Contenido - Título página Secciones

Notícies destacades

Publicador de continguts

Notícies per seccions

El director general de l'ONCE, Ángel Sánchez, i el venedor de l'any de l'ONCE a Catalunya 2023.

Jordi es dedica a la venda de productes de loteria social, segura i responsable de l'ONCE des de 2006 i en l'actualitat ho fa a Camprodon.

Foto de família de premiats i autoritats.

Girona es converteix en la capital de la solidaritat, amb una gala al Teatre Municipal de Girona.Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2024 són:   El lloc de la Dona - Germanes Oblates,  Programa ‘La Porteria’ de Betevé, Juan Carlos Unzué, Topromi i l’Ajuntament d’Altafulla

Les places i localitats són: Agramunt (1); Balaguer (1); Borges Blanques (1); Cervera (1); Guissona (1); Lleida (4); Mollerussa (1); Solsona (1); Tàrrega (1); Tremp (1) i Vielha e Mijaran (1) i Ruta Alt Pirineu  (1).

Notícies per seccions

Foto de família del Roc Boronat a l'escenari de l'Auditori ONCE Catalunya.

L’acte de lliurament de la XXVI edició es va fer a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona, amb un homenatge a l’escriptora Sílvia Soler i a l’historiador i periodista Jordi Amat en el marc del 90è aniversari del Sindicat de Cecs de Catalunya. El guanyador a la categoria de prosa per a persones cegues, David Ciscar per la seva obra Perseguit.

José Manuel Albares i Miguel Carballeda amb l'Informe

El passat dilluns, 8 d’abril, el Grup Social ONCE va presentar, en la seu del Ministeri d'Afers exteriors, l'informe sobre els avanços en matèria de discapacitat durant la Presidència Espanyola de la Unió Europea.

Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

huellas_camara.jpg
Huellas Compartidas llançà a l'octubre una nova campanya de sensibilització sobre els beneficis emocionals que comporta la convivència entre persones i gossos, en un projecte que comptà amb la col·laboració de Creu Roja i ONCE i amb el suport de Dingonatura. Al segon capítol, coneixerem el Teo i en Luigi. En Teo és un jove afiliat a l'ONCE amb una severa pèrdua de visió i audició com a seqüeles de la Síndrome d’Asher que té. Des de fa uns mesos té la sort de compartir vida amb el seu gos guia, el Luigi, que s'ha convertit en els seus ulls per caminar per la vida i que ha aportat al Teo, una persona molt activa, nous motius per seguir endavant marcant-se nous reptes i objectius.
amazon_domotica_para_ciegos.png
L'objectiu és posar la tecnologia al servei de les persones cegues perquè puguin aconseguir la seva autonomia personal i la seva plena inclusió en l'àmbit social i laboral.
molins_de_rei.jpg
Els participants, amb les orientacions d’una Tècnica en Rehabilitació de l’ONCE Catalunya, previstos d’antifaç i bastó blanc, van participar en un recorregut a cegues i van poder conèixer en primera persona amb quins obstacles es troba una persona que no veu en els seus desplaçaments per la ciutat.
gobierno_noticia.jpg
El Grup Social ONCE s'ha compromès amb el Govern de la Nació a generar 25.000 llocs de treball per a persones amb discapacitat en els propers 10 anys, fer 100.000 formacions per impulsar el seu accés a un lloc de treball i a augmentar la dotació de la Fundació ONCE per millorar encara més la seva tasca social.El nou acord és continuació dels anteriors i reconeix el Grup Social ONCE com una Corporació de Dret Públic de caràcter social i, alhora, un operador de loteries responsables socials i segures d'àmbit estatal.
microsoft_1.jpg
Grup Social ONCE i Microsoft posaran un focus especial en la inserció laboral de persones amb discapacitat, promovent la certificació oficial en tecnologies Microsoft (prop del 80% de les persones que obtenen aquest tipus de titulació assegura que és fonamental a l'hora d'accedir a un ocupació). Així mateix, Microsoft treballarà directament amb les més de 11.000 empreses col·laboradores per promoure la feina de persones amb discapacitat que rebin capacitació en habilitats digitals a través del programa ‘Per Talent Digital’.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

Suscríbete al boletín de Noticias
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts