persones cegues han aconseguit mantenir teletreball, estudis i accés a oci i informació, però amb problemes per tenir certs serveis bàsics.
enric_y_david_foto.jpg
Carta del Delegat territorial, Enric Botí, i del President del Consell territorial de l'ONCE Catalunya, David Bernardo
carte_accesibilidadjpg.jpg
Les persones amb discapacitat visual denuncien fonamentalment les de comunicació i interacció (48%), seguit de barreres en el transport (19%) i en l'entorn (18%).
mano_con_baston.jpg
Estem realitzant diferents programes d'apropament per a saber com us trobeu vosaltres i les vostres famílies, per si ho necessiteu, poder-vos ajudar amb alguns dels serveis que es mantenen actius. L'ONCE Catalunya 'Sempre al teu costat'.
wbs_0.jpg
La Cimera Mundial de la Ceguesa s’ajorna fins a maig de 2021 i es mantindrà a Madrid, organitzada pel Grup Social ONCE
cabecera_catalunya.jpg
A causa de la situació excepcional que estem vivint, des d'ONCE Catalunya hem decidit avançar la publicació d'aquest Butlletí amb els temes d'actualitat recollits fins al moment, que com podran comprovar s'han vist minvats.
once_atencion_telefonica.jpg
Des de la direcció d'ONCE Catalunya i des del Consell Territorial estem redoblant els esforços per estar encara més a prop dels 2.500 venedors, dels més de 10.000 afiliats, de la plantilla de treballadors i agents socials que formem la gran família de l'ONCE a Catalunya. Són dies difícils, de quedar-nos a casa, i us volem transmetre el nostre escalf i la nostra solidaritat. I ho fem ara telemàticament i des del mòbil amb la finalitat que el nostre vincle segueixi viu i la nostra veu serveixi per a sentir-nos sempre acompanyats. Agraïm la resposta responsable de tots, l'ajuda i el suport que ens donem els uns als altres perquè ens necessitem junts, ara i en el futur. El Grup Social ONCE, especialment amb l'actuació dels serveis socials de la Delegació Territorial d’ONCE Catalunya i la tasca dels seus voluntaris i voluntàries, està portant a la pràctica des del dilluns 16 de març un pla urgent d'atenció a les persones cegues i amb discapacitat, especialment aquelles que són majors, viuen soles i, per la situació general provocada pel coronavirus, necessiten una major atenció.
miguel_carballeda.jpg
El president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, s'adreça a tots els afiliats i treballadors de l'ONCE, Fundación ONCE i ILUNION: "Hem defensat sempre que som persones que treballen per a persones, que tenim una especial capacitat de ser capaços i així continuarà sent, molt més en circumstàncies tan delicades com les que estem vivint. Són dies durs, però tots hem demostrat que sabem superar les dificultats sempre units i amb il·lusió. Estigueu segurs que tirarem endavant i afrontarem el futur més forts desplegant la nostra singular capacitat de ser capaços".

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts