‘Troba el Mediterrani a la teva  ciutat’, lema del cupó que celebra el Dia del Mediterrani

Secciones: Joc
Foto de familia amb el Cupó del Dia del Mediterrani amb Patricia Sanz, vicepresidenta tercera del Consell General de l’ONCE;  David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat de l’ONCE a Catalunya; Javier Güemes director de la Direcció de Relacions Internacionals del Grup Social ONCE i Natalia Guala, directora tècnica de l’àrea internacional. Per part de la UpM la delegació va estar encapçalada per Nasser Kamel, Secretari general; John Paul Grech, Secretari general adjunt; Anna Dorangricchia, Directora de Programes de la Divisió d’Assumptes Socials, i Giulia Maria Ferraresi, Tècnic de Projectes de la Divisió d’Assumptes Socials.

El mateix dia del sorteig, dimarts 28 de novembre, es va presentar a la seu de la Unió per la Mediterrània (UpM) el cupó que l'ONCE li dedicà. Cinc milions de cupons van difondre aquesta efemèride amb la llegenda: 'Troba el Mediterrani a la teva ciutat'.


Per part del Grup Social ONCE van participar Patricia Sanz, vicepresidenta tercera del Consell General de l’ONCE;  David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat de l’ONCE a Catalunya; Javier Güemes director de la Direcció de Relacions Internacionals del Grup Social ONCE i Natalia Guala, directora tècnica de l’àrea internacional.

Per part de la UpM la delegació va estar encapçalada per Nasser Kamel, Secretari general; John Paul Grech, Secretari general adjunt; Anna Dorangricchia, Directora de Programes de la Divisió d’Assumptes Socials, i Giulia Maria Ferraresi, Tècnic de Projectes de la Divisió d’Assumptes Socials.

A l'edició del 2023, el Dia del Mediterrani va voler descobrir que petits fragments del patrimoni i la cultura d'aquest mar es poden trobar a milers de quilòmetres de distància de les seves ribes. Per això es va animar a la societat a fer fotografies per explicar on és el Mediterrani a la seva ciutat, i compartir-lo en xarxes socials.

El Dia del Mediterrani  ofereix una oportunitat anual per promoure els intercanvis interculturals, celebrar la cooperació, abraçar la diversitat i reforçar els llaços entre les dues ribes. Pretén donar visibilitat a les històries positives de cooperació a la regió.

Sessió de treball amb Patricia Sanz, vicepresidenta tercera del Consell General de l’ONCE;  David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat de l’ONCE a Catalunya; Javier Güemes director de la Direcció de Relacions Internacionals del Grup Social ONCE i Natalia Guala, directora tècnica de l’àrea internacional. Per part de la UpM la delegació va estar encapçalada per Nasser Kamel, Secretari general; John Paul Grech, Secretari general adjunt; Anna Dorangricchia, Directora de Programes de la Divisió d’Assumptes Socials, i Giulia Maria Ferraresi, Tècnic de Projectes de la Divisió d’Assumptes Socials.

2a Conferència EuroMediterrània sobre Inclusió
 
 
La Unió per la Mediterrània (UpM) i el Grup Social ONCE organitzen la 2a Conferència EuroMediterrània sobre la Inclusió Socioeconòmica de Persones amb Discapacitat a la Regió Mediterrània, que es durà a terme els dies 23 i 24 de gener de 2024 a Amman, Jordània. 

L'objectiu de la conferència és proporcionar una plataforma per llançar l'Agenda Regional sobre la Inclusió Socioeconòmica de Persones amb Discapacitat a la Regió Mediterrània.

El Grup Social ONCE: el Mediterrani un lloc millor 


El Grup Social ONCE es troba entre les organitzacions compromeses per fer del Mediterrani un lloc millor. Al novembre de 2020, els llavors 42 Estats membres de la Unió pel Mediterrani (ara 43 després de l’adhesió de Macedònia del Nord) van declarar el 28 de novembre com el Dia del Mediterrani, fent una crida a tota la comunitat mediterrània i a tots aquells que s'identifiquen amb el Mediterrani a celebrar l'herència mil·lenària on es troben humanisme, coneixement i diàleg cultural.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos