Nº 4 GENER 2017

carballeda.jpg
Article de Miguel Carballeda, president de l’ONCE i la seva Fundació, pel dia de Santa Llúcia
ositos.jpg
La ONCE Catalunya ha presentado en Barcelona el proyecto ‘Entrenamiento cerebral ONCE-VODAFONE’, una serie de juegos accesibles a las personas con discapacidad visual grave a través de los diferentes dispositivos móviles.
concurso_fotografico_bcn3premio.jpg_baja.jpg
En total concurrieron 1.236 fotografías, llegadas desde 49 países de la mano de un total de 421 participantes. El accésit Fotógrafo Afiliado a la ONCE ha sido para Carme Ollé , afiliada de Barcelona, por su instantánea llamada Wellcome.
10_anv_declaracion_onu_derechos_personas_discapacidad_121216.jpg
El 10º aniversario de la Convención de la ONU sobre los derechos de las personas con discapacidad protagonizó el cupón de la ONCE del lunes, 12 de diciembre. Cinco millones y medio de cupones difundieron esta Convención, de gran importancia para estas personas y sus familias.
no_te_limits.jpg
La ONCE ha dedicado su cupón del sábado, 3 de diciembre, al Día Internacional de las Personas con Discapacidad. Cinco millones y medio de cupones apoyaron esta fecha, llena de movilizaciones para lograr apoyos para mejorar la inclusión social y la calidad de vida de estas personas. La ONCE y su Fundación denuncian que el 74% de las personas con discapacidad no tiene empleo.
ignasi_terraza_tocando_el_piano.jpg
Van participar, el passat dissabte 3 de desembre a la sala de l’Auditori del conservatori del Liceu, en el Festival de Jazz de Barcelona amb la presentació del seu nou treball discogràfic Tête à tête, el seu homenatge a Tete Montoliu.
botiga_ilunion_2.jpg
El director general de Protecció Social de la Generalitat de Catalunya, Joan Ramon Ruiz, va presidir el passat 15 de desembre, la inauguració a Barcelona de la nova botiga d’ortopèdia i productes de suport d’ILUNION Sociosanitari, pertanyent al grup d’ empreses socials de l’ONCE i la seva Fundació. L'establiment, ILUNION ofereix les últimes innovacions en productes de suport, tant físics com tecnològics. La nova botiga està situada al número 530 de la Gran Via de les Corts Catalanes.
santa_lluciafoto2.jpg
Milers d‘afiliats, família i amics van commemorar la patrona de les persones cegues amb activitats en els 18 centres que l’ONCE té a tot Catalunya, com ara a Tarragona, Girona, Lleida, Badalona, Granollers o L’Hospitalet de Llobregat. A l’Edifici ONCE CATALUNYA ho vam fer amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
casa_accessible_fundacion_once_1.jpg
Fundación ONCE va presentar el 19 de desembre a la Plaça de les Glòries de Barcelona davant del Museu del Disseny, una casa intel·ligent, sostenible i accessible. Dotada de saló, cuina/menjador, dormitori, bany i hall d'entrada, l'estada s'ha concebut sota els criteris de confort, adaptació a les necessitats dels seus habitants, facilitat d'ús, seguretat, sostenibilitat i estètica.
raquel_saavedra1.jpg
Dilluns 19 de desembre va tenir lloc a l’agència de l’ONCE d’El Prat de Llobregat la presa de possessió de la seva nova directora, Raquel Saavedra, en substitució de Carlos Pujol.
el_corte_ingles_ceros.jpg
Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar a Josep Miquel Abad, director general d'El Corte Inglés, una còpia emmarcada d’aquest cupó, en un acte que va tenir lloc a el Corte Inglés de Plaça Catalunya, el passat 21 de desembre.
boti_lleida_nens.jpg
El president del Consell territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, participa a Lleida en la presentació d’una història accessible a tota la infància: La cursa de barques.
once_lleida_aremi.jpg
El diploma lo recogió Domingo Garcia, director de la agencia de ONCE en Lleida.
venedor-de-lany-1.jpg
Tots els centres de l’ONCE a Catalunya, dins de la celebració de la Diada de Santa Llúcia, vam homenatjar el seu venedor o la seva venedora de l’any. Un marc immillorable per a rebre l’aplaudiment de companys, amics, família, els responsables de l'ONCE a cada àmbit i dels representants dels treballadors.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)