Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

grau-_andreu_martin.jpg
Article sencer de l'escriptor Andreu Martin, homenatjat a la XIX Edició dels Premis Roc Boronat de l'ONCE Catalunya. Impressionant discurs!
vendedora_ano_cat-adela-deu.jpg
L’Adela és una persona amb deficiència visual que ja fa 11 anys que ven els productes de joc responsable de l’Organització. Ha estat seleccionada per l’ONCE com la millor venedora de Catalunya de l’any 2016 i una dels 22 millors agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització a tot l’Estat.
anais_y_cometa_btv.jpg
Anaïs Garcia, cap del departament d'autonomia personal de l'ONCE Catalunya, i la seva gossa, Cometa, van ser les protagonistes del programa 'Catakrac' de BETEVÉ.
homenajetetemontoliufotofamiliaparlaments.jpg
Dimarts 28 de març va tenir lloc la inauguració d‘El Racó d’en Tete’, una exposició permanent, al Hall de l’Auditori de l’edifici ONCE Catalunya (Gran Via, 400), amb objectes personals del genial músic, entre els quals destaquen el seu piano, un vestit smoking amb el que va oferir el seu últim concert a Barcelona al Palau de la Música el 21 de març de 1997, caricatures, cartells dels seus concerts, cartes particulars, premis i medalles, com la Creu de Sant Jordi o la insígnia d’or i brillants del Barça. Després, va tenir lloc a l’auditori ONCE el Concert d’homenatge a Tete Montoliu amb l’Ignasi Terraza Trio, i amb la col·laboració de Sílvia Pérez Cruz. El trio, en aquesta vetllada tan especial, va estar format pel propi Ignasi Terraza, al piano, Horacio Fumero, al contrabaix i pel bateria Aldo Caviglia. L’acte va estar presidit per Santi Vila, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la presència d’Andrés Ramos, director general adjunt de Serveis Socials de l’ONCE; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i d’Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya. També van assistir la vídua d’en Tete, Montse García-Albea; la seva filla, Núria Montoliu i familiars i amics.
elia.jpg
El seu testimoni és exemple de les tasques de mediació que desenvolupa l'ONCE Catalunya mitjançant la FOAPS (Fundació ONCE per a Persones Sordcegues), amb la qual hem celebrat aquest mes de març els seus 10 primer anys de vida i de feina a terres catalanes.
25-aniversari-dels-jocs-de-barcelona_grupo_consell.jpg
El Saló de Cent del Ayuntamiento de Barcelona fue el escenario solemne el pasado 3 de febrero en el que se ha dado inicio al programa de actos conmemorativos del 25 aniversario de los Juegos Olímpicos y Paralímpicos del año 1992. Se dieron cita representantes de todas las instituciones relacionadas con el deporte y con la celebración de los Juegos del 92, entre ellos el presidente del Comité Paralímpico Español, Miguel Carballeda.
miguelcarballedacon_reina.jpg
El presidente del Comité Paralímpico Español, Miguel Carballeda, recibió el viernes 23 de enero uno de los Premios Nacionales del Deporte, el “Infanta Sofía”, en reconocimiento a su labor en favor del deporte de personas con discapacidad. Los Reyes don Felipe y doña Letizia, acompañados por don Juan Carlos y Doña Sofía, presidieron la ceremonia de entrega de estos galardones, correspondientes al año 2015, en presencia del ministro de Educación, Cultura y Deporte, Íñigo Méndez de Vigo.
sala_de_musica.jpg
El programa de TVE "Cinc dies a..." dedicat a l’ONCE Catalunya es va emetre el dimecres 28 de desembre.
venedor-de-lany-1.jpg
Tots els centres de l’ONCE a Catalunya, dins de la celebració de la Diada de Santa Llúcia, vam homenatjar el seu venedor o la seva venedora de l’any. Un marc immillorable per a rebre l’aplaudiment de companys, amics, família, els responsables de l'ONCE a cada àmbit i dels representants dels treballadors.
carballeda.jpg
Article de Miguel Carballeda, president de l’ONCE i la seva Fundació, pel dia de Santa Llúcia

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts