Contenido - Título página

Seccions

Publicador de continguts

Carme Noguera, el dia del seu aniversari, amb un ram de flors de l'ONCE.

Carme va sumar un altre any amb la vitalitat i energia que la caracteritza. No obstant això, per a ella, l’edat és només un número, l’important és seguir sumant moments i vivències amb les persones que estima i que l’estimen. 

La Zoe Segovia, afiliada a l'ONCE, toca la Mulassa.

Al mateix temps, els mulassers i les mulasseres es van sensibilitzar al voltant de la realitat de les persones cegues. 

Dues alumnes treballen a classe amb material adaptat, com un mapan en relleu.

Un total de 1.160 estudiants cecs o amb discapacitat visual de Catalunya han iniciat el curs escolar amb el suport dels equips d'atenció educativa del Servei Educatiu compartit ONCE-Departament d’Educació que en garanteixen la inclusió educativa i social.

Notícies per seccions

Un estudiant fa una part del treball del 39 Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

El 39è Concurs Escolar del Grup Social ONCE  ha convidat els docents i estudiants a realitzar treballs que impulsin ciutats i municipis sense barreres com a via per a la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones. En aquesta edició han participat 32.218 escolars de 691 centres educatius de Catalunya, sota la coordinació de 738 professionals de l’educació.

— 5 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 5 de 27 resultats.

Publicador de continguts

T'interessa

img_9325.jpg
Dijous 5 de juliol es va signar a la seu del Departament d’Ensenyament (Via Augusta, 202 de Barcelona), la renovació del conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’ONCE, amb el qual es continuen establint les directrius en l’atenció a l’alumnat amb ceguesa i discapacitat visual greu a Catalunya. El van signar Carles Martínez, Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, acompanyats per Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Mercè Esteve, subdirectora general d'Ordenació i Atenció a la Diversitat.
premia.png
L’objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat al municipi, mitjançant l’accessibilitat dels seus espai públics i la inclusió social. I en àmbits com la mobilitat, el disseny universal, la igualtat d’oportunitats, la no discriminació, la formació i el treball, la cultura i el lleure o les noves tecnologies.
El primer pas hauria de ser, tal com ha demanat el COCARMI en altres ocasions, la creació d'una comissió parlamentària de la discapacitat, seguint l'exemple d'altres parlaments autonòmics com els de Cantabria, Castilla-León i Castilla-La Mancha.
grau_ajuntament_de_masquefa.jpg
Dimecres 20 de juny Masquefa va rebre la visita de Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya. La trobada oficial amb membres de l’equip de govern de Masquefa i amb representants del Grup Àuria tenia com a objectiu conèixer de primera mà el desenvolupament dels programes d’ocupació i integració impulsats aquest 2018 al municipi per la Fundació ONCE. La comitiva estava formada per l’alcalde Xavier Boquete; la coordinadora de l’Ajuntament, Lourdes Bosch; la tècnica d’Educació, Carme Alias; Miquel Canet i Marta Mateu, del Grup Àuria; i Moisés Castells, responsable del programa.
gallegorey-junto-a-raquel-alba-muestran-el-folleto.jpg
A través de las viñetas e ilustraciones de Gallego&ampRey, con el apoyo de textos explicativos, “¡Ojo!... ¿oído?” trata de mostrar, con rigor pero con su humor característico, la realidad de estas personas en la sociedad, mediante breves descripciones sobre la sordoceguera, a la vez que ofrece una serie de pautas y recomendaciones de comunicación que hay que tener en cuenta a la hora de dirigirse a una persona sordociega.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts