Contenido - Título página

Seccions

Publicador de continguts

Carme Noguera, el dia del seu aniversari, amb un ram de flors de l'ONCE.

Carme va sumar un altre any amb la vitalitat i energia que la caracteritza. No obstant això, per a ella, l’edat és només un número, l’important és seguir sumant moments i vivències amb les persones que estima i que l’estimen. 

La Zoe Segovia, afiliada a l'ONCE, toca la Mulassa.

Al mateix temps, els mulassers i les mulasseres es van sensibilitzar al voltant de la realitat de les persones cegues. 

Dues alumnes treballen a classe amb material adaptat, com un mapan en relleu.

Un total de 1.160 estudiants cecs o amb discapacitat visual de Catalunya han iniciat el curs escolar amb el suport dels equips d'atenció educativa del Servei Educatiu compartit ONCE-Departament d’Educació que en garanteixen la inclusió educativa i social.

Notícies per seccions

Un estudiant fa una part del treball del 39 Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

El 39è Concurs Escolar del Grup Social ONCE  ha convidat els docents i estudiants a realitzar treballs que impulsin ciutats i municipis sense barreres com a via per a la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones. En aquesta edició han participat 32.218 escolars de 691 centres educatius de Catalunya, sota la coordinació de 738 professionals de l’educació.

— 5 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 5 de 27 resultats.

Publicador de continguts

T'interessa

int-sordociegos_1.jpg
La ciudad alicantina de Benidorm acogerá los próximos 20 al 27 de junio dos encuentros cruciales para los casi 3 millones de personas sordociegas de todo el mundo. Serán la V Asamblea General de la Federación Mundial de Sordociegos (WFDB) y la XI Conferencia Mundial Helen Keller, que brindarán a los sordociegos de todo el mundo la oportunidad de tener su propio foro para compartir sus experiencias y definir las prioridades políticas y de incidencia mundial de su organización. Bajo el lema “Nuestra Voz. Nuestros Derechos: Lideramos el camino", la conferencia abordará, a través de 5 sesiones plenarias y 45 paneles y espacios de trabajo y debate, temas como los Derechos Humanos, la igualdad de oportunidades, o la consecución de más recursos para la atención de sus principales necesidades y demandas.
fiel-el-peluche-perro-guia.jpg
En la pasada campaña navideña de 2016 la ONCE contribuyó a comercializar el peluche del perro guía de la Fundación ONCE de Perros Guía (FOPG) que se bautizó con el nombre de Fiel. Te animamos a contribuir con la Fundación ONCE del Perro Guía!
Fundación ONCE i l’Agència Catalana de Turisme (ACT) s’han compromès conjuntament a la realització d'iniciatives i activitats per a la promoció del Turisme Accessible a Catalunya. Les accions conjuntes tenen la finalitat d’augmentar les destinacions accessibles i el grau de sensibilització i conscienciació de la societat en general. Actualment, el nombre de recursos, equips i serveis turístics que participen al programa Turisme Accessible és de 1.230, el que representa un creixement del 49,3% des del principi del projecte. El conveni l’han signat Xavier Espasa, en la seva qualitat de Director general de l’Agència Catalana de Turisme, i José Luis Martínez Donoso, en representació de la Fundació ONCE per a la cooperació i inclusió social de persones amb discapacitat. Estendrà la seva vigència fins al 31 de desembre de 2019.
El Grupo Social ONCE ha consolidado su posición como líder del Monitor Empresarial Merco de Reputación Corporativa, al colocarse por tercer año consecutivo, en el de 2017, al frente de la clasificación entre las empresas más responsables y con mejor gobierno corporativo. Es la primera vez que una marca, en este caso el Grupo Social ONCE, consigue mantenerse tres años consecutivos en esta posición, en la que además aventaja al segundo, Mercadona, en 600 puntos (10.000 frente a 9.400), seguidos de Inditex, o Caixabank.
maqueta_tarraco_horizontal_0.jpg
El passat 20 de febrer es va presentar la nova maqueta de la Tàrraco romana adaptada per a persones amb discapacitat visual que s’ha instal•lat a l’Espai Turisme. Es tracta d’una peça tallada en fusta que reprodueix el centre històric i on destaquen els edificis romans en 3D amb una textura rugosa que en facilita la interpretació al tacte. Tarragona se suma així a la llista de ciutats patrimoni que ja compten amb la seva pròpia maqueta tiflològica. El Servei Bibliogràfic de l'ONCE (SBO) ha adaptat els dossiers explicatius de la maqueta. S’ha col•locat una placa informativa amb una llista de tots els elements amb un tipus de lletra de mida gran i Braille superposat.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts