Contenido - Título página Secciones

Notícies destacades

Publicador de continguts

Notícies per seccions

Amanida Teatre representa l’obra teatral 'La Espera'. Aquí els veiem en una escena de l'obra.

Aquesta representació, organitzada conjuntament  per l’ ONCE i l’Ajuntament de Reus, forma part d’una sèrie d’activitats que han estat programades per commemorar el Dia mundial de la discapacitat.

Imatge del cupó de dilluns 13 de novembre, dedicat a l’avinguda S’Agaró de Platja d’Aro.

El cupó homenatja als ciutadans, als quals donem les gràcies per la seva generositat i l'afecte que rebem diàriament i per la seva confiança en els nostres productes de loteria responsable, social i segura”, va destacar Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya. 

Grup de persones cegues amb el seu gos pigall, i voluntaris, al Parc del Migdia de Girona.

L'activitat es va fer a Girona,  al  Parc del Migdia. Allà els gossos van poder gaudir un temps trotant i jugant en un gran pipi-can tancat. I els seus usuaris van poder esmorzar a una zona habilitada amb bancs, jardins...Una dia per estar junts, conviure i compartir les seves il·lusions i els seus valors; un dels elements més importants de la nostra Institució. 

Notícies per seccions

Foto de família dels esportistes de goalball, escacs, esquí, muntanya, ciciclisme i triatló.

Van desfilar més d'un centenar d'esportiste. Un del moments més emotius de la Gala, va ser quan l'Anaïs Garcia, actual cap de la Unitat d'Autonomia Personal, tecnologia i accessibilitat d'ONCE Catalunya i campiona paralímpica de natació, sempre entrenada pel Jaume, va desvetllar alguns secrets de l'exit esportiu de Marcé. I va destacar la seva vessant humana i personal. Van faltar mocadors per eixugar tants sentiments. 

Imatge de l'interior del saló.

Nicolás Álvarez, cap de Projectes de Robòtica i Accessibilitat Tecnològica a Fundación ONCE, va intervenir per explicar els avanços del projecte ‘Ga11y’, una iniciativa que busca promoure videojocs per a totes les persones i incloure paràmetres d'accessibilitat.

— 5 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 5 de 45 resultats.

Publicador de continguts

Esports, Cultura i Oci

Esports, Cultura i Oci

password.jpg
La fotògrafa amb discapacitat visual Carme Ollé, ha aconseguit un Certificat d'Honor a la primera edició del Concurs Internacional d'Art i Discapacitat, celebrat a Seül. Va representar a Espanya en aquest Festival, celebrat el passat desembre, amb l'obra titulada 'Password', que va formar part de l'exhibició de les obres en el Hongik Museum of Art de Seül. Aquest Concurs estava organitzat per l'Associació Coreana d'artistes amb Discapacitat i el Ministeri de Cultura, Esport i Turisme de Corea.
santi_moese_entrenamiento_cerebral_once_vodafone.jpg
La Fundación Vodafone España presentó el pasado día 10 de febrero en Barcelona las soluciones que iba a mostrar en el Mobile World Congress (del 27 de febrero y el 2 de marzo), todas ellas dirigidas a mejorar la calidad de vida de las personas con discapacidad. Participó Santi Moese, instructor tiflotecnológico de ONCE Catalunya.
roc_boronat_grup_1.jpg
Dimarts 24 de gener va tenir lloc la primera reunió del jurat del XIX Concurs Literari Roc Boronat en Llengua Catalana que convoca l’ONCE i l’obra guanyadora del qual publica el segell de ficció Amsterdam Llibres. El jurat ha destacat l’increment d’obres presentades que passa de 68 en l’edició del 2016 a 80 en la del 2017.
ajedrecista_ciego.jpg
Un grup d'experts escaquistes cecs o amb discapacitat visual greu, de la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC), van assistir del 22 del 26 de gener a la Delegació Territorial de l'ONCE a Catalunya, a un curs d'excel·lència i perfeccionament impartit pel gran mestre internacional Jordi Magem, considerat un dels millors escaquistes espanyols de tots els temps i campió d'Espanya el 1990.
dipu_tactil_.jpg
Dilluns 16 de gener, Anaïs García Balmaña, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació i Josep Pitarch Rodríguez, cap de la Unitat de Cultura i Esports de la Delegació Territorial de l'ONCE Catalunya i representants de la Diputació de Barcelona, acompanyats pels alcaldes de Montornès i de Montmeló van assistir a la presentació de la visita guiada inclusiva per a persones amb discapacitat visual i auditiva que es preveu posar en marxa aquest any 2017 al jaciment romà.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Novembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts