Contenido - Título página Secciones

Notícies destacades

Publicador de continguts

Notícies per seccions

Joves amb discapacitat i sense gaudeixem junt de les Colònies de l'ONCE Catalunya aquest estiu.

Dirigits a nois i noies entre 6 i 17 anys, amb l'esport com a protagonista
amb motiu dels Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024.

Cartell amb els quatre cupons dedicats a la Setmana del Medi Ambient.

L'ONCE celebrà la Setmana del Medi Ambient amb quatre cupons que es van  sortejar els dies 3, 4, 5 i 6 de juny. Un total de 20 milions de cupons van recorre l’Estat  per conscienciar en la defensa de la natura.

El director general de l'ONCE, Ángel Sánchez, i el venedor de l'any de l'ONCE a Catalunya 2023.

Jordi es dedica a la venda de productes de loteria social, segura i responsable de l'ONCE des de 2006 i en l'actualitat ho fa a Camprodon.

Foto de família de premiats i autoritats.

Girona es converteix en la capital de la solidaritat, amb una gala al Teatre Municipal de Girona.Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2024 són:   El lloc de la Dona - Germanes Oblates,  Programa ‘La Porteria’ de Betevé, Juan Carlos Unzué, Topromi i l’Ajuntament d’Altafulla

Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

20220628_acte_once_065.jpg
Les persones cegues de tot el món ja poden veure des del passat 28 de juny la Torre de Maria de la Sagrada Família gràcies a una maqueta tàctil que s’ubica a l’Espai Gaudí i la Natura de la Basílica. És una peça accessible perquè les persones cegues o amb baixa visió puguin conèixer fins a l'últim detall de l'estrella lluminosa que corona la torre des del passat mes de desembre. La maqueta la van inaugurar l’Eminentíssim i Reverendíssim Cardenal i Arquebisbe metropolità de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella; el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps; el director general de la Fundación ONCE, José Luis Martínez Donoso, i el delegat territorial d’ONCE Catalunya, Enric Botí. Van estar acompanyats per un grup de persones cegues afiliades a ONCE Catalunya, encapçalades per David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, que van estar les primeres a poder tocar la maqueta i fer una prova d'ús real. Ha estat finançada pel Grup Social ONCE i cedida al Temple.
Un total de 15 empreses líders del sector tecnològic col·laboren en la segona convocatòria del Programa RADIA, edició Indra 21/22, impulsat per Fundació ONCE, Fundació CEOE i la Conferència de Consells Socials de les universitats, acollint les quaranta-quatre dones amb discapacitat que participen des de l'octubre passat.
soledad.jpg
El president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, i el Defensor del Poble, Ángel Gabilondo, van inaugurar la trobada 'Solitud, un repte que ens uneix', organitzada pel Grup Social ONCE per abordar un dels greus problemes socials del nostre temps: la solitud no desitjada.
cocarmi_ok.jpg
Ara, i pensant en els propers anys, des del sector associatiu català de la discapacitat, demanen als poders públics valentia per dissenyar, de la mà de les entitats, un nou model d'inclusió laboral d’acord amb els canvis sociolaborals del segle XXI, amb tendència a la globalització i la digitalització.
espacio_fun_con_videojuegos_accesibles_para_personas_ciegas_002.jpg
Es van veure innovacions com a impressores capaces de posar relleu a qualsevol iniciativa; reconeixement de veu que permet ordenar gairebé tots els electrodomèstics d’una casa; continguts formatius; ulleres que permeten llegir; sistemes de navegació per ciutats, àrees comercials o de transport; i tots els ajuts a la mobilitat o l'accés a la informació més capdavanters. Altres zones d'èxit en edicions anteriors, com l'App Space o els estands centrals del Grup Social ONCE, també es van poder visitar i tastar, amb nous dissenys i productes.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

Suscríbete al boletín de Noticias
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts