Contenido - Título página Secciones

Notícies destacades

Publicador de continguts

Notícies per seccions

El director general de l'ONCE, Ángel Sánchez, i el venedor de l'any de l'ONCE a Catalunya 2023.

Jordi es dedica a la venda de productes de loteria social, segura i responsable de l'ONCE des de 2006 i en l'actualitat ho fa a Camprodon.

Foto de família de premiats i autoritats.

Girona es converteix en la capital de la solidaritat, amb una gala al Teatre Municipal de Girona.Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2024 són:   El lloc de la Dona - Germanes Oblates,  Programa ‘La Porteria’ de Betevé, Juan Carlos Unzué, Topromi i l’Ajuntament d’Altafulla

Les places i localitats són: Agramunt (1); Balaguer (1); Borges Blanques (1); Cervera (1); Guissona (1); Lleida (4); Mollerussa (1); Solsona (1); Tàrrega (1); Tremp (1) i Vielha e Mijaran (1) i Ruta Alt Pirineu  (1).

Notícies per seccions

Foto de família del Roc Boronat a l'escenari de l'Auditori ONCE Catalunya.

L’acte de lliurament de la XXVI edició es va fer a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona, amb un homenatge a l’escriptora Sílvia Soler i a l’historiador i periodista Jordi Amat en el marc del 90è aniversari del Sindicat de Cecs de Catalunya. El guanyador a la categoria de prosa per a persones cegues, David Ciscar per la seva obra Perseguit.

José Manuel Albares i Miguel Carballeda amb l'Informe

El passat dilluns, 8 d’abril, el Grup Social ONCE va presentar, en la seu del Ministeri d'Afers exteriors, l'informe sobre els avanços en matèria de discapacitat durant la Presidència Espanyola de la Unió Europea.

Publicador de continguts

Serveis i activitats

Serveis i activitats

semafors_sonors_a_espluges.jpg
El sistema, que va començar a aplicar-se al municipi fa 25 anys, s'ha estès en l'actualitat a les principals vies (avinguda Cornellà, carrer Laureà Miró, Molí...), així com a l'entorn de centres educatius i parcs
tarragona_unifoto_grupo.jpg
Una desena d'alumnes amb discapacitat intel·lectual es va graduar el passat dimecres 30 de juny a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i altre grup ho va fer el passat 8 de juliol a la Universitat de Barcelona. Va ser en dos cursos de formació per a l'ocupació i la vida autònoma posat en marxa gràcies a un programa finançat per Fundació ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) per millorar la inserció laboral dels joves amb aquest tipus de discapacitat.
serveis_socials_boti.jpg
Enric Botí, Delegat Territorial de l’ONCE a Catalunya va inaugurar, dijous 27 de maig, la Jornada de Serveis Social ONCE Catalunya “Els indicadors de qualitat i quantitat: Les claus per estar més a prop de les persones”. La jornada de treballa, que es va celebrar a la Sala de Conferències de la sisena planta de la D.T. ONCE Catalunya, va tenir un caliu molt especial, ja que era la primera vegada, des de febrer de 2020, que es reunia l’equip directiu de l’ONCE a Catalunya.
uoc1.jpg
Inserta va oferir informació sobre l'activitat que desenvolupa aquesta entitat de Fundació ONCE a favor de l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat.
manos_de_una_nina_utilizando_la_linea_braille.jpg
Els professionals de l'Equip multiprofessional d'Atenció Educativa del Servei Educatiu Específic compartit entre l’ONCE i el Departament d’Educació intensifiquin iniciatives per a reforçar la imaginació i creativitat dels alumnes cecs i amb discapacitat visual greu de tot Catalunya i contribuir així a ajudar-los amb els continguts de classe i portar millor els dies de confinament a casa.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

Suscríbete al boletín de Noticias
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts