Publicador de continguts

Joc

Joc

cupon_esperanzaimelda_fernandez_y_jose_maria_jimenez_con_una_copia_enmarcada_del_cupon.jpg
Ofereix un servei integral i gratuït de suport a les persones que es troben en situació de crisi; i promou programes per millorar la salut emocional de les persones. Declarada d'Utilitat Pública el 1972, és membre fundador de la Plataforma del Voluntariat.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_de_la_igualdad_salarial.jpg
"Des de l’ONCE lluitem per acabar amb la bretxa salarial per gènere i desterrar una discriminació que castiga doblement a les dones amb discapacitat, per ser dona i per ser una persona amb discapacitat”, afirma Maria Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.
cupon_25_f.jpg
Miguel Ángel Bachot, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Montcada i Reixac des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Bateria, núm. 50. “Estic contentíssim. Mai havia donat un premi tan gran en els 37 anys que treballo a l’ONCE. Ni més ni menys que 40 cupons premiats! I molt repartits per tot el poble. Això em fa doblement feliç”, assegurà Miguel Ángel.
cupon_dedicado_al_dia_internacional_del_juego_responsable.jpg
L'ONCE realitza un important esforç i compromís que, no només garanteix que els qui adquireixin els seus productes estiguin protegits com a consumidors, sinó també que els ingressos que es generen es dediquin íntegrament a complir amb la missió de l'Organització en favor de la inclusió social de totes les persones amb discapacitat.
cupon_bancos_de_alimentos.jpg
Aquest cupó es va emetre paral·lelament a la segona fase de la campanya "Tones de compromís", en què els treballadors i treballadores de totes les àrees d'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion, conjuntament amb els afiliats i amb tota la gran família de l'Organització, van participar en aquesta gran iniciativa de recollida d'aliments no peribles que impediran que moltes famílies pateixin la manca d'aliment en els pròxims mesos, davant els greus desequilibris socials generats per la pandèmia, especialment en els mesos de gener-febrer.
cupo_mercat_lleo_girona.jpg
Dijous 14 de gener Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, van lliurar a Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE va dedicar al Mercat del Lleó el passat dilluns 18 de gener. Van estar acompanyats per Núria Pi, Regidora de Drets Socials de l’ajuntament de Girona i per Joan Antoni Carmona, venedor d’ONCE. El cupó pertanyia a la sèrie ‘Aquest és el teu mercat’.
extra_navidad_primer_premio_ok.jpg
El Sorteig de l’Extra de Nadal de l’ONCE, celebrat el passat 1 de gener, va repartir 4,5 milions d’euros a Catalunya. A Vilafranca del Penedès van tocar 4 milions d’euros amb 10 cupons del primer premi de 400.000 euros cadascú i un de 400.000, a L’Hospitalet de Llobregat. A Tarragona van caure 40.000 euros del segon premi i 80.000 euros a Capellades (Barcelona), del tercer.
feder.jpg
L'ONCE dedicà 22 milions de cupons per donar suport a les persones amb malalties rares i les seves famílies, corresponents als dies 11, 12, 13 i 14 de gener de 2021. Aquesta va ser la tercera ocasió en què l'ONCE portà als seus cupons la tasca de la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) i les seves reivindicacions per fer visibles aquestes malalties.
cupon_ods.jpg
En total, se sumen 17 cupons que formen part d'una sèrie que començà el dilluns, 25 de gener, i que s'estima que finalitzarà a la tardor comptant, com a exemple de cada ODS, algunes de les realitats del Grup social ONCE en aplicació d'aquesta desitjable iniciativa de l'ONU.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_internacional_de_las_personas_con_discapacidad.jpg
El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat va ser el motiu del cupó de l'ONCE de dijous, 3 de desembre. Cinc milions i mig de cupons van clamar pels drets d'aquests ciutadans i ciutadanes.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts