Publicador de continguts

Joc

Joc

presentacio_cupo_once_cervera.jpg
El passat 16 d’agost Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida, va lliurar a Joan Santacana, alcalde de Cervera, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà, el diumenge 22 d’agost, a Cervera. 5,5 milions de cupons, pertanyents a la sèrie Gentilicis i il·lustrats amb una fotografia de La Plaça Universitat de Cervera, van difondre la imatge dels cerverins i cerverines.
presentacio_cupo_mercat_tarrega.jpg
Cada dilluns, des de l'any 1319, durant tot el matí, els carrers de l'eix comercial del centre de Tàrrega acullen un centenar de parades amb productes de fruita, verdura, tèxtil, calçat, flors entre molts altres articles i productes.
presentacio_cupo_trueta.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Fran Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, van lliurar a la doctora Gloria Padura, directora de l’Hospital Josep Trueta, una imatge emmarcada del cupó.
dia_mindial_contra_la_trata_de_personas.jpg
'Ens volem vives' és el clam que va recollir el cupó de l'ONCE de dijous 29 de juliol, dedicat al Dia Mundial contra el Tràfic de Persones. Cinc milions i mig de cupons van difondre aquesta data, que es commemora cada 30 de juliol.
vendedor_bcn.jpg
Mario García, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui va portar la fortuna al barri de Diagonal Mar de Barcelona des del quiosc de l'ONCE ubicat a l'Avinguda Diagonal, núm. 3.
ok_extra_dia_mare_sergi_coral_venedor_0.jpg
És la primera vegada que el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare toca completament a Catalunya: els 100 cupons del premi. Sergi Coral Acosta, de 41 anys, venedor de l’ONCE, és qui va portar la fortuna a Santa Margarida i els Monjos. Sergi ven els productes de joc responsable de l’Organització des del seu punt de venda a l’Avinguda Catalunya, 61. "Estic contentíssim per haver donat tanta felicitat a tanta gent. La meva feina és repartir il·lusions i estic súperfeliç d’haver-les donat en un dia tan especial per les mares i les famílies”, va comentar Sergi, en saber la notícia.
presentacio_cupo_olot.jpg
Dilluns 26 d'abril Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va fer a mans a Pep Berga, alcalde d’Olot, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà diumenge 2 de maig, a Olot. 5,5 milions de cupons, que pertanyen a la sèrie Gentilicis, van difondre la imatge dels olotins i les olotines per tot l’Estat. A l’acte, també van participar el director de l’agència de l’ONCE a Figueres, Guillermo Fernández, un grup de persones cegues de La Garrotxa i Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers d’Olot, atés que la Plaça Mercat il·lustra el cupó.
lh.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar dimecres 21 d'abril a Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà a les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat el 26 d’abril. 5,5 milions de cupons difondran la imatge d’aquestes festes.
vendedora_dolores_ruiz.jpg
Dolores Ruiz, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització és qui va portar la sort a Montornès del Vallès des del quiosc de l’ONCE ubicat a la Plaça de la Font, núm. 4.
presentacio_cupo_50_aniversari_upc_.jpg
“Amb la Uinversitat Politècnica de Catalunya tenim una bona i llarga relació. És una universitat que sempre ha estat capdavantera i exemple de bones pràctiques en una docència adaptada a totes les necessitats. Col·laborem estretament en matèries com la inclusió i el disseny universal que permeten que tothom pugui gaudir de les mateixes oportunitats. Hi han estudiat i estudien persones amb discapacitat, algunes d’elles cegues, que tenen en la formació una manera de guanyar-se el futur”, destacà Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts