Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

protocol_braille_.jpg
L'ONCE Catalunya agraeix que el document sigui accessible, transcrit al sistema braille i també en format àudio, perquè les persones cegues estiguin perfectament informades. "La violència sexual pot afectar a totes les persones sense exclusió, amb i sense discapacitat. Per això, cal que el missatge arribi a tothom de manera ben clara i entenedora", apuntà Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya. A Catalunya, hi ha més de 10.000 persones cegues afiliades a l’Organització.
semafors_reus.jpg
En els propers mesos començarà a executar-se la primera fase del projecte Reus Ciutat Inclusiva, en què l'ONCE ha participat activament i que té per objectiu fer de Reus una ciutat accessible, trencar les barreres arquitectòniques i pensar urbanísticament amb les persones invidents o amb mobilitat reduïda.
directes_al_cor.jpg
L'ONCE Catalunya ha fet accessibles els tríptics informatius transcrits al sistema braille perquè les persones cegues estiguin perfectament informades. "La prevenció de les malalties cardiovasculars no és només cosa d'homes. És igualment de dones. I de totes les dones, sense exclusió. Per això cal que el missatge arribi a tothom de manera ben clara i entenedora", apunta Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial d'ONCE Catalunya.
presentacio_nou_quiosc_contando_cinta_0.jpg
L’ONCE va presentar el passat 27 de setembre al carrer Sepúlveda, núm. 1 a Barcelona, davant l’entrada principal de l’edifici ONCE Catalunya, el seu nou model de quiosc. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. El van inaugurar Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de Barcelona; Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans i president l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD); Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i el venedor dels productes de joc d’aquest quiosc, Eric Villalón.
vuelta_al_cole_once_maestra.jpg
El Servei Educatiu compartit Departament d’Educació#8211ONCE dona suport als alumnes amb ceguesa, sordceguesa o greu discapacitat visual mitjançant equips multiprofessionals d’atenció educativa.
allianz_foto_firmantes.jpg
Les dues entitats col·laboraran en formació i ocupació, buscaran línies de cooperació en matèria d'accessibilitat universal, a l'àrea de Responsabilitat Social Corporativa d'Allianz i els seus projectes d'inclusió social, així com en el desenvolupament d'iniciatives conjuntes en l'àmbit de la distribució d'assegurances.
bcn_digital.jpg
El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de defensa dels drets de les persones amb discapacitat a Catalunya, demana als ajuntaments i entitats de caràcter local que impulsin i donin suport a projectes i iniciatives tecnològics que siguin accessibles i assequibles per a les persones amb discapacitat. El COCARMI aplaudeix l'impuls del projecte Territori Zero Bretxa Digital de l’Ajuntament de Barcelona.
diputacio.jpg
Durant la trobada, els responsables del Grup Social ONCE van donar a conèixer els programes d’inserció laboral que porta a terme a través d’Inserta i del model empresarial d’economia social d’ILUNION que es desenvolupen a Catalunya.
Estableix els requisits i recomanacions per a un turisme accessible. Per exemple, perquè una platja pugui ser considerada accessible ha de comptar amb dutxes, lavabos i rutes que puguin ser usats per totes les persones.
wbs_miguel_carballeda.jpg
Va reunir més de 4.000 inscrits de 190 països i més de 200 organismes per a dissenyar junts el futur de les persones cegues i amb discapacitat visual, més de 285 milions habitants de tot el món. Es van tractar temes que preocupen a les persones amb discapacitat visual tant en els països més avançats com els que ho tenen una mica pitjor, des de l'accés a les condicions bàsiques d'higiene i salut, els drets fonamentals i la incorporació a les noves tecnologies. Sota el lema ‘La mirada de tots’, van haver més de 50 debats, tallers i ponències sobre múltiples temàtiques que afecten les persones cegues amb l'objectiu de ser capaços en els àmbits de formació, ocupació, autonomia, tecnologies, lectura, cultura o esport.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts