Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

cupon_dia_orgullo_ceros.jpg
David Bernardo (ONCE) va denunciar els últims casos d'agressions a Catalunya cap a col·lectius LGTBI+, al temps que va voler cridar l'atenció sobre la vulnerabilitat encara més gran que tenen les persones cegues LGTBI+.
Entre els organismes que hauran d'implantar l'accessibilitat en les seves aplicacions es troben els relatius a l'Administració General de l'Estat; les administracions de comunitats autònomes; les entitats que integren l'Administració local; el sector públic institucional; les associacions constituïdes per les administracions; ens, organismes i entitats que integren el sector públic, i l'Administració de Justícia.
logo_gso.jpg
Aquest 15 de juny fa un any que els nostres venedors i venedores, 2.500 sentinelles de somnis, van tornar la il·lusió als pobles i ciutats de Catalunya. Per primera vegada no havien estat, durant tres mesos, a carrers, places i avingudes del nostre país des de la fundació de l’ONCE, fa 82 anys. I celebrem aquella fita. I tant que sí! La il·lusió continua gràcies a l’esforç de tots i totes i gràcies a la solidaritat de la ciutadania que ha estat sempre al nostre costat. Ho hem aconseguit junts! Estem orgullosos d’aquesta unitat, una força imparable pel bé comú.
rdi_per_cuidar_visio_i_prenenir_ceguesa.jpg
L’ONCE acaba de llançar una nova convocatòria de les seves 'Ajudes a la Investigació en Visió 2021/2022', amb les que pretén donar suport i estimular el coneixement científic més avançat i innovador en la prevenció de la ceguesa així com el desenvolupament de teràpies i tractaments efectius per als que tenen o poden desenvolupar problemes greus de visió.
david_suma_2.jpg
David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, va inaugurar, el passat 13 de maig a la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, la presentació de la campanya Hispania Suma contra el bullying, iniciativa contra l’assetjament escolar que abasta España, Portugal i Llatinoamèrica.
cupon_dia_mundial_de_internet.jpg
L'ONCE dedicà el seu cupó de dilluns 17 de maig, al Dia Mundial d'Internet, coincidint amb la data de la seva celebració. Cinc milions i mig de cupons van difondre aquest dia. L'ONCE va voler reivindicar la reducció de la bretxa digital impulsar l'accessibilitat, i promoure el bon ús d'Internet per aconseguir superar les barreres que puguin existir per a les persones amb discapacitat; a més de fomentar l'ús responsable de les noves tecnologies per evitar un abús que pot comportar riscos i conseqüències no desitjades. A l'ONCE Catalunya, a través de l’aplicació Zoom, va haver una xerrada dels Mossos d’Esquadra. El cos de la policia catalana va facilitar recursos i eines per evitar possibles estafes a la xarxa i també diferents consells de seguretat que poden resultar molt útils.
tmb_grupo.jpg
Els vehicles es construeixen d’acord amb les prestacions de qualitat i sostenibilitat que TMB ha requerit, entre les quals s’hi inclouen condicions d’accessibilitat per complir no sols la normativa espanyola i catalana vigents, sinó també les directrius dels països de l’entorn que inspiren el futur Codi d’Accessibilitat de Catalunya.
wbs_1.jpg
La Cimera Mundial de la Ceguesa 2021, que se celebrarà a Madrid entre el 28 i el 30 de juny, ha obert el termini per inscriure al WBS Madrid 2021 i, en només dues setmanes, més de 100 països de tot el món i més de 1.000 persones cegues s'han apuntat a la cita que marcarà el seu futur en els propers anys.
formacio_agents_civics_2.jpg
Agents cívics, una part d’ells formats per la nostra Organització, donaran consells a peu de carrer i convidaran la ciutadania a fer de la via pública un espai amb menys barreres per a les persones cegues i amb mobilitat reduïda.
universidadydiscapacidad.jpg
Segons les dades, recopilades en l'enquesta realitzada als universitaris amb discapacitat, un 11% de dones amb discapacitat han afirmat que el fet de ser dona ha suposat més dificultats en l'accés als seus estudis universitaris, que l'experimentada pels seus companys homes. Aquest percentatge augmenta fins a gairebé el 16% quan se'ls pregunta sobre les dificultats que han tingut al llarg de tota la carrera universitària pel fet de ser dona.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts